SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Development and Customizations > SageTV Customizations > SageMC Custom Interface

Notices

SageMC Custom Interface This forum is for discussing the user-created SageMC custom interface for SageTV.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-30-2005, 12:59 AM
Watter Watter is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: May 2003
Posts: 233
Arrow STV: SageMC Part 2

As stated in the original SageMC thread, I'll be continuing the development of the SageMC STV. I need to be able to edit the top post in a SageMC thread so I've started this second thread to continue the discussion around this STV, I have setup some a few resources to aid in development.

STV Wiki page: I will be setting up a page on the Sage Community wiki for this STV. This isn't done yet, but when it is, I'll update this post with the link.

Forums: Having all of the information related to an STV in a single monster thread makes life difficult. It's hard to find useful information and have discussions about individual topics. Because of this I set up some forums for the STV. They can be reached via:
http://sage.welchkin.net/forums

Issue Tracker: Feel free to submit bugs, improvements, or feature suggestions via the issue tracker. You can also just use the forums if you prefer, and I'll create the issue in the tracker if it makes the cut. Either way is fine. It can be reached from via:
http://sage.welchkin.net:8090/itracker
Reply With Quote
  #2  
Old 01-30-2005, 01:06 AM
Watter Watter is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: May 2003
Posts: 233
Quote:
Making the email address field light gray on white on the registration page is just plain silly!.
I've subscribed, but not received any confirmation, probably because I got the email address wrong.
I've activated your account on the forums manually. I'll try a new PHPBB theme. I agree the one I'm currently using utilizes a font that's a tad small.

There appears to be a problem with the forums that causes it to not not send out activation emails for some people. I've searched the PHPBB forums for help but I haven't found a solution yet. If you create an account and don't receive an activation email, let me know here in this thread and I'll activate you manually.
Reply With Quote
  #3  
Old 01-30-2005, 01:38 AM
Watter Watter is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: May 2003
Posts: 233
I've added a couple of new themes to the forums at http://sage.welchkin.net/forums. The "bluetabs" theme was indeed a bit difficult to read. You can change the theme/style that is used by logging in and editing your profile.
Reply With Quote
  #4  
Old 01-30-2005, 02:09 AM
Wheemer's Avatar
Wheemer Wheemer is offline
Sage Icon
 
Join Date: Dec 2004
Location: Deer Lake, NL, Canada
Posts: 1,493
I have not been receiving email notification of replys either, FYI.
Reply With Quote
  #5  
Old 01-30-2005, 02:28 AM
Watter Watter is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: May 2003
Posts: 233
Quote:
Originally Posted by Wheemer
I have not been receiving email notification of replys either, FYI.
Hmmmm... Ok I switched over to a different SMTP setup. Let's see if that helps.
Reply With Quote
  #6  
Old 01-30-2005, 10:53 AM
pjwerdna pjwerdna is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Oct 2004
Location: UK, Slough
Posts: 395
Quote:
Originally Posted by Watter
I've activated your account on the forums manually. I'll try a new PHPBB theme. I agree the one I'm currently using utilizes a font that's a tad small.
Thanks. Seems I did actually have the email address right, Just got no email.

It might be worth changing the default style to something a little more visible. Classic seems quite readable.
__________________
SageTV Server : Akasa Inifiiti Case, Gigabyte GA-P35C-DS3 MB, 8600GT, Core2 Duo (E6850 3GHz), 4GB RAM, ~6TB Filestore , Nova-TD500, TBS 6280, SageTV 7.1.9
New Client 2 :MSI P67A-GD53, i5 2500K Quad core (3.3GHz), 12GB, Windows 10 Pro (and test SageTV 9 Install)
Sage Client 1 : HD300, Logitech Harmony One
Reply With Quote
  #7  
Old 02-05-2005, 02:20 PM
Watter Watter is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: May 2003
Posts: 233
There is a discussion currently underway about a significant change to SageMC's navigation scheme. If you use this STV but don't visit the SageMC forums regularly, you may want to pop in and voice your opinion.

http://sage.welchkin.net/forums/viewtopic.php?t=28
Reply With Quote
  #8  
Old 02-11-2005, 07:00 PM
jphhughes jphhughes is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Jan 2004
Location: New Jersey
Posts: 427
I could not send you this log file from the other board so here it is. This was during a slow down period . Hope it provide a clue.
Attached Files
File Type: txt sagetv_0.txt (73.7 KB, 570 views)
__________________
HTPC(self built dedicated )/SageTV 7.1.8 Beta /SG01 Silverstone Case/ Intel Dual Core Q6600/ Gigabyte GA-73PVM-S2H mATX MOBO 2GB RAM /WD 300GB SATA Drive/HD-PVR, Sage HD-300, HDHomerun, Nvidia 8600GTS Graphics Card/Windows 7 SP1/USB-UIRT-controlling one SA4250HD STB's/Harmony 700 Remote.
_________________________
Isn't it nice when things just work?
Reply With Quote
  #9  
Old 02-13-2005, 09:28 AM
mlbdude's Avatar
mlbdude mlbdude is offline
Moderator
 
Join Date: May 2003
Location: Melbourne, Florida
Posts: 4,174
Hey all, had some free time so I stopped by to see how all is going. Glad to see this project is still moving. Keep up the good work!
Reply With Quote
  #10  
Old 02-15-2005, 02:54 PM
m0ng00se30 m0ng00se30 is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Dec 2003
Location: MS
Posts: 359
We miss you dude!
__________________
Win7Pro, SageTV v6.6, SageMC, Intel E6850, 2048MB DDR2, , ATI4750, LG BR/HDVD/DVD-Rom,1xHDHR, 1xPVR-1600 (1x DirectTV , 1x Comcast Analog Cable, and 3x OTA Digital), USB-UIRT, and Harmony 300 Remote + 1 MVP Extender + 1 PC Client.
Reply With Quote
  #11  
Old 02-15-2005, 03:19 PM
Wheemer's Avatar
Wheemer Wheemer is offline
Sage Icon
 
Join Date: Dec 2004
Location: Deer Lake, NL, Canada
Posts: 1,493
Certainly... I am sure a few of us were excited way back when you said you were working on a new project. I guess that's not why you stopped developing SageMC.

Have you seen the Blue 2 skin Media Portal has now? That would be something nice for you to work on... (with permission of course)

It's too bad only a few people have Studio, it seems that things would be a lot easier if a bunch of people were taking on the workload of making STVs. In my opinion, Sage is much less attractive if you take away the hard work done with studio.
Reply With Quote
  #12  
Old 02-17-2005, 10:14 AM
vikramtn vikramtn is offline
Sage User
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 7
Updates on SaegMC

Are there any updates expected in the near future on the SageMC?

I am not sure about the priority list of the functionalities, but some basic features like cancelling the recording schedule, view of Guide with icons for recording, repeating programs are essential features.
__________________
Cheers

Viki
Reply With Quote
  #13  
Old 02-17-2005, 11:44 AM
Watter Watter is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: May 2003
Posts: 233
Feel free to post your ideas in the forums linked in the first post. Please go into as much detail as possible about what you would like to see.
Reply With Quote
  #14  
Old 02-17-2005, 12:09 PM
bones71 bones71 is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 105
I would just like to see comskip I am currently using cayars stv and have Tried sage mc and really like it but have gotten very used to comskip me and my wife now can't live without it. Any idea how long till comskip is done?
Reply With Quote
  #15  
Old 02-18-2005, 02:14 PM
falchulk falchulk is offline
Sage Icon
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 1,150
MLBdude did a good job on this STV, my wife likes it more then the ones I have made! The only thing I cant figure out is why it will not let the PC go into standby. Anyone else have this trouble?
Reply With Quote
  #16  
Old 02-18-2005, 02:20 PM
JUC's Avatar
JUC JUC is offline
Sage Icon
 
Join Date: May 2004
Location: Vermont, USA
Posts: 1,399
I am using this stv and standby works---most sometimes. I haven't actually sat down and figured it out but every once in a while i wake up in the morning and the HTPC is in standby mode. Most other days it is not---leading me to the conclusion that it was recording shows sporadically throughout the night. Hmmm, now that i think about it--i don't really record too many shows during off hours...but i have had it go into standby a few times anyway.
JUC
Reply With Quote
  #17  
Old 02-18-2005, 07:42 PM
thatdude90210 thatdude90210 is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 385
I have standby issues too, sometimes work sometimes it doesn't. I always thought it was because of the latest Sage beta, didn't think of any connection to this stv. Maybe it's always scanning for imported video/music, I don't know... I just know that if I just run Sage as a service, standby works 100% of the time. But if Sage just sleeps, going into standby is iffy.
Reply With Quote
  #18  
Old 02-19-2005, 12:51 PM
falchulk falchulk is offline
Sage Icon
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 1,150
Standby works great with the standard stv and all the STV's I have created for personal use. The SageMC stv does something strange. I can actually see it access the drive every minute or so. If I could find the code thats doing this, I would love to change it.
Reply With Quote
  #19  
Old 02-19-2005, 02:10 PM
mlbdude's Avatar
mlbdude mlbdude is offline
Moderator
 
Join Date: May 2003
Location: Melbourne, Florida
Posts: 4,174
I don't remember putting in anything that writes or reads from the HD at any kind of interval. One thing to consider is the java class for the Video Library since it can write to the HD however only on user usage. Also, if you are using a beta I would bet it is writing to the log file often.
Reply With Quote
  #20  
Old 02-19-2005, 07:56 PM
thatdude90210 thatdude90210 is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 385
I don't think it's the STV, it' Sage. I currently have the original STV loaded and sleeping on the tray, it still wouldn't go into standby. I check my Sage directory and found both Sage.properties and sagetv_0_.txt has been updated to the current minute. Sage (I'm running 2.2.5rc, I'll go to 2.2.6 rc later today) is logging all kinds of crap while sleeping.

This is the last few entries on sagetv_0_.txt, it's basically constantly logging preventing my pc from going to standby:

------------

Sat 2/19 17:49:55.498 newRecord=null
Sat 2/19 17:49:55.499 NOTHING TO RECORD FOR NOW...
Sat 2/19 17:49:55.499 VF processing job null nPlayin=false
Sat 2/19 17:49:55.499 VF thread is now waiting for 0:00:00.000
Sat 2/19 17:49:55.516 Seeker clearing unwanted and partial files...
Sat 2/19 17:49:55.517 Seeker waiting for 1567 mins.
Sat 2/19 17:49:55.518 PM currState=0 wakeupTime=Sun 2/20/2005 19:58:00.000
Sat 2/19 17:50:25.518 PM currState=0 wakeupTime=Sun 2/20/2005 19:58:00.000
Sat 2/19 17:50:55.518 PM currState=0 wakeupTime=Sun 2/20/2005 19:58:00.000
Sat 2/19 17:51:25.517 PM currState=0 wakeupTime=Sun 2/20/2005 19:58:00.000
Sat 2/19 17:51:44.474 Ministry is waiting for 180 sec
Sat 2/19 17:51:55.517 PM currState=0 wakeupTime=Sun 2/20/2005 19:58:00.000
Sat 2/19 17:52:25.517 PM currState=0 wakeupTime=Sun 2/20/2005 19:58:00.000
Sat 2/19 17:52:55.517 PM currState=0 wakeupTime=Sun 2/20/2005 19:58:00.000

----------------
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 01:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.