SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV EPG Service

Notices

SageTV EPG Service Discussion related to the SageTV EPG Service used within SageTV. Questions about service area coverage, channel lineups, EPG listings, XMLTV, or anything else related to the service or programming guide data for SageTV should be posted here.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-14-2008, 09:00 PM
squeed squeed is offline
Sage User
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 72
Can you remove channels from your lineup ?

My lineup has HBO Latin in it along with regular HBO and Sage keeps recording TrueBlood (awesome show) in spanish vs. english. They are both on at the same time. Instead of changing the favorite preferences to pick a channel, I would prefer to just drop the HBO Latin from my lineup.

Is this doable ?

-S
__________________
Running:
Antec Fusion Black Media Center
750GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Hard Drive
HP 20X DVD±R DVD Burner with LightScribe SATA
GIGABYTE GA-MA78GM-S2H AM2+/AM2 AMD 780G HDMI Micro ATX AMD Motherboard
AMD Athlon X2 4450e 2.3GHz Dual-Core Processor
4GB SDRAM ,Skystar 2 PCI DVB, StreamZap Remote
SageTV Windows Media Center
Reply With Quote
  #2  
Old 09-14-2008, 09:26 PM
HelenWeathers's Avatar
HelenWeathers HelenWeathers is offline
Sage Icon
 
Join Date: Aug 2008
Location: Miami, Florida
Posts: 1,321
Go to Setup, Set up Video Sources. Select the tuner that records your HBO sources. Go to Channel Setup. Go to HBO section. Click the dot to the left of the Lattin HBO channel to remove that channel from your channel list. (The dot will disappear).
__________________
Server: SageTV 9, Win10/32, Intel DP55KG Mb, Intel QC i5 2.66GHz , 4GB 1333MHz DDR3 SDRAM, 2 Hauppauge 2255s for 4 OTA ATSC tuners, HDHRPrime w Comcast, 3 STP-HD300s 20101007-0 firmware, nVidia Shield. Java v7u55. Plugins:SD EPG, OpenDCT
Reply With Quote
  #3  
Old 09-15-2008, 07:07 AM
CollinR CollinR is offline
Sage Icon
 
Join Date: Dec 2004
Location: Tulsa, OK
Posts: 1,305
I also do this for all the shopping channels, QVC, ShopNBC all that crap is GONE! Combined with comskip and SageTV will save you $ in unthought of ways.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HDHR/digital tuning in v6.5 & later Opus4 Hardware Support 221 03-11-2012 10:15 PM
Sage won't decrypt my sky channels John@TunerUK Hardware Support 7 09-04-2008 12:56 PM
HDHomerun and no channels found/no signal problems queequeg99 Hardware Support 8 06-12-2008 11:00 AM
Randomly Adding Channels Sparhawk6 SageTV EPG Service 2 12-17-2007 03:23 AM
many HD channels....what now? garyellis SageTV Software 10 10-29-2007 02:23 PM


All times are GMT -6. The time now is 07:45 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.