SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV Software

Notices

SageTV Software Discussion related to the SageTV application produced by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to the SageTV software application should be posted here. (Check the descriptions of the other forums; all hardware related questions go in the Hardware Support forum, etc. And, post in the customizations forum instead if any customizations are active.)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-23-2009, 06:10 PM
rbarr110 rbarr110 is offline
Sage User
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 31
Upgrade question

I am still in the process of deciding to upgrade or not, but am confused by the upgrade option

On the ordering page it says:
This product is an upgrade only and requires full version of SageTV Version 4 or earlier. To purchase the full version of SageTV V6 click here.

If I purchase the upgrade, does this option require that I install over my old version 4 software, or can I do a full/clean install of version 6.5?
Reply With Quote
  #2  
Old 02-23-2009, 06:17 PM
robogeek robogeek is offline
Sage Expert
 
Join Date: Apr 2003
Location: Appleton, WI USA
Posts: 566
You don't have to install over the old version. If you install over the old version, when you register it on the computer, you will only need to enter the new upgrade serial number. If you do a full clean install on a new machine or on a fresh installation of the operating system, you will need your old serial number and the upgrade serial number you get when you purchase the upgrade. So, with a fresh installation, you'll have to enter your old serial number first and then the new serial number to activate the new version.
__________________
--Jason

Server Hardware: GIGABYTE GA-EP45-UD3R, Intel Q9550 CPU 2.83GHz, 11GB RAM, 1xHDHR, 1xHVR1600, 1xHVR2250
29TB Server Storage: 1TB SSD (OS), 1TB (data), 2x6TB+2x10TB (22TB FlexRaid storage pool), 2x2TB (recordings), 1x750GB (VMs).
Server Software: Win10 Pro x64 OS, SageTV 64bit v9.2.0.441, Java 1.8 u241, PlayOn, Comskip (Donator) v0.82.003, WampServer v2.5.
Clients: 3xHD300s, 2xHD100, 2xPlaceshifters
Reply With Quote
  #3  
Old 02-23-2009, 06:39 PM
rbarr110 rbarr110 is offline
Sage User
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 31
Thanks for the info!
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hardware Upgrade question VikingCrown Hardware Support 2 02-25-2008 08:01 AM
Upgrade from 5x to 6x question tvmaster2 SageTV Software 1 12-20-2007 02:42 PM
To upgrade or not to upgrade - That is the question.... scoful SageTV Software 3 05-31-2007 05:35 AM
Upgrade Question jphhughes Hardware Support 8 04-06-2007 09:09 PM
4.0 to 4.1.3 Upgrade Question mightyt SageTV Software 10 12-17-2005 03:54 PM


All times are GMT -6. The time now is 08:44 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.