SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > General Discussion > General Discussion

Notices

General Discussion General discussion about SageTV and related companies, products, and technologies.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-31-2016, 09:53 AM
Telecore's Avatar
Telecore Telecore is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Oct 2010
Location: Allen, TX
Posts: 347
Anyone on Spectrum (TWC) with CC/STBs?

Now that Frontier FIOS has implemented DRM/Copy Once on most channels, there is no longer a differentiator between them and others. I have noticed that it would be cheaper for me to get the same services on Spectrum/TWC. (I am fortunate that my neighborhood can get Frontier, Spectrum/TWC and AT&T - 3 options). Is anyone using SageTV on Spectrum? Do the set top boxes have component outputs? Are most channels flagged as copy once? Thanks in advance for any input.
__________________
SageTV-V9(64bit): Win10/i3-4370/OpenDCT/HDHR-Quatro (OTA)
AndroidTV+Miniclient: Nvidia Shield(x3)/FireTV-4K(x8)
Channels-DVR:Win10/i3-4340/HDHR Quatro 4K/TVE(YTTV)
Reply With Quote
  #2  
Old 10-31-2016, 10:47 AM
Ender Ender is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Sep 2007
Location: Upsate New York
Posts: 175
I have TWC/Spectrum here in NC, Most channels with the exception of the Locals and QVC are copy once. Two years ago they provided me with an Arris set top box (non DVR) with component output. The model number is DCX3200-M. That being said I use an HDMI splitter that feeds my Colossus encoder.

As far as I know most TWC areas have been copy once for as long as I can remember.
Reply With Quote
  #3  
Old 10-31-2016, 06:14 PM
KryptoNyte's Avatar
KryptoNyte KryptoNyte is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 2,723
Quote:
Originally Posted by Ender View Post
As far as I know most TWC areas have been copy once for as long as I can remember.
Yep, all except the locals. Native Charter (Spectrum) areas have virtually all channels as copy freely via cablecard, except for the premiums - as it should be. Unfortunately, the TWC branch hasn't made that transition yet.
Reply With Quote
  #4  
Old 10-31-2016, 06:54 PM
Fuzzy's Avatar
Fuzzy Fuzzy is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Location: Jurupa Valley, CA
Posts: 9,957
And they may not, unless you push them.. These permissions are typically setup by the local headend, so you'll need to stop by the office and complain. somewhere on charter's website is their policy - should be enough to 'encourage' the headend operator to make the changes - if you are lucky.

EDIT: http://www.charter.net/support/gener...v-programming/
__________________
Buy Fuzzy a beer! (Fuzzy likes beer)

unRAID Server: i7-6700, 32GB RAM, Dual 128GB SSD cache and 13TB pool, with SageTVv9, openDCT, Logitech Media Server and Plex Media Server each in Dockers.
Sources: HRHR Prime with Charter CableCard. HDHR-US for OTA.
Primary Client: HD-300 through XBoxOne in Living Room, Samsung HLT-6189S
Other Clients: Mi Box in Master Bedroom, HD-200 in kids room
Reply With Quote
  #5  
Old 10-31-2016, 06:57 PM
Fuzzy's Avatar
Fuzzy Fuzzy is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Location: Jurupa Valley, CA
Posts: 9,957
There's a discussion on TWC's forums here: http://forums.timewarnercable.com/t5...uot/td-p/98078
__________________
Buy Fuzzy a beer! (Fuzzy likes beer)

unRAID Server: i7-6700, 32GB RAM, Dual 128GB SSD cache and 13TB pool, with SageTVv9, openDCT, Logitech Media Server and Plex Media Server each in Dockers.
Sources: HRHR Prime with Charter CableCard. HDHR-US for OTA.
Primary Client: HD-300 through XBoxOne in Living Room, Samsung HLT-6189S
Other Clients: Mi Box in Master Bedroom, HD-200 in kids room
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
NY Times Editorial regarding STBs gdippel General Discussion 12 09-01-2015 01:06 PM
Problem with EPG Data for AFN Spectrum channel spitlerj SageTV EPG Service 0 04-02-2011 08:44 AM
USB-UIRT Tunes Only #7 on both STBs smitz Hardware Support 3 10-12-2010 02:23 PM
Controlling Multiple STBs wolfpackmars2 Hardware Support 2 07-26-2009 02:07 PM
Controlling recievers/STBs GlobalFear Hardware Support 2 04-03-2006 02:03 PM


All times are GMT -6. The time now is 06:47 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.