SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV Media Extender

Notices

SageTV Media Extender Discussion related to any SageTV Media Extender used directly by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to a SageTV supported media extender should be posted here. Use the SageTV HD Theater - Media Player forum for issues related to using an HD Theater while not connected to a SageTV server.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21  
Old 09-17-2010, 01:16 AM
mayamaniac's Avatar
mayamaniac mayamaniac is offline
Sage Icon
 
Join Date: May 2004
Posts: 2,177
The new remote is still not available in the store. I assume it is still the old remote in the store. I'm waiting for it so I can order the HD300 at the same time. I need the new remote for my HD200 cause I lost the original one. The HD300 is to replace my old HD100, which is too sluggish for v7 with all the bells and whistles (plugins). Please let us know when the new remote will be available for purchase.
__________________
Mayamaniac

- SageTV 7.1.9 Server. Win7 32bit in VMWare Fusion. HDHR (FiOS Coax). HDHR Prime 3 Tuners (FiOS Cable Card). Gemstone theme.
- SageTV HD300 - HDMI 1080p Samsung 75" LED.
Reply With Quote
  #22  
Old 09-17-2010, 04:12 AM
bcjenkins bcjenkins is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 3,761
Quote:
Originally Posted by mayamaniac View Post
The new remote is still not available in the store. I assume it is still the old remote in the store. I'm waiting for it so I can order the HD300 at the same time. I need the new remote for my HD200 cause I lost the original one. The HD300 is to replace my old HD100, which is too sluggish for v7 with all the bells and whistles (plugins). Please let us know when the new remote will be available for purchase.
http://forums.sagetv.com/forums/show...1&postcount=20
__________________
Running SageTV on unRAID via Docker
Tuning handled by HDHR3-6CC-3X2 using OpenDCT
Reply With Quote
  #23  
Old 09-17-2010, 11:47 AM
mayamaniac's Avatar
mayamaniac mayamaniac is offline
Sage Icon
 
Join Date: May 2004
Posts: 2,177
Quote:
Originally Posted by bcjenkins View Post
Gotta thank the moderator to merge those posts from another thread in here to make me look foolish.
__________________
Mayamaniac

- SageTV 7.1.9 Server. Win7 32bit in VMWare Fusion. HDHR (FiOS Coax). HDHR Prime 3 Tuners (FiOS Cable Card). Gemstone theme.
- SageTV HD300 - HDMI 1080p Samsung 75" LED.
Reply With Quote
  #24  
Old 09-19-2010, 03:32 PM
pjpjpjpj pjpjpjpj is offline
Sage Icon
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 2,129
On the bright side, the HD300 arrived Friday, works great, noticeably faster/smoother UI.

On the down side.... AAAAAAAAAAAARRRRRGGGGHHHH!!!!!!!!

It does NOT work with my Sony HDTV.

I'm guessing I fall into that dreaded statement in the manual: "Notes: Only infrared (IR) codes of approx 38KHz can be learned. The HD Theater remote does not support learning radio (RF) signals or 56KHz IR signals."

Nothing in the Sony manual about the wavelength of the remote, but it ain't workin'......
__________________
Server: AMD Athlon II x4 635 2.9GHz, 8 Gb RAM, Win 10 x64, Java 8, Gigabit network
Drives: Several TB of internal SATA and external USB drives, no NAS or RAID or such...
Software: SageTV v9x64, stock STV with ADM.
Tuners: 4 tuners via (2) HDHomeruns (100% OTA, DIY antennas in the attic).
Clients: Several HD300s, HD200s, even an old HD100, all on wired LAN. Latest firmware for each.
Reply With Quote
  #25  
Old 10-02-2010, 12:50 AM
mayamaniac's Avatar
mayamaniac mayamaniac is offline
Sage Icon
 
Join Date: May 2004
Posts: 2,177
Just ordered the new remote as it is now available in the SageTV store for the same price as the old one. I also ordered an HD300 for my new Panasonic Viera 65" Plasma. I hope it doesn't have the IR frequency problem as the pjpjpjpj guy above. Sony tends to be propriety with their formats, such as mini-disc, memory stick, and UMD.

Now to wait for the oder to arrive.... sigh. It sucks that SageTV doesn't allow Will Call. I drive by their place every day on the way to work. I want the HD300 hooked up to my new 65" Panny for Sunday Football D@mmm1t!!
__________________
Mayamaniac

- SageTV 7.1.9 Server. Win7 32bit in VMWare Fusion. HDHR (FiOS Coax). HDHR Prime 3 Tuners (FiOS Cable Card). Gemstone theme.
- SageTV HD300 - HDMI 1080p Samsung 75" LED.

Last edited by mayamaniac; 10-02-2010 at 12:52 AM.
Reply With Quote
Reply

Tags
stp-hd300


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Netflix Control: A Netflix Silverlight Remote Control Script brainbone SageMC Custom Interface 59 04-22-2013 01:44 PM
SageTV STP-HD300 HD Theater pictures Opus4 SageTV Media Extender 7 09-16-2010 12:04 PM
HD300? jpaddock3000 General Discussion 64 07-04-2010 06:16 PM


All times are GMT -6. The time now is 05:42 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.