SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV EPG Service

Notices

SageTV EPG Service Discussion related to the SageTV EPG Service used within SageTV. Questions about service area coverage, channel lineups, EPG listings, XMLTV, or anything else related to the service or programming guide data for SageTV should be posted here.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-31-2012, 10:56 PM
wayner wayner is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jan 2008
Location: Toronto, ON
Posts: 6,934
Channel lineup lost from EPG server!

I got this system message tonight

The lineup "Rogers Cable Inc. Digital - Toronto (Metro)" no longer exists on the EPG server. Updates to this lineup will no longer occur.

Should I send support message to Sage?
__________________
New Server - Sage9 on unRAID 2xHD-PVR, HDHR for OTA
Old Server - Sage7 on Win7Pro-i660CPU with 4.6TB, HD-PVR, HDHR OTA, HVR-1850 OTA
Clients - 2xHD-300, 8xHD-200 Extenders, Client+2xPlaceshifter and a WHS which acts as a backup Sage server
Reply With Quote
  #2  
Old 02-01-2012, 05:24 AM
gplasky's Avatar
gplasky gplasky is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jul 2003
Location: Howell, MI
Posts: 9,203
Quote:
Originally Posted by wayner View Post
I got this system message tonight

The lineup "Rogers Cable Inc. Digital - Toronto (Metro)" no longer exists on the EPG server. Updates to this lineup will no longer occur.

Should I send support message to Sage?
You should need to redo your EPG sources and find the new lineup.

Gerry
__________________
Big Gerr
_______
Server - WHS 2011: Sage 7.1.9 - 1 x HD Prime and 2 x HDHomeRun - Intel Atom D525 1.6 GHz, Acer Easystore, RAM 4 GB, 4 x 2TB hotswap drives, 1 x 2TB USB ext Clients: 2 x PC Clients, 1 x HD300, 2 x HD-200, 1 x HD-100 DEV Client: Win 7 Ultimate 64 bit - AMD 64 x2 6000+, Gigabyte GA-MA790GP-DS4H MB, RAM 4GB, HD OS:500GB, DATA:1 x 500GB, Pace RGN STB.
Reply With Quote
  #3  
Old 02-01-2012, 09:11 AM
wayner wayner is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jan 2008
Location: Toronto, ON
Posts: 6,934
I just lost a second related lineup.

The lineup "Rogers Cable Inc. Digital - Toronto (Scarborough)" no longer exists on the EPG server. Updates to this lineup will no longer occur.

These lineups still exist at Z2i but I haven't had another chance to check Sage out to see if it still has these lineups. It would be VERY annoying if I have to go through and redo my lineup which means enabling or disabling hundreds of channels.
__________________
New Server - Sage9 on unRAID 2xHD-PVR, HDHR for OTA
Old Server - Sage7 on Win7Pro-i660CPU with 4.6TB, HD-PVR, HDHR OTA, HVR-1850 OTA
Clients - 2xHD-300, 8xHD-200 Extenders, Client+2xPlaceshifter and a WHS which acts as a backup Sage server
Reply With Quote
  #4  
Old 02-01-2012, 03:03 PM
nyplayer nyplayer is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4,374
I got the same message on Portland Comcast Digital. Lost EPG from server.
__________________
Windows 10 I3 Dual Core 3.0 Server, SageTV9... OpenDCT with 2 HDHRPrimes and 4 HDHRconnects for a total of 14 Tuners.
Reply With Quote
  #5  
Old 02-01-2012, 03:33 PM
ToadMazter ToadMazter is offline
Sage User
 
Join Date: Dec 2009
Location: Clovis, CA
Posts: 48
I lost my "DISH - Fresno" last night. Is this behavior to be expected moving forward with all EPG sources?
__________________
Thermaltake Element Q, Core I3, 64GB SSD- boot, 1.5 TB WD Green - recording, W7 x64 Ultimate, Sage 7.19 RC
QNAP 459 Pro 8TB, HDHR ATSC, 2x R5000 DISH VIP211, 5x HD300
Reply With Quote
  #6  
Old 02-01-2012, 03:39 PM
darcilicious's Avatar
darcilicious darcilicious is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jul 2009
Location: Venus
Posts: 1,306
Reading this thread makes me want to turn off the auto EGP update (due to happen in just over 8 hours...) Any way to do that?
__________________
SageTV Server 7.1.x w/Gemstone and Plex Home Theater v1.0.10 w/PlexPass
HD-PVR w/v1.5.6 drivers / Hauppauge IR blaster / FiOS Extreme HD / Motorola QIP6200 / SPDIF+720p Fixed Output
on HP Media Center 8400F (Phenom 9500 QuadCore 2.2GHz, nVidia GeForce 8500 GT)
via Olevia 247TFHD/Onyko TX-SR606/Harmony 550/HP MediaSmart EX490 WHS w/12TB
Plex Media Server v0.9.9.5 on HP Touchsmart Envy 23 d16qd
Sonos Play:3, Connect / SimpleTV v2 / Roku 2 XS+Plex / iPhone 5 / iPad 2
Reply With Quote
  #7  
Old 02-01-2012, 04:34 PM
Narflex's Avatar
Narflex Narflex is offline
Sage
 
Join Date: Feb 2003
Location: Redondo Beach, CA
Posts: 6,313
I took a look at this on the EPG servers and it seems like one of them got out of sync on the lineups for a day for some reason (I'm going to look deeper to be sure to see exactly why). This problem should correct itself automatically within the next 8 hours. So you can clear the message at that point and then if it comes back again; let us know.

This should cause you no actual problems though.
__________________
Jeffrey Kardatzke
Google
Founder of SageTV
Reply With Quote
  #8  
Old 02-01-2012, 07:32 PM
MarcusJ MarcusJ is offline
New Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: Ottawa, Ontario, Canada
Posts: 4
got the same this am @ 4:30 for Rogers Cable Inc. - Ottawa


Should i redo the lineup or just leave it and clear the error?
Reply With Quote
  #9  
Old 02-03-2012, 10:30 AM
wayner wayner is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jan 2008
Location: Toronto, ON
Posts: 6,934
I am now starting to get these warnings for my OTA lineup so it looks like there is still a problem here.
__________________
New Server - Sage9 on unRAID 2xHD-PVR, HDHR for OTA
Old Server - Sage7 on Win7Pro-i660CPU with 4.6TB, HD-PVR, HDHR OTA, HVR-1850 OTA
Clients - 2xHD-300, 8xHD-200 Extenders, Client+2xPlaceshifter and a WHS which acts as a backup Sage server
Reply With Quote
  #10  
Old 02-03-2012, 12:33 PM
Narflex's Avatar
Narflex Narflex is offline
Sage
 
Join Date: Feb 2003
Location: Redondo Beach, CA
Posts: 6,313
Looks like I reactivated that server a little too soon....I'll be sure it gets to the proper point again before I re-enable it. You can safely clear the error. If it comes back after tomorrow, then please let us know.
__________________
Jeffrey Kardatzke
Google
Founder of SageTV
Reply With Quote
  #11  
Old 02-12-2012, 10:33 AM
dstanley's Avatar
dstanley dstanley is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Sep 2008
Location: LaHave, Nova Scotia, Canada
Posts: 291
I had lost all my guide info after 7:00 pm today on my Rogers Cable lineups ... I use this lineup over 6 tuners ... It stopped updating on Jan. 30 and I never noticed.
I could not get the lineup to update no matter what I tried.
So I removed all my tuners and tried to add them back in but it 'waits' at getting guide data and will not go any further ... So I am left with a system with a broken guide.
My Postal Code is N3T0B4 and I am trying to use the Guide Data for both of the Rogers services there.
These have worked flawlessly for me for many years.
Can you help me?

Dwight
__________________
SERVER: Intel Core i7-3770 CPU @ 3.40GHz - UnRaid Server 6.8.0/DVB LibreELEC with Docker stuckless-sagetv-server-java9 MOTHERBOARD: ASRock-Z77 Extreme4 / 32GB RAM CACHE DRIVE: SSD 1TB ARRAY: 24TB/7 DRIVES PARITY: 8TB
EXTERNAL DEVICES: 4x HD-PVR's Firewire Channel Changing
TUNERS:NO LONGER RECORDING LIVETV
CLIENTS: 2xHD300 2xHD200 SONY ANDROIDTV MINI-CLIENT
Reply With Quote
  #12  
Old 02-12-2012, 11:15 AM
wayner wayner is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jan 2008
Location: Toronto, ON
Posts: 6,934
I still have data on Rogers with two lineups (Toronto-Digital and Scarborough-Digital) through Feb 24 so it isn't a global outage. Perhaps things are still a bit flaky with their EPG server(s).

Check your postal code with listings for Rogers at Zap2it. That is the same source that Sage uses so if that is good then it is definitely a Sage problem.

You can contact Sage support by clicking on the logo above - they are still alive.

You could also try another postal code. I believe (although I have never tested this) that Rogers uses pretty much the same lineup for the digital range (channel 100 and higher) but I have never tested that. But if you have six tuners I am guessing that you have some tuners using Rogers' digital range.
__________________
New Server - Sage9 on unRAID 2xHD-PVR, HDHR for OTA
Old Server - Sage7 on Win7Pro-i660CPU with 4.6TB, HD-PVR, HDHR OTA, HVR-1850 OTA
Clients - 2xHD-300, 8xHD-200 Extenders, Client+2xPlaceshifter and a WHS which acts as a backup Sage server
Reply With Quote
  #13  
Old 02-12-2012, 11:23 AM
dstanley's Avatar
dstanley dstanley is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Sep 2008
Location: LaHave, Nova Scotia, Canada
Posts: 291
Thanks Wayne ...
I removed all my tuners and rebooted my WHS.
Added the tuners back in one at a time and redid all the channel lineups.
The guide populated fine now ... Weird ... I haven't seen this behavior before ... Something must have changed with the guide servers I am guessing.
So now I am showing guide data to 2/24 ... Whew!
This just reaffirms my belief that life without SageTV might not be worth living ... Well at least TV won't be worth it anyways ...

So it looks like I am fine now ...

Dwight
__________________
SERVER: Intel Core i7-3770 CPU @ 3.40GHz - UnRaid Server 6.8.0/DVB LibreELEC with Docker stuckless-sagetv-server-java9 MOTHERBOARD: ASRock-Z77 Extreme4 / 32GB RAM CACHE DRIVE: SSD 1TB ARRAY: 24TB/7 DRIVES PARITY: 8TB
EXTERNAL DEVICES: 4x HD-PVR's Firewire Channel Changing
TUNERS:NO LONGER RECORDING LIVETV
CLIENTS: 2xHD300 2xHD200 SONY ANDROIDTV MINI-CLIENT
Reply With Quote
  #14  
Old 02-12-2012, 11:26 AM
wayner wayner is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jan 2008
Location: Toronto, ON
Posts: 6,934
Good to hear - their servers have been misbehaving in the last couple of weeks - hence this thread.

There are backups when/if the Sage EPG service stops so we should be ok.
__________________
New Server - Sage9 on unRAID 2xHD-PVR, HDHR for OTA
Old Server - Sage7 on Win7Pro-i660CPU with 4.6TB, HD-PVR, HDHR OTA, HVR-1850 OTA
Clients - 2xHD-300, 8xHD-200 Extenders, Client+2xPlaceshifter and a WHS which acts as a backup Sage server
Reply With Quote
  #15  
Old 02-28-2012, 08:36 AM
ptoal ptoal is offline
Sage User
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 43
Just got the "Channel Lineup Lost from EPG Server" error on all my lineups this morning. Not sure if this is maintenance, or a server problem, but thought I'd report it regardless.
Reply With Quote
  #16  
Old 02-28-2012, 09:33 AM
joshuad156 joshuad156 is offline
Sage User
 
Join Date: Feb 2010
Location: Ohio
Posts: 33
I just got alerted to a lost channel lineup too.
Reply With Quote
  #17  
Old 02-28-2012, 10:00 AM
hufnagel hufnagel is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Nov 2003
Location: Union Cty, NJ
Posts: 168
Ditto...
Comcast Union/Verona Digital - Verona
Comcast Union/Verona - Verona

both are apparently dark.

edit:
note my guide is populated all the way out to 3/9 @ 7pm. I'll check on it again in a day or two to see if it expands out from there.
__________________
Setup #7.6 Hyper-V (again!)
Hardware: Comcast Basic Digital Cable, (1) HDHR3-CC 20170815 firmware, 36GB "system" drive, 2TB laptop drives, a buttload of archive drives, HP DL380G6 2x X5660 processors (4 cores to VM), 4GB ram
Software: Windows 7 Ultimate SP1 x64, SageTV v9.1.2.662, Java v1.8.0_131, STV 2017052101, HD300 extenders

Last edited by hufnagel; 02-28-2012 at 10:12 AM.
Reply With Quote
  #18  
Old 02-28-2012, 12:43 PM
drewg drewg is offline
Sage Icon
 
Join Date: Aug 2007
Location: Richmond, VA
Posts: 1,040
Ditto for "Digital Broadcast - 23116" and " Comcast Digital - Richmond"

From my logs, I see:

Code:
Tue 2/28 9:07:59.807 [EPG@833a2d] EPG attempting to expand Digital Broadcast - 23116
Tue 2/28 9:07:59.807 [EPG@833a2d] expand called on Digital Broadcast - 23116 at Tue 2/28 9:07:59.807 expandedUntil=Wed 12/31 19:00:00.000 scannedUntil=Sun 8/17 2:12:55.807
Tue 2/28 9:07:59.807 [EPG@833a2d] EPG Expanding Digital Broadcast - 23116 at Tue 2/28 9:07:59.807
Tue 2/28 9:08:00.003 [EPG@833a2d] WarlockRipper logged in OK.
Tue 2/28 9:08:00.646 [EPG@833a2d] WarlockRipper got 0 channels
Tue 2/28 9:08:00.646 [EPG@833a2d] WARNING--EPG Server no longer has channels on this lineup. The channel list will no longer be updated!
I was worried that I got banned or something from hitting the "force EPG update" button 5 times in 24 hours, trying to hunt down the re-scheduled Fox programs from last night..

Drew
__________________
Server HW: AMD Ryzen Threadripper 2990WX 32-Core
Server SW: FreeBSD-current, ZFS, linux-oracle-jdk1.8.0, sagetv-server_9.2.2_amd64
Tuner HW: HDHR
Client: Nvidia Shield (HD300, HD100 in storage)
Reply With Quote
  #19  
Old 02-28-2012, 01:36 PM
Greg2dot0's Avatar
Greg2dot0 Greg2dot0 is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 82
Same here for Cablevision NJ

For both lineups:
Cablevision of Morris 520/750 - Mine Hill
Cablevision of Morris 520/750 Digital - Mine Hill
__________________
Production SageTV Server: ASUS P8P67-Pro, 16gb RAM, Crucial m4 256GB SSD, Unbunto 16.4.04 LTS (Server x64), WDC Red 4TB
Capture: 1x HDHR Prime, 1x HDHomeRun (ClearQAM)
Clients: 1x HD300, 2x HD200, 2x Placeshifters
Reply With Quote
  #20  
Old 02-28-2012, 02:44 PM
JerryB JerryB is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 273
Same here for FIOS - Basking Ridge and FIOS - Freehold
Reply With Quote
Reply

Tags
epg, exists, lineup, longer, lost


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Lineup lost from EPG Server Waterville verdin77 SageTV EPG Service 0 12-27-2011 11:30 AM
Channel Lineup Lost from EPG Server EdwardATeller SageTV EPG Service 3 04-20-2010 07:04 PM
Channel lineup not downloading or SageTV not clearing channel lineup when I remove it TechBill SageTV EPG Service 2 01-26-2008 12:51 AM
Please wait while the channel lineup is downloaded for XMLTV Lineup gafrol SageTV EPG Service 1 01-06-2006 08:08 AM
Channel Lineup Title for Adelphia Changed - Lost Programming lamanmi SageTV EPG Service 1 06-14-2005 09:41 AM


All times are GMT -6. The time now is 02:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.