SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > Hardware Support > Hardware Support

Notices

Hardware Support Discussions related to using various hardware setups with SageTV products. Anything relating to capture cards, remotes, infrared receivers/transmitters, system compatibility or other hardware related problems or suggestions should be posted here.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-21-2013, 12:36 PM
bigo93bronco's Avatar
bigo93bronco bigo93bronco is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 317
HDPVR2 (1512) VS HDPVR2 GE PLUS 1504

OK,

I've been reading posts and testing results about the 1512's audio issues for hours now, but I haven't seen anything about the 1504 GE PLUS used with sagetv. Is there any difference or reason the 1504 might be better, or is it the same thing as the 1512 minus the IR blaster?


I'm about to bite the bullet and grab either the 1512 or the 1504 so that I can pipe a 1080P signal from my security DVR into the EPG, and have enough resolution to see multiple camera angles without a drop in quality. Obviously sound won't be an issue for this application, but I do plan on transitioning to HD STB at some point this year, and I'm looking for a Hauppauge HDPVR that will do the job through sage.
__________________
Windows 10 X64 ASUS Z270 TUF2 MOBO
Intel I5 Kaby Lake @3.3 Corsair H65 AIO water cooler
16GB GSkill DRR4 10 SATA hotswap bays in 4U RM case
Redundant power supply, dual UPS's, etc
Samsung EVO 850 SSD X2 OS drives
WD 4TB Purple drive for recordings, various other drives for archives
Tuners are a work in progress
Reply With Quote
  #2  
Old 04-26-2013, 10:11 AM
SHS's Avatar
SHS SHS is offline
Moderator
 
Join Date: Mar 2003
Location: Vinita, Oklahoma
Posts: 4,585
It one in same device there only few diff in the two software and cabling parts and diff led color
1504 GE PLUS Green LED
1512 Blue LED
Reply With Quote
  #3  
Old 05-04-2013, 09:32 AM
bigo93bronco's Avatar
bigo93bronco bigo93bronco is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 317
I can't seem to get my HDPVR 2 setup in sagetv, it says it can't continue setup without a selected audio input, but doesn't give me any audio inputs to select from. It is working through showbiz though.

How do you use the built in IR blaster through sagetv?
__________________
Windows 10 X64 ASUS Z270 TUF2 MOBO
Intel I5 Kaby Lake @3.3 Corsair H65 AIO water cooler
16GB GSkill DRR4 10 SATA hotswap bays in 4U RM case
Redundant power supply, dual UPS's, etc
Samsung EVO 850 SSD X2 OS drives
WD 4TB Purple drive for recordings, various other drives for archives
Tuners are a work in progress
Reply With Quote
  #4  
Old 05-04-2013, 07:34 PM
SHS's Avatar
SHS SHS is offline
Moderator
 
Join Date: Mar 2003
Location: Vinita, Oklahoma
Posts: 4,585
It help if install the HD-PVR 2 patch first
http://forums.sagetv.com/forums/showthread.php?t=58983
And re start your system

Last edited by SHS; 05-04-2013 at 07:36 PM.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HD PVR Model 2 1512 tvmaster2 Hardware Support 155 09-17-2015 05:59 PM


All times are GMT -6. The time now is 08:30 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.