SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV Linux

Notices

SageTV Linux Discussion related to the SageTV Media Center for Linux. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to the SageTV Linux should be posted here.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-26-2010, 04:39 PM
jchiso jchiso is offline
Sage Expert
 
Join Date: Nov 2003
Location: Columbus, OH
Posts: 624
No sound in Placeshifter clients

I have a few Linux (Ubuntu Lucid) systems on which I have Placeshifter installed, but they don't play audio. How do I go about troubleshooting this problem?
Reply With Quote
  #2  
Old 11-02-2010, 07:08 PM
jchiso jchiso is offline
Sage Expert
 
Join Date: Nov 2003
Location: Columbus, OH
Posts: 624
I hate to bump my own post, but since no one responded, I'll ask another question: is anyone here able to play sound on a Linux Placeshifter Client?
Reply With Quote
  #3  
Old 11-03-2010, 09:23 AM
drewg drewg is offline
Sage Icon
 
Join Date: Aug 2007
Location: Richmond, VA
Posts: 1,038
Perhaps this post might be helpful:
http://forums.sagetv.com/forums/show...26&postcount=1

FWIW, I'm on Kbuntu 10.04, and it works fine for me. I don't use pulse audio..

Drew
__________________
Server HW: Xeon CPU E3-1270, 16GB RAM, 9TB Raid-Z + L2Arc,
Server SW: Ubuntu 12.04 x86_64, ZFS on Linux, Java 1.6.0_21, SageTV 7.1.9.1
Tuner HW: Pinnacle 800i, Pinnacle 801e USB, HDHR
Client: HD300, HD100
Reply With Quote
  #4  
Old 11-03-2010, 10:04 AM
jchiso jchiso is offline
Sage Expert
 
Join Date: Nov 2003
Location: Columbus, OH
Posts: 624
Thanks for the pointer. I used the "generic" solution and it works for me with Lucid (10.04) ...
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
No sound w/ Placeshifter on Ubuntu 8.04 TVmole SageTV Linux 1 11-30-2009 04:27 PM
Placeshifter Mode choppy and no sound nebulink SageTV Beta Test Software 8 07-10-2008 09:54 PM
Two placeshifter clients on one PC? Fountainhead SageTV Placeshifter 2 01-08-2007 04:08 PM
placeshifter connects, Lan clients lose connection MH2006 SageTV Placeshifter 0 06-09-2006 06:10 PM
Sound but no video with Placeshifter David81 SageTV Placeshifter 3 05-16-2006 09:33 PM


All times are GMT -6. The time now is 02:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.