SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV Software

Notices

SageTV Software Discussion related to the SageTV application produced by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to the SageTV software application should be posted here. (Check the descriptions of the other forums; all hardware related questions go in the Hardware Support forum, etc. And, post in the customizations forum instead if any customizations are active.)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-11-2011, 09:05 AM
panteragstk's Avatar
panteragstk panteragstk is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Oct 2008
Location: New Braunfels, TX
Posts: 3,312
YouTube weirdness.

Has anyone else had an issue with YouTube playing the first 10 seconds of a video then stopping for no reason? I don't use it so I never noticed it until a few days ago. It doesn't happen through a web browser. Very strange.
__________________
SageTV Server: unRAID Docker v9, S2600CPJ, Norco 24 hot swap bay case, 2x Xeon 2670, 64 GB DDR3, 3x Colossus for DirecTV, HDHR for OTA
Living room: nVidia Shield TV, Sage Mini Client, 65" Panasonic VT60
Bedroom: Xiomi Mi Box, Sage Mini Client, 42" Panasonic PZ800u
Theater: nVidia Shield TV, mini client, Plex for movies, 120" screen. Mitsubishi HC4000. Denon X4300H. 7.4.4 speaker setup.
Reply With Quote
  #2  
Old 07-21-2011, 12:02 PM
tvmaster2's Avatar
tvmaster2 tvmaster2 is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jun 2005
Location: tarana
Posts: 3,941
online video - google video - youtube ok?

anyone having trouble watching online sources either through their server, client or extenders? I have been getting black screens for Google and Youtube, and a lot of "playback errors" for other HD sources like Nasa etc.
Anyone? Is there a solution, or now that development has stopped, is this the kind of thing that will also stop, as I remember youtube especially needed tweaks over the years by the overlords at Sage.
__________________
Sage 9 server = Gigabyte AMD quad-core - 4 gigs - integrated ATI HD4200 chipset - SSD boot, Hitachi Deskstar show drives. HD-PVR - Colossus - Win7 32 bit. HD200/300ís networked. HDHomerun tuner. "If you've given up on Weird Al, you've given up on life" - Homer Simpson
Reply With Quote
  #3  
Old 07-21-2011, 01:44 PM
hammers929 hammers929 is offline
Sage User
 
Join Date: Oct 2007
Location: Leicester
Posts: 23
Youtube stopped working for me today. stumbles when I try to play. Google videos fine though.
Reply With Quote
  #4  
Old 07-21-2011, 08:22 PM
tvmaster2's Avatar
tvmaster2 tvmaster2 is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jun 2005
Location: tarana
Posts: 3,941
also dead yt here
__________________
Sage 9 server = Gigabyte AMD quad-core - 4 gigs - integrated ATI HD4200 chipset - SSD boot, Hitachi Deskstar show drives. HD-PVR - Colossus - Win7 32 bit. HD200/300ís networked. HDHomerun tuner. "If you've given up on Weird Al, you've given up on life" - Homer Simpson
Reply With Quote
  #5  
Old 07-21-2011, 09:57 PM
esubramanian esubramanian is offline
Sage User
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 33
I have the same issue. It started yesterday. Nothing changed on my end. Tried different settings, removed the online links properties files - nothing makes a difference.
Reply With Quote
  #6  
Old 07-21-2011, 10:00 PM
esubramanian esubramanian is offline
Sage User
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 33
Same here. YouTube was working fine until 2 days ago.
Reply With Quote
  #7  
Old 07-21-2011, 10:16 PM
makutaku makutaku is offline
Sage User
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 59
I can play anything, including Google Videos, except Youtube videos through SageTV. It was working a few days ago.
Reply With Quote
  #8  
Old 07-22-2011, 08:15 AM
can3gxw can3gxw is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Sep 2008
Location: NB, Canada
Posts: 219
Same... looks like we're starting to see some failings from Sage already... will they be allowed to update the STVs? Here's hoping! Can't view any youtube videos whatsoever... I can, however, see the videos from channels.com and others.. just not youtube.
__________________
Gregg
Reply With Quote
  #9  
Old 07-22-2011, 02:20 PM
OneOfMany OneOfMany is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Apr 2009
Location: Winnipeg
Posts: 374
Seems youtube is always changing.. hence why the downloading programs are updated almost weekely
Reply With Quote
  #10  
Old 07-22-2011, 03:10 PM
Electronicbuff's Avatar
Electronicbuff Electronicbuff is offline
Sage User
 
Join Date: Jun 2008
Location: Michigan
Posts: 44
Yep, Youtube gone also. Worked a few days ago now just a black screen with no time on the timer.

Now that Google owns SageTV I doubt there will be an update to correct this.
__________________
Server: PowerSpec i7-6700 3.4GHz, 64bit, 16G Ram, Win7 (downgraded from 10), gigabit network. Software: SageTV v9.1.583 (from v6), Comskip Doners. Tuners: 1 HDHomerun dual QAM & 2 HDHR3 Dual QAM digital tuners.Other Hardware: 2 HD300, 3 HD200, and 5 HD100 SageTV extenders, Hardware & Software Firewalls, Service Provider: WideOpenWest in-the-clear digital programming with internet speeds of 30MB down and 5MB up

Reply With Quote
  #11  
Old 07-22-2011, 07:18 PM
Spectrum Spectrum is offline
Sage Expert
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 720
Seems like a lot of the yt fixes came from Andy as an STV update. Not sure if he is still allowed to make (and/or distribute) updates after the acquisition though
Reply With Quote
  #12  
Old 07-22-2011, 07:46 PM
JREkiwi's Avatar
JREkiwi JREkiwi is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jan 2005
Location: Auckland, New Zealand
Posts: 2,118
I think it's pretty safe to say that absolutely nothing is going to happen unless someone does a support request.

John
Reply With Quote
  #13  
Old 07-22-2011, 11:54 PM
Opus4's Avatar
Opus4 Opus4 is offline
Administrator
 
Join Date: Sep 2003
Location: NJ
Posts: 19,612
I'm curious whether this is happening only on PC clients. My kids have been playing YouTube videos just fine on an extender today.

- Andy
__________________
SageTV Open Source v9 is available.
- Read the SageTV FAQ. Older PDF User's Guides mostly still apply: SageTV V7.0 & SageTV Studio v7.1.
- Hauppauge remote help: 1) Basics/Extending it 2) Replace it 3) Use it w/o needing focus
- HD Extenders: A) FAQs B) URC MX-700 remote setup
Note: This is a users' forum; see the Rules. For official tech support fill out a Support Request.
Reply With Quote
  #14  
Old 07-23-2011, 08:55 AM
nyplayer nyplayer is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4,564
Yep you tube will not play on any of my clients or even the server I tried SageTVPlayer and FFDSHOW and neither play. I guess this is the start of Parts of Sage beginning to fail. Also top 100 Videos and newest top 100 on Google is empty.... no list.
__________________
Windows 10 I3 Dual Core 3.0 Server, SageTV9... OpenDCT with 2 HDHRPrimes and 4 HDHRconnects for a total of 14 Tuners.

Last edited by nyplayer; 07-23-2011 at 08:59 AM.
Reply With Quote
  #15  
Old 07-23-2011, 09:49 AM
jlmdxtv jlmdxtv is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Oct 2005
Location: PA
Posts: 182
Andy,

For me it seems to be a PC client/server issue. YouTube videos are working fine on my HD100.

best, john
Reply With Quote
  #16  
Old 07-24-2011, 03:10 AM
hammers929 hammers929 is offline
Sage User
 
Join Date: Oct 2007
Location: Leicester
Posts: 23
This is weird, the file downloads ok within sage and will play fine outside of sage. It looks like some buffering caching issue within sage. The youtube video capability is one of sages key features I am sure its easily correctable. Anyone any ideas on settings or fixes to try.
Reply With Quote
  #17  
Old 07-24-2011, 08:02 AM
photon photon is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: May 2008
Posts: 165
Online Youtube vids don't play in sage 6.6 through HD300s. I checked for stv updates and not surprisingly none are found. (I haven't tried sage 7.1.9 since I'm building up a separate system with that version and it's not online)
Reply With Quote
  #18  
Old 07-24-2011, 10:48 AM
esubramanian esubramanian is offline
Sage User
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 33
Youtube does not work on my HD 300 as well as my server.
Reply With Quote
  #19  
Old 07-24-2011, 09:31 PM
mkanet's Avatar
mkanet mkanet is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 3,359
Youtube streaming broken?

Can someone please check to see if youtube streaming is still working? I get a spinning circle when trying to play videos. I can't get 1080p videos to stream at all unless I use a web browser.

Thanks in advance,
MKANET
__________________
Upgraded to Comcast X1 + Netflix/Amazon Video streaming

***RIP SageTV***
Reply With Quote
  #20  
Old 07-24-2011, 11:18 PM
tvmaster2's Avatar
tvmaster2 tvmaster2 is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jun 2005
Location: tarana
Posts: 3,941
Quote:
Originally Posted by Electronicbuff View Post
Yep, Youtube gone also. Worked a few days ago now just a black screen with no time on the timer.

Now that Google owns SageTV I doubt there will be an update to correct this.
why of course - don't you love net neutrality
__________________
Sage 9 server = Gigabyte AMD quad-core - 4 gigs - integrated ATI HD4200 chipset - SSD boot, Hitachi Deskstar show drives. HD-PVR - Colossus - Win7 32 bit. HD200/300ís networked. HDHomerun tuner. "If you've given up on Weird Al, you've given up on life" - Homer Simpson
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
CC Weirdness camus SageTV Software 3 05-13-2007 12:10 AM
My Videos Weirdness?? dpackham SageTV Customizations 3 04-09-2007 03:10 PM
Ir remote weirdness. mike4352 Hardware Support 7 12-09-2006 11:46 PM
SageMC16x9 and MVP: Some weirdness Jesse SageTV Customizations 9 06-28-2006 08:43 PM
Conflict weirdness stuartambient SageTV Beta Test Software 0 03-01-2004 04:36 AM


All times are GMT -6. The time now is 07:38 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.