SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Development and Customizations > SageTV Customizations

Notices

SageTV Customizations This forums is for discussing and sharing user-created modifications for the SageTV application created by using the SageTV Studio or through the use of external plugins. Use this forum to discuss customizations for SageTV version 6 and earlier, or for the SageTV3 UI.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #241  
Old 05-16-2013, 03:07 PM
Naylia's Avatar
Naylia Naylia is offline
Sage Fanatic
 
Join Date: Feb 2005
Location: Mountain View, CA
Posts: 754
To change security settings:

From the Home screen choose Settings > Safari, then do one of the following:

To enable or disable Anti-phishing, turn Fraud Warning on or off.

Just did this myself and it works great! Thanks for making me take the time to figure it out
__________________
You can find me at Missing Remote. Or playing FF XIV. For XLobby users: XLobby MC

Last edited by Naylia; 05-16-2013 at 03:18 PM.
Reply With Quote
  #242  
Old 09-16-2013, 12:45 PM
rdefino rdefino is offline
Sage Fanatic
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 771
So for some reason I cannot get the website to come up.

I try http://mediaserver:8080/sage/home and I enter in sage:frey and I get:
HTTP ERROR 404

Problem accessing /sage/home. Reason:

NOT_FOUND

I checked the realm.properties file and that's the password and username.

Any thoughts?
__________________
SageTv server: 2008 64 BIT R2, Asus MN2-E, AMD dual core 4200, 4gb ram, Promise raid 5 8TB, 80gb Sata boot drive w/OS, 2/ dual tuner HDhomeruns, HD-PVR

3/HD-100's, 1/HD-200
Reply With Quote
  #243  
Old 09-16-2013, 01:04 PM
Taddeusz Taddeusz is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Nov 2004
Location: Yukon, OK
Posts: 3,919
Quote:
Originally Posted by rdefino View Post
So for some reason I cannot get the website to come up.

I try http://mediaserver:8080/sage/home and I enter in sage:frey and I get:
HTTP ERROR 404

Problem accessing /sage/home. Reason:

NOT_FOUND

I checked the realm.properties file and that's the password and username.

Any thoughts?
This needs to be in some kind of FAQ somewhere. The path is case sensitive:

http://mediaserver:8080/sage/Home
__________________
Server: i5 8400, ASUS Prime H370M-Plus/CSM, 16GB RAM, 15TB drive array + 500GB cache, 2 HDHR's, SageTV 9, unRAID 6.6.3
Client 1: HD300 (latest FW), HDMI to an Insignia 65" 1080p LCD and optical SPDIF to a Sony Receiver
Client 2: HD200 (latest FW), HDMI to an Insignia NS-LCD42HD-09 1080p LCD
Reply With Quote
  #244  
Old 09-16-2013, 01:06 PM
rdefino rdefino is offline
Sage Fanatic
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 771
Thank you!!!
__________________
SageTv server: 2008 64 BIT R2, Asus MN2-E, AMD dual core 4200, 4gb ram, Promise raid 5 8TB, 80gb Sata boot drive w/OS, 2/ dual tuner HDhomeruns, HD-PVR

3/HD-100's, 1/HD-200
Reply With Quote
  #245  
Old 01-11-2014, 04:20 PM
pingmustard pingmustard is offline
Sage User
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 52
SSL Instructions Gone

It seems the instructions to setup SSL for jetty are no longer available at http://tools.assembla.com/sageplugins/wiki/JettySSL. I guess I should have saved this long ago when it was available still up...

Could someone suggest a new tutorial geared at SageTV? The general Jetty ssl configuration on google a bit more difficult to follow than when I remembered..

It would be awesome if the Sage jetty web plugin just had a "On/Off" flag to take care of everything
__________________
QuadCore Windows 7 64bit, 6GB RAM, ATI HD Radeon 5570, HDHR
SageTV 7 + Playon, Diamond, ComSkip/Playback, Shark007
Reply With Quote
  #246  
Old 01-19-2014, 12:39 AM
BobbyDing's Avatar
BobbyDing BobbyDing is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: May 2009
Location: Central-West Florida
Posts: 467
Has anybody tried the Wayback Machine?

https://web.archive.org/web/20090905.../wiki/JettySSL
__________________
Athlon II Quad Core 3Ghz, 8GB Ram. 12GB Storage. 3 (x4) HDHR for OTA Across 2 Cities, HD200, 2x HD300.
Reply With Quote
  #247  
Old 01-27-2014, 10:02 AM
Taddeusz Taddeusz is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Nov 2004
Location: Yukon, OK
Posts: 3,919
Since the 2.41 update I seem to be having issues with channel logos and imported video freeze frames loaded. All I get is a bunch of broken image links.
__________________
Server: i5 8400, ASUS Prime H370M-Plus/CSM, 16GB RAM, 15TB drive array + 500GB cache, 2 HDHR's, SageTV 9, unRAID 6.6.3
Client 1: HD300 (latest FW), HDMI to an Insignia 65" 1080p LCD and optical SPDIF to a Sony Receiver
Client 2: HD200 (latest FW), HDMI to an Insignia NS-LCD42HD-09 1080p LCD
Reply With Quote
  #248  
Old 01-27-2014, 01:29 PM
Slugger Slugger is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Mar 2007
Location: Kingston, ON
Posts: 4,008
Yup, I can reproduce it; I broke it. I'll fix it as soon as I can.
__________________
Twitter: @ddb_db
Server: Intel i5-4570 Quad Core, 16GB RAM, 1 x 128GB OS SSD (Win7 Pro x64 SP1), 1 x 2TB media drive
Capture: 2 x Colossus
STB Controller: 1 x USB-UIRT
Software:Java 1.7.0_71; SageTV 7.1.9
Clients: 1 x HD300, 2 x HD200, 1 x SageClient, 1 x PlaceShifter
Plugins: Too many to list now...
Reply With Quote
  #249  
Old 01-27-2014, 01:30 PM
BlueH2O's Avatar
BlueH2O BlueH2O is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Aug 2005
Location: Rochester, NY
Posts: 98
Quote:
Originally Posted by Taddeusz View Post
Since the 2.41 update I seem to be having issues with channel logos and imported video freeze frames loaded. All I get is a bunch of broken image links.
Same here. Following the link to a channel logo I get this:

Code:
Exception while processing servlet:
java.lang.NoClassDefFoundError: Acme/Serve/FileServlet
java.lang.NoClassDefFoundError: Acme/Serve/FileServlet
	at net.sf.sageplugins.webserver.ChannelLogoServlet.doServletGet(ChannelLogoServlet.java:100)
	at net.sf.sageplugins.webserver.SageServlet.doGet(SageServlet.java:102)
	at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:707)
	at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:820)
	at org.mortbay.jetty.servlet.ServletHolder.handle(ServletHolder.java:502)
	at org.mortbay.jetty.servlet.ServletHandler.handle(ServletHandler.java:389)
	at org.mortbay.jetty.security.SecurityHandler.handle(SecurityHandler.java:216)
	at org.mortbay.jetty.servlet.SessionHandler.handle(SessionHandler.java:181)
	at org.mortbay.jetty.handler.ContextHandler.handle(ContextHandler.java:765)
	at org.mortbay.jetty.webapp.WebAppContext.handle(WebAppContext.java:417)
	at org.mortbay.jetty.handler.ContextHandlerCollection.handle(ContextHandlerCollection.java:230)
	at org.mortbay.jetty.handler.HandlerCollection.handle(HandlerCollection.java:114)
	at org.mortbay.jetty.handler.HandlerWrapper.handle(HandlerWrapper.java:152)
	at org.mortbay.jetty.handler.rewrite.RewriteHandler.handle(RewriteHandler.java:230)
	at org.mortbay.jetty.handler.HandlerWrapper.handle(HandlerWrapper.java:152)
	at org.mortbay.jetty.Server.handle(Server.java:326)
	at org.mortbay.jetty.HttpConnection.handleRequest(HttpConnection.java:534)
	at org.mortbay.jetty.HttpConnection$RequestHandler.headerComplete(HttpConnection.java:864)
	at org.mortbay.jetty.HttpParser.parseNext(HttpParser.java:539)
	at org.mortbay.jetty.HttpParser.parseAvailable(HttpParser.java:212)
	at org.mortbay.jetty.HttpConnection.handle(HttpConnection.java:404)
	at org.mortbay.io.nio.SelectChannelEndPoint.run(SelectChannelEndPoint.java:409)
	at org.mortbay.thread.QueuedThreadPool$PoolThread.run(QueuedThreadPool.java:520)
Reply With Quote
  #250  
Old 01-27-2014, 02:14 PM
Slugger Slugger is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Mar 2007
Location: Kingston, ON
Posts: 4,008
Yup, see post #248.
__________________
Twitter: @ddb_db
Server: Intel i5-4570 Quad Core, 16GB RAM, 1 x 128GB OS SSD (Win7 Pro x64 SP1), 1 x 2TB media drive
Capture: 2 x Colossus
STB Controller: 1 x USB-UIRT
Software:Java 1.7.0_71; SageTV 7.1.9
Clients: 1 x HD300, 2 x HD200, 1 x SageClient, 1 x PlaceShifter
Plugins: Too many to list now...
Reply With Quote
  #251  
Old 01-27-2014, 02:16 PM
BlueH2O's Avatar
BlueH2O BlueH2O is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Aug 2005
Location: Rochester, NY
Posts: 98
Quote:
Originally Posted by Slugger View Post
Yup, see post #248.
Ah, I guess we were posting at the same time.
Reply With Quote
  #252  
Old 01-27-2014, 08:17 PM
SteveW's Avatar
SteveW SteveW is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Oct 2008
Location: Fall River, Nova Scotia, Canada
Posts: 341
Quote:
Originally Posted by Slugger View Post
Yup, see post #248.
Slugger,

Since I upgraded the plugin to 2.41 (and is still the case in 2.42) , my fan art is now not displayed, there are no longer config options for Phoenix fan art under detailed setup/customize, and I have hundreds of system messages about missing image files and missing plugin jar files. Also now the Sage Popup plugin is showing as failed.
I assume that's all related to your above post?

Tnx!
-Steve
__________________
Server: Win 10 Pro 64 Bit, Intel i5, 8 GB, Samsung EVO 850 500 GB for OS, WD Black 4 TB + WD Black 1 TB for Recordings, WD Green 2 TB x 1 and WD Red 6 TB x 2 for DVD/Bluray Rips, Music, Home Movies, etc., Sage 9.1.8.770, HDPVR x 2, BellTV 6131 Receiver x 2, USB-UIRT with 56 KHz Receiver

Clients: PC Client x 2, HD-300 x 4 (1 Using Netgear MoCA Coax Bridges), Placeshifter x 1
Reply With Quote
  #253  
Old 01-28-2014, 03:01 PM
Slugger Slugger is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Mar 2007
Location: Kingston, ON
Posts: 4,008
Quote:
Originally Posted by SteveW View Post
Slugger,

Since I upgraded the plugin to 2.41 (and is still the case in 2.42) , my fan art is now not displayed, there are no longer config options for Phoenix fan art under detailed setup/customize, and I have hundreds of system messages about missing image files and missing plugin jar files.
Hmm... this isn't me. Those options you're talking about are from the bmt web ui, right? Not the stock webui plugin (which is the one I deal with). My changes shouldn't have affected any other plugins (well 2.41 may have affected other plugins, but 2.42 fixed that). For all intents and purposes, 2.42 = 2.40 = 2.39 = 2.38, etc. I haven't modified any of the legacy functionality in the webui since taking it over and I don't plan on touching the legacy code, ever.

System messages about missing jars and other files... definitely not me. I can't affect the files not directly included in the zips I deliver. This sounds like a bad upgrade happened with the Sage core plugin manager. You might have to uninstall/reinstall plugins and/or restore from a system backup. I definitely do not see any of these types of problems on my system. If it was a problem caused by me, I'd have heard from many others by now (over 200 upgrades performed at last check of SF download site).

Quote:
Also now the Sage Popup plugin is showing as failed.
I assume that's all related to your above post?
Again, looks like something went wrong with the core plugin manager in Sage.
__________________
Twitter: @ddb_db
Server: Intel i5-4570 Quad Core, 16GB RAM, 1 x 128GB OS SSD (Win7 Pro x64 SP1), 1 x 2TB media drive
Capture: 2 x Colossus
STB Controller: 1 x USB-UIRT
Software:Java 1.7.0_71; SageTV 7.1.9
Clients: 1 x HD300, 2 x HD200, 1 x SageClient, 1 x PlaceShifter
Plugins: Too many to list now...
Reply With Quote
  #254  
Old 01-29-2014, 03:56 PM
SteveW's Avatar
SteveW SteveW is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Oct 2008
Location: Fall River, Nova Scotia, Canada
Posts: 341
Quote:
Originally Posted by Slugger View Post
Hmm... this isn't me. Those options you're talking about are from the bmt web ui, right? Not the stock webui plugin (which is the one I deal with). My changes shouldn't have affected any other plugins (well 2.41 may have affected other plugins, but 2.42 fixed that). For all intents and purposes, 2.42 = 2.40 = 2.39 = 2.38, etc. I haven't modified any of the legacy functionality in the webui since taking it over and I don't plan on touching the legacy code, ever.

System messages about missing jars and other files... definitely not me. I can't affect the files not directly included in the zips I deliver. This sounds like a bad upgrade happened with the Sage core plugin manager. You might have to uninstall/reinstall plugins and/or restore from a system backup. I definitely do not see any of these types of problems on my system. If it was a problem caused by me, I'd have heard from many others by now (over 200 upgrades performed at last check of SF download site).



Again, looks like something went wrong with the core plugin manager in Sage.

I went through the system messages (all 1200 of them that happened after I installed the 2.41 update) to find out which jars it said were missing. Most of the messages were about .png files for logos, pngs under "Studio Icons" etc missing. Installed 2.42 to see if it cleared up the jar problem but it didn't. The missing jars were mina-core-1.17 and common-langs-2.4. They were physically gone from the server jar directory. On my clients where there was no update performed, because, obviously, the web server doesn't get installed in the client, all the plugins were fine since no update was done.

I was lucky I had a copy of the Sage directory backed up on the server. Copied the missing jars back over, restarted sage, and poof! Everything is working. Thank goodness...

-Steve
__________________
Server: Win 10 Pro 64 Bit, Intel i5, 8 GB, Samsung EVO 850 500 GB for OS, WD Black 4 TB + WD Black 1 TB for Recordings, WD Green 2 TB x 1 and WD Red 6 TB x 2 for DVD/Bluray Rips, Music, Home Movies, etc., Sage 9.1.8.770, HDPVR x 2, BellTV 6131 Receiver x 2, USB-UIRT with 56 KHz Receiver

Clients: PC Client x 2, HD-300 x 4 (1 Using Netgear MoCA Coax Bridges), Placeshifter x 1
Reply With Quote
  #255  
Old 01-29-2014, 04:58 PM
mkanet's Avatar
mkanet mkanet is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 3,359
I can confirm that all my channel logos disappeared in the webserver guide. Is there an easy way to get this working again?

EDIT: Nevermind, I see in a previous post Slugger confirmed the issue; and, he will fix it.
__________________
Upgraded to Comcast X1 + Netflix/Amazon Video streaming

***RIP SageTV***

Last edited by mkanet; 01-29-2014 at 05:00 PM.
Reply With Quote
  #256  
Old 01-29-2014, 09:00 PM
Slugger Slugger is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Mar 2007
Location: Kingston, ON
Posts: 4,008
This was fixed in 2.42 (released Monday).
__________________
Twitter: @ddb_db
Server: Intel i5-4570 Quad Core, 16GB RAM, 1 x 128GB OS SSD (Win7 Pro x64 SP1), 1 x 2TB media drive
Capture: 2 x Colossus
STB Controller: 1 x USB-UIRT
Software:Java 1.7.0_71; SageTV 7.1.9
Clients: 1 x HD300, 2 x HD200, 1 x SageClient, 1 x PlaceShifter
Plugins: Too many to list now...
Reply With Quote
  #257  
Old 02-09-2014, 08:05 AM
Slack's Avatar
Slack Slack is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 226
Quote:
Originally Posted by Taddeusz View Post
This needs to be in some kind of FAQ somewhere. The path is case sensitive:

http://mediaserver:8080/sage/Home
Jesus on a cracker.



Recently moved Sage from XP to new Win 7 box. I was going insane with this.
Reply With Quote
Reply

Tags
web


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Plugin: Web User Interface for SageTV 2.2-6.6 (V2.25 18 Sep 2009) nielm SageTV Customizations 2644 10-24-2016 10:18 AM
Plugin: Jetty Starter 1.6 jreichen SageTV Customizations 122 09-07-2012 06:48 PM
Plugin: Mobile Web Interface 1.2 jreichen SageTV Customizations 281 06-17-2011 02:20 PM
SageTV Web Interface - recording padding snowyb79 SageTV Customizations 1 03-16-2011 01:10 AM


All times are GMT -6. The time now is 04:48 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.