SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV International User Forums > SageTV United Kingdom

Notices

SageTV United Kingdom SageTV and SageTV Recorder Users from the UK - This forum is for you to post about specific issues using SageTV software in the UK.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #61  
Old 03-10-2014, 03:16 AM
routerunner's Avatar
routerunner routerunner is offline
Sage Icon
 
Join Date: May 2008
Location: Wiltshire, UK
Posts: 1,377
Quote:
Originally Posted by sota View Post
You should also install the Tuner pre-roll plug-in to avoid recording errors, though.
If you have installed the aforementioned plugin please make also sure to read the plugin's announcement thread for some settings you might need to add to your "sagetv.properties" file as well.

Thanks
Eddy
__________________

Automatic Power Off | Squeezeslave | DVB-S Importer | DVB Decrypter & Card Client | Tuner Preroll


Every man is a damn fool for at least five minutes every day; wisdom consists in not exceeding the limit. ~ Elbert Hubbard

Last edited by routerunner; 03-10-2014 at 03:19 AM.
Reply With Quote
  #62  
Old 03-14-2014, 09:06 AM
starfire starfire is offline
Sage Expert
 
Join Date: Mar 2008
Location: England, UK
Posts: 505
Got a TSB 6285 now and working fine, using it in a Windows VM DomU via PCI passthrough on a Xen unRAID host.
__________________
2 X HD300, 2 X HD100 & KVM unRAID Host with SageTV Docker using TBS 6285 Quad DVB-T2 & TBS 6984 Quad DVB-S2 Tuners
Reply With Quote
  #63  
Old 07-13-2015, 07:02 AM
pschweig pschweig is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: May 2004
Location: Watford, United Kingdom
Posts: 160
Hi

I'm interested in buying one of these cards but it doesn't look to be widely available. I couldn't find it on the TBS website - anybody know if it has been discontinued?

Should I be worried about buying a card that looks to have been ditched by the manufacturer?

thanks
__________________
Server
Sage 9||Silverstone GD09||Intel Core i5 6400||8GB DDR4||Intel integrated graphics||250GB SSD System disk||2TB recording disk||2TB media disk||1 TBS 6205 DVB-t2 quad tunrer||Schedules Direct EPG
Reply With Quote
  #64  
Old 07-13-2015, 01:05 PM
deanm deanm is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Apr 2005
Location: North East, UK
Posts: 297
The website

http://www.tbsdtv.com

The card has been replaced by TBS6509. TBS seem to have refreshed all their cards.

Don't have this card but do have the TBS5205 this is a quad T2/C


Dean
__________________
Darkside: DVB-C x4 DVB-T2 x2 HD-300 x4
Lightside: DVB-C x2 DVB-T2 x4 HD-300 x3
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
TBS 6984 PCI-E DVB-S2 Quad Tuner TV Card jamesdisco SageTV United Kingdom 98 12-24-2012 01:03 PM
Quad HD antenna tuner? snoopy Hardware Support 5 03-17-2009 08:04 AM
Going Quad - Intel or AMD? paulbeers Hardware Support 33 04-14-2008 02:13 PM
CPU recomendation Duo or Quad? poluxproject Hardware Support 26 11-02-2007 05:02 PM
Do I need a tuner card? Grasshopper Hardware Support 4 11-18-2003 09:29 AM


All times are GMT -6. The time now is 11:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.