SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Development and Customizations > SageTV v7 Customizations > Sage My Movies

Notices

Sage My Movies This forums is for discussing the user-created Sage My Movies for SageTV.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-25-2011, 12:15 PM
d_w_b d_w_b is offline
Sage User
 
Join Date: Sep 2011
Location: Europe, Czech rep.
Posts: 9
SageMyMovies shows zero titles

Hello,
I am a bit desperate now. I have SageTV7 with SMM plugin installed. Also MyMovies4 Collection Management database running with some data in it. But whatever I try, when I open My Movies section in Sage, it always says 0 movies available.
Logfiles says it opens an reads something from database, but result is always zero movies in menu. It can be some stupid misconfiguration somewhere, but i do not know what else to try.
Anybody knows what can go wrong in this? Or which way should I be looking?
Thanks in advance.
Reply With Quote
  #2  
Old 09-26-2011, 10:02 AM
panteragstk's Avatar
panteragstk panteragstk is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Oct 2008
Location: New Braunfels, TX
Posts: 3,311
Collection management needs to be v 4.01 or earlier. 4.02 and above aren't compatible with SMM.
__________________
SageTV Server: unRAID Docker v9, S2600CPJ, Norco 24 hot swap bay case, 2x Xeon 2670, 64 GB DDR3, 3x Colossus for DirecTV, HDHR for OTA
Living room: nVidia Shield TV, Sage Mini Client, 65" Panasonic VT60
Bedroom: Xiomi Mi Box, Sage Mini Client, 42" Panasonic PZ800u
Theater: nVidia Shield TV, mini client, Plex for movies, 120" screen. Mitsubishi HC4000. Denon X4300H. 7.4.4 speaker setup.
Reply With Quote
  #3  
Old 09-26-2011, 10:34 AM
d_w_b d_w_b is offline
Sage User
 
Join Date: Sep 2011
Location: Europe, Czech rep.
Posts: 9
Version 4.01, which i am trying to connect, should be ok then. But it is not.
Reply With Quote
  #4  
Old 09-26-2011, 11:43 AM
PLUCKYHD PLUCKYHD is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 6,257
rebuild your data file.
Reply With Quote
  #5  
Old 09-26-2011, 12:44 PM
d_w_b d_w_b is offline
Sage User
 
Join Date: Sep 2011
Location: Europe, Czech rep.
Posts: 9
been there, did that, still not operating.
it does something for a while, but result is file with nothing helpful inside.
(i assume 83 bytes large file MyMoviesDataBetaV1.205.data is the one)
Reply With Quote
  #6  
Old 09-26-2011, 06:18 PM
PLUCKYHD PLUCKYHD is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 6,257
I need a detailed smm log of building the datafile to help At this point.
Reply With Quote
  #7  
Old 09-28-2011, 01:35 PM
d_w_b d_w_b is offline
Sage User
 
Join Date: Sep 2011
Location: Europe, Czech rep.
Posts: 9
one thing maybe worth mentioning: software (sage + smm) is one machine, videos are on another, shared over smb. can it affect something? but i am pretty sure these shares are visible to everybody on the network.

log is here
Reply With Quote
  #8  
Old 09-28-2011, 02:05 PM
PLUCKYHD PLUCKYHD is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 6,257
Where is mymovies installed at? It needs to be a server or standalone on the sagetv server machine. Doesn't matter where the videos are location. I ask because the connection it is making to mymovies DB from the sagetv the MyMovies database is returning 0 movies ie.

Code:
21:17:40,087 [Timer-0] AutomatedPlugin INFO - All Movies Loaded From SQL database in:34ms ; Total Video Files loaded: 0
So if you open collection manager on the sagetv machine what do you see? I would guess no titles.
Reply With Quote
  #9  
Old 09-28-2011, 02:05 PM
PLUCKYHD PLUCKYHD is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 6,257
Also it is connection to server "NOTHING" is that right

Code:
server: NOTHING,FanartShareLocation: C:\ProgramData\My Movies\FileStorage\
Reply With Quote
  #10  
Old 09-29-2011, 09:54 AM
d_w_b d_w_b is offline
Sage User
 
Join Date: Sep 2011
Location: Europe, Czech rep.
Posts: 9
Both SageTV and MyMovies are on the same machine named "NOTHING"
MyMovies is installed with "Server and Client" option.

Just videos are on another machine named "MONSTER"

When I run Collection manager on that same machine "NOTHING", i see list of movies I imported. That's why i am confused with that "0 movies"
Reply With Quote
  #11  
Old 09-29-2011, 10:06 AM
PLUCKYHD PLUCKYHD is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 6,257
Quote:
Originally Posted by d_w_b View Post
Both SageTV and MyMovies are on the same machine named "NOTHING"
MyMovies is installed with "Server and Client" option.

Just videos are on another machine named "MONSTER"

When I run Collection manager on that same machine "NOTHING", i see list of movies I imported. That's why i am confused with that "0 movies"
You have to two instances mistakenly running of mymovies sql database or something. As it is connecting fine and no errors are in the log. The mymovies database is just reporting 0 movies for some reason.
Reply With Quote
  #12  
Old 09-29-2011, 12:39 PM
d_w_b d_w_b is offline
Sage User
 
Join Date: Sep 2011
Location: Europe, Czech rep.
Posts: 9
nope, just one service SQL Server (MYMOVIES). when I stop it, both Collection manager and SMM starts to complain.

which user account is used by SMM for database access, please? maybe some permissions problem.

thanks for your effort, now at least i know SMM checks database ok.

here comes time for some deeper digging on my own...
Reply With Quote
  #13  
Old 09-29-2011, 12:49 PM
PLUCKYHD PLUCKYHD is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 6,257
Quote:
Originally Posted by d_w_b View Post
nope, just one service SQL Server (MYMOVIES). when I stop it, both Collection manager and SMM starts to complain.

which user account is used by SMM for database access, please? maybe some permissions problem.

thanks for your effort, now at least i know SMM checks database ok.

here comes time for some deeper digging on my own...
Shouldn't be a access problem. I can't share which account is used for access as it is a developer account but I can assure you it has full access There would be tons of error logs it it couldn't access. I am still thinking there are 2 databases present on that machine somehow.
Reply With Quote
  #14  
Old 09-29-2011, 01:08 PM
d_w_b d_w_b is offline
Sage User
 
Join Date: Sep 2011
Location: Europe, Czech rep.
Posts: 9
Problem almost solved, server management studio breaks the ice
- you are right, access problem is not the issue
- i am right too, database is still the one

i loaded some fresh movies and tv series into collection management and watched what changes. aaaand, some entries did not created rows in tables which SMM scans.
i got the principle, details will follow after some sleep

thanks for your assistance
Reply With Quote
  #15  
Old 09-29-2011, 01:41 PM
PLUCKYHD PLUCKYHD is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 6,257
Quote:
Originally Posted by d_w_b View Post
Problem almost solved, server management studio breaks the ice
- you are right, access problem is not the issue
- i am right too, database is still the one

i loaded some fresh movies and tv series into collection management and watched what changes. aaaand, some entries did not created rows in tables which SMM scans.
i got the principle, details will follow after some sleep

thanks for your assistance
Ahh I was going to have you try studio but that is over allot of peoples heads Hopefully you can get to the bottom of it
Reply With Quote
  #16  
Old 09-29-2011, 04:31 PM
PLUCKYHD PLUCKYHD is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 6,257
Also of note smm does not work with mymovies tv series only movies.
Reply With Quote
  #17  
Old 10-08-2011, 04:13 AM
SteveD's Avatar
SteveD SteveD is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Feb 2009
Location: Alabama
Posts: 228
I am having an issue where new movies being added to database will not launch. The behavior affects all of my client mchines. I can play the movies just fine using tmt, just want start fromm smm.
__________________
Serv:ECS H61H2-T1 ITX I7 3770S CPU@3.1GHZ 8G Ram WIN1064 HDPVR, HD Homerun|network encoder Unraid Server:B75MU3B I5-3550 CPU@3.30GHz 9TB 16G Ram|Network HDPVR encoder:Win10 VM 8G Ram with Processor passthrough. Directv Http tuning to Genie, exemultitunplugin to Genie client. Http scheduled task bat file to defeat screensaver on Genie. Usb uirt scheduled task bat file to defeat screensaver on Genie client. Clients Android TV, Samsung TAB A
Reply With Quote
Reply

Tags
mymovies, sage


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SageMyMovies Announcement Thread PLUCKYHD Customization Announcements 14 03-11-2011 01:58 PM
Diamond and SageMyMovies emotionnotion Diamond 1 03-09-2011 11:18 AM
SageMyMovies Where does it go next? PLUCKYHD Sage My Movies 46 08-11-2010 10:17 AM
Titles or Names for Recorded TV shows chazperx SageTV Software 3 03-15-2005 09:13 AM
Searching for shows with numeric titles using remote AndyS SageTV Beta Test Software 4 05-03-2004 09:21 PM


All times are GMT -6. The time now is 11:45 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.