SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Development and Customizations > SageTV v9 Customizations > Phoenix 3.0

Notices

Phoenix 3.0 This forum is for discussing the user-created Phoenix 3.0 custom interface for SageTV.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-21-2017, 02:50 PM
Fuzzy's Avatar
Fuzzy Fuzzy is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Location: Jurupa Valley, CA
Posts: 9,957
UserCategory Filtering

So I was playing with PClassic, and noticed that the UI has a UserCategory filter option, but it comes up empty. Any reason the UserCategories aren't populating to be selected in that list?
__________________
Buy Fuzzy a beer! (Fuzzy likes beer)

unRAID Server: i7-6700, 32GB RAM, Dual 128GB SSD cache and 13TB pool, with SageTVv9, openDCT, Logitech Media Server and Plex Media Server each in Dockers.
Sources: HRHR Prime with Charter CableCard. HDHR-US for OTA.
Primary Client: HD-300 through XBoxOne in Living Room, Samsung HLT-6189S
Other Clients: Mi Box in Master Bedroom, HD-200 in kids room
Reply With Quote
  #2  
Old 05-22-2017, 12:16 PM
bialio's Avatar
bialio bialio is offline
SageTVaholic
 
Join Date: May 2007
Location: Frisco, TX
Posts: 3,445
Where is this UserCategory filter at? It's been a while since my P2 days so I'll have to remember what it IS first

Then I can try and answer the question.
btl.
__________________
PHOENIX 3 is here!
Server : Linux V9, Clients : Win10 and Nvidia Shield Android Miniclient
Reply With Quote
  #3  
Old 05-22-2017, 12:39 PM
Fuzzy's Avatar
Fuzzy Fuzzy is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Location: Jurupa Valley, CA
Posts: 9,957
From any view (like the default TV view), hit options, then choose Filter... Second from the bottom is UserCategory.
__________________
Buy Fuzzy a beer! (Fuzzy likes beer)

unRAID Server: i7-6700, 32GB RAM, Dual 128GB SSD cache and 13TB pool, with SageTVv9, openDCT, Logitech Media Server and Plex Media Server each in Dockers.
Sources: HRHR Prime with Charter CableCard. HDHR-US for OTA.
Primary Client: HD-300 through XBoxOne in Living Room, Samsung HLT-6189S
Other Clients: Mi Box in Master Bedroom, HD-200 in kids room
Reply With Quote
  #4  
Old 05-22-2017, 12:45 PM
Fuzzy's Avatar
Fuzzy Fuzzy is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Location: Jurupa Valley, CA
Posts: 9,957
Looks like its getting the list of filters direct from Phoenix_umb_getFilters, so it may be something that was added to the api after Phoenix 2, and was never working.

Actually, it looks like it's actually just trying to set the filter, but sort of getting stuck at an empty MediaBrowser branch. It seems to do this for any of the filters that require options (Genre and UserCategory). All the simply Boolean filters (MissingTV, ReRun, Watched, etc) work fine, and return right back to a filtered list.
__________________
Buy Fuzzy a beer! (Fuzzy likes beer)

unRAID Server: i7-6700, 32GB RAM, Dual 128GB SSD cache and 13TB pool, with SageTVv9, openDCT, Logitech Media Server and Plex Media Server each in Dockers.
Sources: HRHR Prime with Charter CableCard. HDHR-US for OTA.
Primary Client: HD-300 through XBoxOne in Living Room, Samsung HLT-6189S
Other Clients: Mi Box in Master Bedroom, HD-200 in kids room
Reply With Quote
  #5  
Old 05-22-2017, 12:50 PM
bialio's Avatar
bialio bialio is offline
SageTVaholic
 
Join Date: May 2007
Location: Frisco, TX
Posts: 3,445
Yeah, the filtering in the Media Browser was always only supported for 'simple' filters (i.e. boolean). There were tags added in the vfs file to distinguish these. I bet that when UserCategory got added that tag got copy/pasted over inadvertently. After a quick browse of the default vfs file I see a few others that likely won't work...

btl.
__________________
PHOENIX 3 is here!
Server : Linux V9, Clients : Win10 and Nvidia Shield Android Miniclient
Reply With Quote
  #6  
Old 05-22-2017, 12:54 PM
Fuzzy's Avatar
Fuzzy Fuzzy is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Location: Jurupa Valley, CA
Posts: 9,957
Not a huge deal for me, at least.. As I said, I was only just playing with it. Most of my views will end up being made in a vfs xml file anyway, and used in PLite if at all I'm guessing.
__________________
Buy Fuzzy a beer! (Fuzzy likes beer)

unRAID Server: i7-6700, 32GB RAM, Dual 128GB SSD cache and 13TB pool, with SageTVv9, openDCT, Logitech Media Server and Plex Media Server each in Dockers.
Sources: HRHR Prime with Charter CableCard. HDHR-US for OTA.
Primary Client: HD-300 through XBoxOne in Living Room, Samsung HLT-6189S
Other Clients: Mi Box in Master Bedroom, HD-200 in kids room
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
balun and harmonic filtering profit Hardware Support 0 01-31-2013 07:53 PM
Help with Filtering MediaFile[] joshuad156 SageTV Studio 6 04-27-2011 02:45 PM
Filtering out vs filtering in Spectrum SageTV Beta Test Software 9 09-29-2010 11:34 AM
Sorting and Filtering Videos? can3gxw SageTV Beta Test Software 0 05-28-2010 02:28 AM
Pre-filtering jeffoz1 Hardware Support 3 06-18-2003 07:46 PM


All times are GMT -6. The time now is 03:18 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.