SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Development and Customizations > SageTV v7 Customizations > Sage My Movies

Notices

Sage My Movies This forums is for discussing the user-created Sage My Movies for SageTV.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-14-2012, 03:44 PM
calypsocowboy calypsocowboy is offline
Sage User
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 49
Problems with MM and .properties files

So, I've got a ton of my movies ripped into .vob files for DVDs and BDMV folders for BluRays and all seem to be working fine with Sage and MM.

Now I'm looking to start ripping my BluRays into .iso files as I've upgraded to 3D and I've heard that is the only way to get the 3D to work.

Anyway, I've got the .iso files, separate folders, MM sees the movie fine, and I can see the movie on the Sage MM screen but it won't play, say's no SageID found to play the movie and to check the paths.

I know the paths should be fine, the one thing I noticed was I didn't have a .properties file my folder directory for the movie. Would that have caused the issue?

I seem to have .properties files for all my other movies. I'm thinking it may be an issue with MM and .iso files, I'm following up on that side as well.

I've rebuild the database a couple of times and am trying to some other stuff to figure this out.

-Josh
Reply With Quote
  #2  
Old 04-15-2012, 11:09 AM
PLUCKYHD PLUCKYHD is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 6,257
Are the directories where your ISo files stored in adds to sage import directories? Do they show up ok And play ok I the default sage interface for videos?
Reply With Quote
  #3  
Old 04-16-2012, 01:11 PM
calypsocowboy calypsocowboy is offline
Sage User
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 49
That could be part of the issue - They don't

That could be part of the problem, they don't. When I go into SageTV and just the normal videos, the new movies I ripped as .iso files don't show up.

But they are in the same directory as my other blurays in folder structure that do show up. I looked at permissions on the folder and on the files of movies I'm seeing and one's I'm not seeing and from what I can tell they are both the same.

I'm thinking I'm missing something obvious. I'm going to post in the general section to see if anyone has any ideas what I may be doing wrong.

-Josh

Last edited by calypsocowboy; 04-16-2012 at 01:32 PM. Reason: Adding info
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
properties files darrylc SageTV HD Theater - Media Player 8 12-07-2010 10:09 AM
.properties files wayner SageTV v7 Customizations 14 12-03-2010 09:38 PM
Properties files appear from nowhere... robk SageTV v7 Customizations 2 06-08-2010 09:06 PM
Questions about my files and properties files jbuszkie SageMC Custom Interface 0 05-01-2009 03:53 PM
.my vs .properties files? Nick_W SageMC Custom Interface 2 04-14-2009 08:59 AM


All times are GMT -6. The time now is 04:04 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.