SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV Media Extender

Notices

SageTV Media Extender Discussion related to any SageTV Media Extender used directly by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to a SageTV supported media extender should be posted here. Use the SageTV HD Theater - Media Player forum for issues related to using an HD Theater while not connected to a SageTV server.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-22-2010, 02:05 PM
wayner wayner is online now
SageTVaholic
 
Join Date: Jan 2008
Location: Toronto, ON
Posts: 6,762
Is there a way to make all of your extenders share the same properties file?

I have five HD200 extenders and whenever I do something like turn on a plugin, of an option (like using the slideshow screensaver) I have to do it on all five extenders. Is there a way to have all of your extenders use one centralized .properties file.
__________________
New Server - Sage9 on unRAID 2xHD-PVR, HDHR for OTA
Old Server - Sage7 on Win7Pro-i660CPU with 4.6TB, HD-PVR, HDHR OTA, HVR-1850 OTA
Clients - 2xHD-300, 8xHD-200 Extenders, Client+2xPlaceshifter and a WHS which acts as a backup Sage server
Reply With Quote
  #2  
Old 12-22-2010, 04:20 PM
GKusnick's Avatar
GKusnick GKusnick is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 5,083
No there isn't, but you don't really want them all trying to write to the same file anyway. What you want is some way of automatically propagating setting changes from one client to another. There was some talk a while back of creating a plugin to do that, but I don't know if anything ever came of it.
__________________
-- Greg
Reply With Quote
  #3  
Old 12-22-2010, 08:50 PM
bialio's Avatar
bialio bialio is offline
SageTVaholic
 
Join Date: May 2007
Location: Frisco, TX
Posts: 3,445
Shameless plug - Phoenix propagates settings very nicely

btl.
__________________
PHOENIX 3 is here!
Server : Linux V9, Clients : Win10 and Nvidia Shield Android Miniclient
Reply With Quote
  #4  
Old 12-22-2010, 08:55 PM
bialio's Avatar
bialio bialio is offline
SageTVaholic
 
Join Date: May 2007
Location: Frisco, TX
Posts: 3,445
Of course, there are only like 3 or 4 configurable things right now, but the MECHANISM that propagates them works very nice.

User Properties

btl.
__________________
PHOENIX 3 is here!
Server : Linux V9, Clients : Win10 and Nvidia Shield Android Miniclient
Reply With Quote
  #5  
Old 12-23-2010, 07:53 AM
OneOfMany OneOfMany is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Apr 2009
Location: Winnipeg
Posts: 374
Quote:
Originally Posted by bialio View Post
Shameless plug - Phoenix propagates settings very nicely

btl.
A phoenix is a mythical bird that is a fire spirit with a colorful plumage and a tail of gold and scarlet..

Reply With Quote
  #6  
Old 12-23-2010, 08:09 AM
Skirge01's Avatar
Skirge01 Skirge01 is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jun 2007
Location: New Jersey
Posts: 2,599
Quote:
Originally Posted by OneOfMany View Post
A phoenix is a mythical bird that is a fire spirit with a colorful plumage and a tail of gold and scarlet..

I'll forego the obvious joke about the "mythical phoenix" , but were the phoenix actually real, I'm sure they would be propagating like rabbits!
__________________
Server: XP, SuperMicro X9SAE-V, i7 3770T, Thermalright Archon SB-E, 32GB Corsair DDR3, 2 x IBM M1015, Corsair HX1000W PSU, CoolerMaster CM Storm Stryker case
Storage: 2 x Addonics 5-in-3 3.5" bays, 1 x Addonics 4-in-1 2.5" bay, 24TB
Client: Windows 7 64-bit, Foxconn G9657MA-8EKRS2H, Core2Duo E6600, Zalman CNPS7500, 2GB Corsair, 320GB, HIS ATI 4650, Antec Fusion
Tuners: 2 x HD-PVR (HTTP tuning), 2 x HDHR, USB-UIRT
Software: SageTV 7
Reply With Quote
  #7  
Old 12-24-2010, 11:39 AM
hemicuda's Avatar
hemicuda hemicuda is offline
Sage Icon
 
Join Date: May 2006
Location: north of Chattanooga, Tennessee
Posts: 1,117
Could DIRMON or one of the other scheduling tools help with this? Sage would have to be shut down first though since it writes changes to those files at shutdown.
__________________
Server: MS Win7 SP1; FX8350 (H2O cooled); 8GB RAM; Hauppauge HVR-2250 (OTA); HVR-1800 (OTA); SageTV 9.1.5.x; 12+TB Sage Storage

Clients: HD300 x2; HD200 x2; Placeshifter

Service: EPB Fiber (1Gb); OTA (we "cut the cord"); Netflix, Hulu, etc.
Reply With Quote
  #8  
Old 12-26-2010, 05:07 PM
ripplingj ripplingj is offline
Sage User
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 73
if you are using the sage service then turn it off and open the sage application on the server. you also need to delete the sage client properties files for the extenders. open up the sage application on the server and set the properties the way you want them. exit the sage application on server. turn back on the sage service and when you start the extenders again it will get the settings you set on the server you might have to make minor changes like screen size on the individual extenders depending on your tvs.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Share SageMC Info with client and Extenders TechJunkie SageMC Custom Interface 0 08-15-2008 08:41 PM
* H U G E * sage.properties file??? arielshu SageTV Software 2 05-16-2007 05:10 PM
Importing Videos From Vista File Share Taddeusz SageTV Software 1 02-25-2007 03:11 PM
Properties file RRR SageTV Software 10 08-24-2004 10:37 AM
How to make my own STV file ? lapinblanc SageTV Customizations 7 08-20-2004 02:39 PM


All times are GMT -6. The time now is 09:32 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.