SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV Software

Notices

SageTV Software Discussion related to the SageTV application produced by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to the SageTV software application should be posted here. (Check the descriptions of the other forums; all hardware related questions go in the Hardware Support forum, etc. And, post in the customizations forum instead if any customizations are active.)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-02-2004, 10:08 AM
trevorst trevorst is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: May 2003
Posts: 181
Audio out of sync

After recovering from my crash & burn Sage is running again however I now have an Audio Sync issue on the client. When I start playback of a pre-recorded file the Audio is slightly out of sync with the video, pausing and restarting or 30 second jump will correct the issue and it will stay in sync from then on. This is a WAF issue as she can't understand why she has to pause to get the audio in sync.
Anyone any ideas ????
Reply With Quote
  #2  
Old 09-02-2004, 09:06 PM
kny3twalker kny3twalker is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 3,074
reclock
http://ogo.nerim.net/reclockfilter/
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 12:16 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.