SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Development and Customizations > SageTV v7 Customizations

Notices

SageTV v7 Customizations This forums is for discussing and sharing user-created modifications for the SageTV version 7 application created by using the SageTV Studio or through the use of external plugins. Use this forum to discuss plugins for SageTV version 7 and newer.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-15-2010, 06:36 PM
bug1124 bug1124 is offline
Sage User
 
Join Date: Apr 2006
Location: Plano, TX
Posts: 57
Is this possible with v7 default?

Hi all,

I am loving the new Sage interface and since it is in beta I was hoping there might be a chance to request one additional feature. Someone please let me know if this is already possible and I have missed it. I figured it would be easiest to show via picture so I mocked something up.

Basically, I would like to see the timeline when I look at the show details. That way I can tell at a glance what I'm in for.

Thanks in advance,
Michael
Attached Images
File Type: jpg Sagetweak.jpg (260.9 KB, 341 views)
Reply With Quote
  #2  
Old 06-15-2010, 08:12 PM
toricred's Avatar
toricred toricred is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jan 2006
Location: Northern New Mexico
Posts: 1,729
That's exactly what I'd like. I'd also like the timeline to show the commercial blocks on the timeline in the recordings screen.
Reply With Quote
  #3  
Old 06-16-2010, 05:19 AM
pjpjpjpj pjpjpjpj is offline
Sage Icon
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 2,139
Since comskip isn't a natively-supported feature - nor will it likely ever be, for legal reasons - I doubt this will ever be a part of the stock software. But I'm sure one of our enterprising devs will figure it out....
__________________
Server: AMD Athlon II x4 635 2.9GHz, 8 Gb RAM, Win 10 x64, Java 8, Gigabit network
Drives: Several TB of internal SATA and external USB drives, no NAS or RAID or such...
Software: SageTV v9x64, stock STV with ADM.
Tuners: 4 tuners via (2) HDHomeruns (100% OTA, DIY antennas in the attic).
Clients: Several HD300s, HD200s, even an old HD100, all on wired LAN. Latest firmware for each.
Reply With Quote
  #4  
Old 06-16-2010, 08:34 AM
blade blade is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 2,500
The detailed info screen already includes the length of the recording and the number of commercials for each show is fairly standard. So I pretty much know how long it's going to take to watch a given show. I guess for sporting events and special limited commercial premiers it might have some value. Are there any other situations where it would come in handy?
Reply With Quote
  #5  
Old 06-16-2010, 09:53 AM
PLUCKYHD PLUCKYHD is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 6,257
Quote:
Originally Posted by blade View Post
The detailed info screen already includes the length of the recording and the number of commercials for each show is fairly standard. So I pretty much know how long it's going to take to watch a given show. I guess for sporting events and special limited commercial premiers it might have some value. Are there any other situations where it would come in handy?
I used in in sagemc to see where i was at in the show and see if the commercial detection was finished on a show.
Reply With Quote
  #6  
Old 06-16-2010, 10:18 AM
cncb cncb is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 1,268
Quote:
Originally Posted by toricred View Post
I'd also like the timeline to show the commercial blocks on the timeline in the recordings screen.
Yes, I would also like to be able to see it without having to go the recordings detail screen.
__________________
-Craig
Reply With Quote
  #7  
Old 06-16-2010, 01:28 PM
JREkiwi's Avatar
JREkiwi JREkiwi is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jan 2005
Location: Auckland, New Zealand
Posts: 2,117
I'll have a look at adding it to the Comskip Playback plugin

John
Reply With Quote
  #8  
Old 06-18-2010, 04:46 PM
JREkiwi's Avatar
JREkiwi JREkiwi is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jan 2005
Location: Auckland, New Zealand
Posts: 2,117
Hopefully the timebar options included in ComSkip Playback 2.0.3 have got all these covered.

John
Reply With Quote
  #9  
Old 06-18-2010, 10:20 PM
bug1124 bug1124 is offline
Sage User
 
Join Date: Apr 2006
Location: Plano, TX
Posts: 57
Wow. Nice work! Thanks for your efforts John!
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Default Padding broconne SageMC Custom Interface 0 04-24-2010 09:09 AM
Default Focus PLUCKYHD SageTV Studio 3 06-23-2009 02:12 PM
Default settings? cipher SageTV Software 7 08-01-2005 12:03 AM


All times are GMT -6. The time now is 05:30 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.