SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV Software

Notices

SageTV Software Discussion related to the SageTV application produced by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to the SageTV software application should be posted here. (Check the descriptions of the other forums; all hardware related questions go in the Hardware Support forum, etc. And, post in the customizations forum instead if any customizations are active.)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-22-2010, 01:05 AM
sflamm sflamm is offline
Sage Icon
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 1,650
bluray playback low sound volume

Streaming the new Disney Tinkerbell BD disk directly from BD Drive to HD300 connected by HDMI cable to TV.

Sound output is extremely low....

However, all other Video (RecordedTV, M2TS etc) plays with perfect sound volume output.

Solution?

Thanks for in advance.
Reply With Quote
  #2  
Old 12-26-2010, 02:13 PM
sflamm sflamm is offline
Sage Icon
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 1,650
Nobody has noticed the low volume output from the HD300 on streamed blu-ray?
Reply With Quote
  #3  
Old 12-26-2010, 02:23 PM
ToadMazter ToadMazter is offline
Sage User
 
Join Date: Dec 2009
Location: Clovis, CA
Posts: 48
I noticed the same thing when playing my BD rips (including the three Tinkerbell movies) on my TV's that don't use an AV Receiver for sound. Tinkerbell is DTS-MA, so I believe it could be due to the HD300 downsampling to 2 channel over HDMI. I'll dive into it more after I finish my 6x to 7x upgrade.
__________________
Thermaltake Element Q, Core I3, 64GB SSD- boot, 1.5 TB WD Green - recording, W7 x64 Ultimate, Sage 7.19 RC
QNAP 459 Pro 8TB, HDHR ATSC, 2x R5000 DISH VIP211, 5x HD300
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
No Video but sound on my Bluray playback.. jbuszkie SageTV Media Extender 1 07-24-2010 05:32 PM
Low Volume in Windows 7 Beaker SageTV Software 9 02-16-2010 01:32 PM
Volume too low jbrandon SageTV Placeshifter 4 02-09-2010 08:55 AM
HD PVR / HD200 Low Sound Volume joe123 Hardware Support 6 01-28-2010 10:34 PM
Audio volume low on XVID playback on MVP jpaddock3000 SageTV Media Extender 3 09-10-2007 01:03 PM


All times are GMT -6. The time now is 12:52 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.