SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV Software

Notices

SageTV Software Discussion related to the SageTV application produced by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to the SageTV software application should be posted here. (Check the descriptions of the other forums; all hardware related questions go in the Hardware Support forum, etc. And, post in the customizations forum instead if any customizations are active.)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-25-2007, 06:41 PM
mayamaniac's Avatar
mayamaniac mayamaniac is offline
Sage Icon
 
Join Date: May 2004
Posts: 2,177
Java SEEKER EXCEPTION THROWN

Does anyone know what is causing this error? I will report to tech support but just wondering if anyone has any clues. Its causing SageTV service to restart and the client to lock up.
Quote:
Tue 4/24 0:20:04.509 SEEKER EXCEPTION THROWN:java.lang.OutOfMemoryError: unable to create new native thread
Tue 4/24 0:20:04.513 java.lang.Thread.start0(Native Method)
Tue 4/24 0:20:04.513 java.lang.Thread.start(Unknown Source)
Tue 4/24 0:20:04.513 sage.bq.gq(Unknown Source)
Tue 4/24 0:20:04.513 sage.ca.ji(Unknown Source)
Tue 4/24 0:20:04.513 sage.ca.run(Unknown Source)
Tue 4/24 0:20:04.514 java.lang.Thread.run(Unknown Source)
I'm using 6.19 and Java 6.
__________________
Mayamaniac

- SageTV 7.1.9 Server. Win7 32bit in VMWare Fusion. HDHR (FiOS Coax). HDHR Prime 3 Tuners (FiOS Cable Card). Gemstone theme.
- SageTV HD300 - HDMI 1080p Samsung 75" LED.
Reply With Quote
  #2  
Old 04-25-2007, 07:50 PM
flavius flavius is offline
Sage Icon
 
Join Date: May 2004
Location: New Hampshire
Posts: 1,257
OutOfMemory: Is it reproducible? If so, something's leaking.
Reply With Quote
  #3  
Old 04-26-2007, 01:42 AM
fleetwood fleetwood is offline
Sage User
 
Join Date: Apr 2006
Location: Lahti, Finland
Posts: 29
I had a harddisk breakdown a while ago and after I rebuild my system I've suffered same symptons. My SageTV is currently very unstable

I've a clean SageTV V6.1.9.135 and Java 1.6.0_01 and I've send debug logs to tech support.
Reply With Quote
  #4  
Old 04-26-2007, 04:49 AM
bcjenkins bcjenkins is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 3,760
Are you using your server as a client too? I am running 2K3 SP2 Java 1.6_u1, 2 DualTV, 2 Fusion HDTV, 3 MVPs, 2 clients, no issues. I do not though install anything on the server to make it work like a client. ie. Directx, nvidia drivers for video, audio drivers.

B
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Stumped at java exception beelzerob SageTV Studio 12 07-25-2006 11:46 PM
Testing Sagetv with Java Access bridge nallan SageTV Software 0 04-01-2006 07:31 PM
Sage UI disappears during playback Keith SageTV Software 17 03-03-2006 03:31 AM
Java Exception mike1961 SageTV Software 0 12-20-2005 06:13 PM
Java Null Pointer Exception in 1.3.8 rrussell SageTV Software 4 07-28-2003 07:23 AM


All times are GMT -6. The time now is 05:24 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.