SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV Software

Notices

SageTV Software Discussion related to the SageTV application produced by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to the SageTV software application should be posted here. (Check the descriptions of the other forums; all hardware related questions go in the Hardware Support forum, etc. And, post in the customizations forum instead if any customizations are active.)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #141  
Old 01-28-2019, 05:56 AM
tmiranda's Avatar
tmiranda tmiranda is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jul 2005
Location: Central Florida, USA
Posts: 5,800
Quote:
Originally Posted by dstanley View Post
I haven't run into any other real issue other than the double post and system messages - so happy to have this plugin!

Dwight
YW, and thanks for all of the testing. The next version will focus on changes to the UI such as allowing you to "not Trakt" certain shows and manually add or remove a show from Trakt without changing the watched status on Sage.

The system messages will be cleaned up some more as well.
__________________

Sage Server: 8th gen Intel based system w/32GB RAM running Ubuntu Linux, HDHomeRun Prime with cable card for recording. Runs headless. Accessed via RD when necessary. Four HD-300 Extenders.
Reply With Quote
  #142  
Old 01-28-2019, 06:41 PM
dstanley's Avatar
dstanley dstanley is online now
Sage Aficionado
 
Join Date: Sep 2008
Location: LaHave, Nova Scotia, Canada
Posts: 273
Will the plugin pull data back from Trakt?
Say I watch a tv episode (That is included in SageTV) by using Plex and then Plex updates the watch flag with Trakt, can I get the watched status to sync back with Sage?

I have it configured as Sync watched history from Trakt to Sage = Yes

It doesn’t update the Sage status of items I watch in Plex - at least for me.

Do I have to do a manual sync to get data back in Sage? Can it be automated? Even once a day would help.
__________________
SERVER: Intel Core i7-3770 CPU @ 3.40GHz - UnRaid Server 6.7.2/DVB LibreELEC with Docker stuckless-sagetv-server-java9 MOTHERBOARD: ASRock-Z77 Extreme4 / 32GB RAM CACHE DRIVE: SSD 1TB ARRAY: 24TB/7 DRIVES PARITY: 8TB
EXTERNAL DEVICES: 4x HD-PVR's Firewire Channel Changing
TUNERS:NO LONGER RECORDING LIVETV
CLIENTS: 2xHD300 2xHD200 SONY ANDROIDTV MINI-CLIENT
Reply With Quote
  #143  
Old 01-29-2019, 06:20 AM
tmiranda's Avatar
tmiranda tmiranda is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jul 2005
Location: Central Florida, USA
Posts: 5,800
Quote:
Originally Posted by dstanley View Post
Will the plugin pull data back from Trakt?
Say I watch a tv episode (That is included in SageTV) by using Plex and then Plex updates the watch flag with Trakt, can I get the watched status to sync back with Sage?

I have it configured as Sync watched history from Trakt to Sage = Yes

It doesn’t update the Sage status of items I watch in Plex - at least for me.

Do I have to do a manual sync to get data back in Sage? Can it be automated? Even once a day would help.
In your example it should sync from trakt to Sage with that setting. It sounds like there is a bug. I'll try running some tests and if I can't reproduce the error I may ask you for a logfile.
__________________

Sage Server: 8th gen Intel based system w/32GB RAM running Ubuntu Linux, HDHomeRun Prime with cable card for recording. Runs headless. Accessed via RD when necessary. Four HD-300 Extenders.
Reply With Quote
  #144  
Old 01-30-2019, 06:41 AM
tmiranda's Avatar
tmiranda tmiranda is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jul 2005
Location: Central Florida, USA
Posts: 5,800
Quote:
Originally Posted by tmiranda View Post
In your example it should sync from trakt to Sage with that setting. It sounds like there is a bug. I'll try running some tests and if I can't reproduce the error I may ask you for a logfile.
It's a bug. I'll work on a fix.
__________________

Sage Server: 8th gen Intel based system w/32GB RAM running Ubuntu Linux, HDHomeRun Prime with cable card for recording. Runs headless. Accessed via RD when necessary. Four HD-300 Extenders.
Reply With Quote
  #145  
Old 01-31-2019, 07:52 PM
perfessor101 perfessor101 is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Nov 2003
Location: Vancouver, British Columbia, Canada
Posts: 242
Is there a way to download the dependencies manually?

Hello

I'm getting dl.bintray.com errors when trying to download the Trakt 0.13 plugin ...

The commons-codec-1.9.zip file (amongst others) is giving an error when SageTV tries to download it but I can download it with Chrome no problem.

If I launch a jar-classfile with
Code:
java -Dhttps.protocols="TLSv1.2" ClassName
it says it will enable the protocol ...
So would I be able to launch
Code:
c:\SageTV\SageTV\SageTV.exe -Dhttps.protocols="TLSv1.2" ClassName
or would
Code:
java sage.jar -Dhttps.protocols=TLSv1,TLSv1.1,TLSv1.2   ClassName
be the better possibility ...

some examples have the protocol options in quotes ...
Code:
-Dhttps.protocols="TLSv1,TLSv1.1,TLSv1.2"
Thanks for your time,
Bobby

log file Remote host closed connection during handshake

Thu 1/31 17:38:42.028 [ReProcessHook@1a40881] Download of package from http://dl.bintray.com/opensagetv/sag...-api-3.3.0.zip is complete
Thu 1/31 17:38:42.040 [ReProcessHook@1a40881] MD5 sums verified for download from http://dl.bintray.com/opensagetv/sag...-api-3.3.0.zip
Thu 1/31 17:38:42.047 [ReProcessHook@1a40881] All packages are now downloaded for the plugin phoenix-api beginning uninstall and dependency verification...
Thu 1/31 17:38:42.055 [ReProcessHook@1a40881] Plugin installation has a missing/incompatible dependency of: PluginDependency[commons-codec minVer=1.9 type=Plugin] installing that first...
Thu 1/31 17:38:42.061 [ReProcessHook@1a40881] Plugin installation is starting for SageTVPlugin[commons-codec state=Repository name=commons-codec version=1.9 type=Library desc=SageTV Dependency JAR Plugin for commons-codec-1.9.jar - no need to download directly author=stuckless screenshots=null videos=null created=4/8/2010 modified=12/12/2015 resPath=null webpages=null implementation= desktopOnly=false serverOnly=false OS=Win,Linux,Mac dependencies=null packages=[Package[type=JAR url=https://dl.bintray.com/opensagetv/sagetv-plugins/libraries/commons-codec-1.9.zip md5=54c3cf6bb0918773bd8c2fff72a3aa9d overwrite=true]]] ver=1.9
Thu 1/31 17:38:42.068 [ReProcessHook@1a40881] Checking for compatability of the new plugin...
Thu 1/31 17:38:42.074 [ReProcessHook@1a40881] Plugin is compatible!
Thu 1/31 17:38:42.082 [ReProcessHook@1a40881] Plugin package Package[type=JAR url=https://dl.bintray.com/opensagetv/sagetv-plugins/libraries/commons-codec-1.9.zip md5=54c3cf6bb0918773bd8c2fff72a3aa9d overwrite=true]
Thu 1/31 17:38:42.093 [ReProcessHook@1a40881] Plugin asset name is httpsdlbintraycomopensagetvsagetvpluginslibrariescommonscodec19zip
Thu 1/31 17:38:42.100 [ReProcessHook@1a40881] Now downloading the plugin package from https://dl.bintray.com/opensagetv/sa...-codec-1.9.zip to local cache file PluginInstallers\commons-codec\1.9\httpsdlbintraycomopensagetvsagetvpluginslibrariescommonscodec19zip
Thu 1/31 17:38:42.106 [ReProcessHook@1a40881] Download requested for files server=https://dl.bintray.com/opensagetv/sagetv-plugins/libraries/commons-codec-1.9.zip src=null dest=PluginInstallers\commons-codec\1.9\httpsdlbintraycomopensagetvsagetvpluginslibrariescommonscodec19zip
Thu 1/31 17:38:42.163 [ReProcessHook@1a40881] ERROR with file download of:javax.net.ssl.SSLHandshakeException: Remote host closed connection during handshake
Thu 1/31 17:38:42.170 [ReProcessHook@1a40881] Resource download failed from https://dl.bintray.com/opensagetv/sa...-codec-1.9.zip
__________________
SageTV Server: Windows 7 64Bit, Phenom II X6 1090T, Asus M4A89GTD-PRO/USB3 (AM3), ATI Radeon HD 4290, 2 x KHX1600C9D3/4GX, 4 x HD-PVR2 Gaming, , 4 x 320GB recording drives, 2 x USB-UIRT, SageTV Server Beta
SageTV Client & 2 x HD-300 Extender.
40.8TB unRaid 6.6.5 media server

Last edited by perfessor101; 01-31-2019 at 10:34 PM. Reason: added log entry / possible solutions?
Reply With Quote
  #146  
Old 02-01-2019, 09:43 AM
tmiranda's Avatar
tmiranda tmiranda is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jul 2005
Location: Central Florida, USA
Posts: 5,800
Quote:
Originally Posted by perfessor101 View Post
Hello

I'm getting dl.bintray.com errors when trying to download the Trakt 0.13 plugin ...

The commons-codec-1.9.zip file (amongst others) is giving an error when SageTV tries to download it but I can download it with Chrome no problem.

If I launch a jar-classfile with
Code:
java -Dhttps.protocols="TLSv1.2" ClassName
it says it will enable the protocol ...
So would I be able to launch
Code:
c:\SageTV\SageTV\SageTV.exe -Dhttps.protocols="TLSv1.2" ClassName
or would
Code:
java sage.jar -Dhttps.protocols=TLSv1,TLSv1.1,TLSv1.2   ClassName
be the better possibility ...

some examples have the protocol options in quotes ...
Code:
-Dhttps.protocols="TLSv1,TLSv1.1,TLSv1.2"
Thanks for your time,
Bobby

log file Remote host closed connection during handshake

Thu 1/31 17:38:42.028 [ReProcessHook@1a40881] Download of package from http://dl.bintray.com/opensagetv/sag...-api-3.3.0.zip is complete
Thu 1/31 17:38:42.040 [ReProcessHook@1a40881] MD5 sums verified for download from http://dl.bintray.com/opensagetv/sag...-api-3.3.0.zip
Thu 1/31 17:38:42.047 [ReProcessHook@1a40881] All packages are now downloaded for the plugin phoenix-api beginning uninstall and dependency verification...
Thu 1/31 17:38:42.055 [ReProcessHook@1a40881] Plugin installation has a missing/incompatible dependency of: PluginDependency[commons-codec minVer=1.9 type=Plugin] installing that first...
Thu 1/31 17:38:42.061 [ReProcessHook@1a40881] Plugin installation is starting for SageTVPlugin[commons-codec state=Repository name=commons-codec version=1.9 type=Library desc=SageTV Dependency JAR Plugin for commons-codec-1.9.jar - no need to download directly author=stuckless screenshots=null videos=null created=4/8/2010 modified=12/12/2015 resPath=null webpages=null implementation= desktopOnly=false serverOnly=false OS=Win,Linux,Mac dependencies=null packages=[Package[type=JAR url=https://dl.bintray.com/opensagetv/sagetv-plugins/libraries/commons-codec-1.9.zip md5=54c3cf6bb0918773bd8c2fff72a3aa9d overwrite=true]]] ver=1.9
Thu 1/31 17:38:42.068 [ReProcessHook@1a40881] Checking for compatability of the new plugin...
Thu 1/31 17:38:42.074 [ReProcessHook@1a40881] Plugin is compatible!
Thu 1/31 17:38:42.082 [ReProcessHook@1a40881] Plugin package Package[type=JAR url=https://dl.bintray.com/opensagetv/sagetv-plugins/libraries/commons-codec-1.9.zip md5=54c3cf6bb0918773bd8c2fff72a3aa9d overwrite=true]
Thu 1/31 17:38:42.093 [ReProcessHook@1a40881] Plugin asset name is httpsdlbintraycomopensagetvsagetvpluginslibrariescommonscodec19zip
Thu 1/31 17:38:42.100 [ReProcessHook@1a40881] Now downloading the plugin package from https://dl.bintray.com/opensagetv/sa...-codec-1.9.zip to local cache file PluginInstallers\commons-codec\1.9\httpsdlbintraycomopensagetvsagetvpluginslibrariescommonscodec19zip
Thu 1/31 17:38:42.106 [ReProcessHook@1a40881] Download requested for files server=https://dl.bintray.com/opensagetv/sagetv-plugins/libraries/commons-codec-1.9.zip src=null dest=PluginInstallers\commons-codec\1.9\httpsdlbintraycomopensagetvsagetvpluginslibrariescommonscodec19zip
Thu 1/31 17:38:42.163 [ReProcessHook@1a40881] ERROR with file download of:javax.net.ssl.SSLHandshakeException: Remote host closed connection during handshake
Thu 1/31 17:38:42.170 [ReProcessHook@1a40881] Resource download failed from https://dl.bintray.com/opensagetv/sa...-codec-1.9.zip
What version of Java are you using? There is another thread similar to this and I *think* the issue is with Java 10. The work around is to use Java 11 or Java 9.
__________________

Sage Server: 8th gen Intel based system w/32GB RAM running Ubuntu Linux, HDHomeRun Prime with cable card for recording. Runs headless. Accessed via RD when necessary. Four HD-300 Extenders.
Reply With Quote
  #147  
Old 02-09-2019, 09:36 AM
tmiranda's Avatar
tmiranda tmiranda is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jul 2005
Location: Central Florida, USA
Posts: 5,800
Version 0.16

Version 0.16 is available in the plugin manager. Changelog:
  • The UI now displays if a show has been synced with Trakt.
  • The user can now use the UI to specify shows that will be excluded from tracking and scrobbling.
  • Added ability to sync from Trakt to Sage on demand.
  • Reduced the number of System Messages that are created.
  • When scrobbling starts the trakt_id is saved in the metadata for future use. This improves performance.
  • If a shows fails to start scrobbling, do not try to stop scrobbling.
  • Added specific error checks for Trakt being unavailable as this is all too common. Future versions will include better recovery from this.
  • Cleaned up destroy() to make sure resources are freed if the user disables the plugin.
  • Fixed a bug that would cause the config menu to hang if the user access code expires and automatic reauthentication fails.
  • Fixed a bug that would cause GetHistory to not properly calculate the start and end times if a range was given.
  • Fixed a bug that would cause GetHistory to fail if another episode of a show that was watched on Trakt was in the Sage database.

In the next version I will focus on recovering gracefully from "Trakt Unavailable" situations. Now that I've been using this plugin for a while I realize that the Trakt API is down quite a bit
__________________

Sage Server: 8th gen Intel based system w/32GB RAM running Ubuntu Linux, HDHomeRun Prime with cable card for recording. Runs headless. Accessed via RD when necessary. Four HD-300 Extenders.
Reply With Quote
  #148  
Old 02-12-2019, 06:38 PM
jerrym jerrym is offline
Sage User
 
Join Date: Apr 2016
Location: Minnesota
Posts: 32
Spinning Icon with new TRAK.TV release

I upgraded to latest version of this plug-in and I now receive the spinning wheel when I navigate to the Recording options from either the Program guide or from the Recording Schedule. I can play previously recorded content with no problems on the Record Options menu.

I disabled the plugin and the recording options works fine. As soon as I re-enable the plugin it hangs again. I uninstalled and reinstalled and have the same issue.

I have hopefully attached the correct log file which shows that it is very busy doing something. The error is at 15:12 I deleted alot at the end of the log file where it was just looping over and over again.
Attached Files
File Type: txt sagetvclient_1.txt (577.5 KB, 13 views)
Reply With Quote
  #149  
Old 02-13-2019, 06:04 AM
tmiranda's Avatar
tmiranda tmiranda is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jul 2005
Location: Central Florida, USA
Posts: 5,800
Quote:
Originally Posted by jerrym View Post
I upgraded to latest version of this plug-in and I now receive the spinning wheel when I navigate to the Recording options from either the Program guide or from the Recording Schedule. I can play previously recorded content with no problems on the Record Options menu.

I disabled the plugin and the recording options works fine. As soon as I re-enable the plugin it hangs again. I uninstalled and reinstalled and have the same issue.

I have hopefully attached the correct log file which shows that it is very busy doing something. The error is at 15:12 I deleted alot at the end of the log file where it was just looping over and over again.
Thanks. I added some debug code and it is slowing things down. The good news is that I can see what is happening.

Just to be clear. This happens when you are on the Recording Options dialog that asks of you want to make the recording a Favorite or Manual? Does it happen anywhere else?
__________________

Sage Server: 8th gen Intel based system w/32GB RAM running Ubuntu Linux, HDHomeRun Prime with cable card for recording. Runs headless. Accessed via RD when necessary. Four HD-300 Extenders.
Reply With Quote
  #150  
Old 02-13-2019, 07:45 AM
jerrym jerrym is offline
Sage User
 
Join Date: Apr 2016
Location: Minnesota
Posts: 32
Quote:
Originally Posted by tmiranda View Post
Thanks. I added some debug code and it is slowing things down. The good news is that I can see what is happening.

Just to be clear. This happens when you are on the Recording Options dialog that asks of you want to make the recording a Favorite or Manual? Does it happen anywhere else?
It happens as soon as I bring up the dialog. What I am usually trying to do is to "Watch Now" from the menu, but it gets the spinner before it starts to show the program.
Reply With Quote
  #151  
Old 02-15-2019, 09:24 AM
tmiranda's Avatar
tmiranda tmiranda is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jul 2005
Location: Central Florida, USA
Posts: 5,800
Quote:
Originally Posted by jerrym View Post
It happens as soon as I bring up the dialog. What I am usually trying to do is to "Watch Now" from the menu, but it gets the spinner before it starts to show the program.
I'm going out of town for a few days. Will look at this when I return.
__________________

Sage Server: 8th gen Intel based system w/32GB RAM running Ubuntu Linux, HDHomeRun Prime with cable card for recording. Runs headless. Accessed via RD when necessary. Four HD-300 Extenders.
Reply With Quote
  #152  
Old 02-15-2019, 01:31 PM
jerrym jerrym is offline
Sage User
 
Join Date: Apr 2016
Location: Minnesota
Posts: 32
Quote:
Originally Posted by tmiranda View Post
I'm going out of town for a few days. Will look at this when I return.
Sounds good. I really appreciate all of your contributions to SageTV!
Reply With Quote
  #153  
Old 02-26-2019, 08:10 AM
cat6man's Avatar
cat6man cat6man is offline
Sage Fanatic
 
Join Date: Jan 2006
Location: West of NYC, East of SF
Posts: 860
hi,

just discovered this thread and plugin and it is just what i was looking for (but didn't know i needed until very recently).

due to spouse approval factor problems (for the first time in many years) with lip sync delay with sagetv playback on nvidia shield, i'm using MrMC (kodi-like) for playback.
i've been manually switching back to the sagetv client on my nvdia shield to delete and set shows as watched, but it looks like i can use the trakt plugin to have this happen automatically.

bravo Tom!

update: have my trakt account, next step to add plugins to sagetv and mrmc
__________________
Q: dad, when will you stop changing all the electronics?
A: never, so you might as well get used to it.

Last edited by cat6man; 02-26-2019 at 08:28 AM.
Reply With Quote
  #154  
Old 02-26-2019, 08:27 AM
cat6man's Avatar
cat6man cat6man is offline
Sage Fanatic
 
Join Date: Jan 2006
Location: West of NYC, East of SF
Posts: 860
slight tangent.............is there a parameter in sagetv settings to limit the period of time that Wiz.bin keeps track of recordings? i seem to remember that there was, but couldn't find it while browsing settings.

basically, i'd like to prune my Wiz.bin file to only cover the last year or two
__________________
Q: dad, when will you stop changing all the electronics?
A: never, so you might as well get used to it.
Reply With Quote
  #155  
Old 02-26-2019, 10:19 AM
tmiranda's Avatar
tmiranda tmiranda is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jul 2005
Location: Central Florida, USA
Posts: 5,800
Quote:
Originally Posted by cat6man View Post
slight tangent.............is there a parameter in sagetv settings to limit the period of time that Wiz.bin keeps track of recordings? i seem to remember that there was, but couldn't find it while browsing settings.

basically, i'd like to prune my Wiz.bin file to only cover the last year or two
I'm not aware of how to limit the wiz.bin.

Keep in mind that the plugin will NOT ever clear the watched status on sage based on what happens in Trakt. (i.e. If you clear the watched status on Trakt, or you clear the watched status on another device that propagates that information back to Trakt, the watched status will not be cleared on Sage.)

The plugin is fairly solid at the moment but I am continuing to develop it. If you find issues, or have comments on how to improve it, just let me know.

The next iteration will address the situation where Trakt is unavailable. From my testing I can tell you that Trakt is fairly unreliable. They use "Cloudflare" which seems to go down every few days for no apparent reason

I have also discovered a way to handle odd ball shows that are not movies and are not really "TV episodes" either. The current version of the plugin is not able to find them on Trakt, the next version will

All in all I think using Trakt as a "central database" for storing the watched status is a pretty good solution.
__________________

Sage Server: 8th gen Intel based system w/32GB RAM running Ubuntu Linux, HDHomeRun Prime with cable card for recording. Runs headless. Accessed via RD when necessary. Four HD-300 Extenders.
Reply With Quote
  #156  
Old 02-27-2019, 10:23 AM
cat6man's Avatar
cat6man cat6man is offline
Sage Fanatic
 
Join Date: Jan 2006
Location: West of NYC, East of SF
Posts: 860
Quote:
Originally Posted by tmiranda View Post
I'm not aware of how to limit the wiz.bin.

Keep in mind that the plugin will NOT ever clear the watched status on sage based on what happens in Trakt. (i.e. If you clear the watched status on Trakt, or you clear the watched status on another device that propagates that information back to Trakt, the watched status will not be cleared on Sage.)

The plugin is fairly solid at the moment but I am continuing to develop it. If you find issues, or have comments on how to improve it, just let me know.

The next iteration will address the situation where Trakt is unavailable. From my testing I can tell you that Trakt is fairly unreliable. They use "Cloudflare" which seems to go down every few days for no apparent reason

I have also discovered a way to handle odd ball shows that are not movies and are not really "TV episodes" either. The current version of the plugin is not able to find them on Trakt, the next version will

All in all I think using Trakt as a "central database" for storing the watched status is a pretty good solution.
i got trakt installed on sagetv and mrmc yesterday, so i'll begin testing.
first thing i did was to turn off all messages

thanks for your work on this plugin. as usual, sagetv community was there with what i needed when i needed it........awesome..........even my wife was impressed when i told her at dinner last night (bonus points)

i seem to remember that there was a parameter to say how long back sagetv should remember watched shows..................but maybe i'm remembering beyondTV, so it could be a very very old memory
__________________
Q: dad, when will you stop changing all the electronics?
A: never, so you might as well get used to it.
Reply With Quote
  #157  
Old 03-14-2019, 09:16 AM
dstanley's Avatar
dstanley dstanley is online now
Sage Aficionado
 
Join Date: Sep 2008
Location: LaHave, Nova Scotia, Canada
Posts: 273
Tom - any luck with the 'double-watched' entries on the Trakt site from the plugin?
This seems to be my biggest annoyance so far with the plugin that I am aware of.
__________________
SERVER: Intel Core i7-3770 CPU @ 3.40GHz - UnRaid Server 6.7.2/DVB LibreELEC with Docker stuckless-sagetv-server-java9 MOTHERBOARD: ASRock-Z77 Extreme4 / 32GB RAM CACHE DRIVE: SSD 1TB ARRAY: 24TB/7 DRIVES PARITY: 8TB
EXTERNAL DEVICES: 4x HD-PVR's Firewire Channel Changing
TUNERS:NO LONGER RECORDING LIVETV
CLIENTS: 2xHD300 2xHD200 SONY ANDROIDTV MINI-CLIENT
Reply With Quote
  #158  
Old 03-14-2019, 09:33 AM
jerrym jerrym is offline
Sage User
 
Join Date: Apr 2016
Location: Minnesota
Posts: 32
Quote:
Originally Posted by jerrym View Post
It happens as soon as I bring up the dialog. What I am usually trying to do is to "Watch Now" from the menu, but it gets the spinner before it starts to show the program.
Any luck on reproducing this?

I consistently get the error when I:
  1. Navigate to my recording schedule
  2. Select an item on the list and right arrow to get the details
  3. Press Enter to get the info
  4. Try to navigate on the menu. Instant spin icon.
Attached Images
File Type: png Spinner.png (161.0 KB, 29 views)
Reply With Quote
  #159  
Old 03-15-2019, 06:49 AM
tmiranda's Avatar
tmiranda tmiranda is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jul 2005
Location: Central Florida, USA
Posts: 5,800
Quote:
Originally Posted by dstanley View Post
Tom - any luck with the 'double-watched' entries on the Trakt site from the plugin?
This seems to be my biggest annoyance so far with the plugin that I am aware of.
No. This is what's preventing me from releasing an update.
__________________

Sage Server: 8th gen Intel based system w/32GB RAM running Ubuntu Linux, HDHomeRun Prime with cable card for recording. Runs headless. Accessed via RD when necessary. Four HD-300 Extenders.
Reply With Quote
  #160  
Old 03-15-2019, 06:51 AM
tmiranda's Avatar
tmiranda tmiranda is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jul 2005
Location: Central Florida, USA
Posts: 5,800
Quote:
Originally Posted by jerrym View Post
Any luck on reproducing this?

I consistently get the error when I:
  1. Navigate to my recording schedule
  2. Select an item on the list and right arrow to get the details
  3. Press Enter to get the info
  4. Try to navigate on the menu. Instant spin icon.
No. It doesn't do this on my systems. Can you reproduce the error and then send me the sagetv_0.txt log file? Don't let the "spinning circle" go on too long, it may fill the logfile and cause you to lose the info I need to see what happened.
__________________

Sage Server: 8th gen Intel based system w/32GB RAM running Ubuntu Linux, HDHomeRun Prime with cable card for recording. Runs headless. Accessed via RD when necessary. Four HD-300 Extenders.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Any interest/plans for native trakt.tv support? (watched show/movie sync) TwistedMelon SageTV Github Development 3 08-06-2018 01:58 PM
Watched Status export/sync with Trakt? Jason SageTV v7 Customizations 0 06-08-2013 06:17 AM


All times are GMT -6. The time now is 06:46 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.