SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Development and Customizations > SageTV v7 Customizations

Notices

SageTV v7 Customizations This forums is for discussing and sharing user-created modifications for the SageTV version 7 application created by using the SageTV Studio or through the use of external plugins. Use this forum to discuss plugins for SageTV version 7 and newer.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-06-2010, 02:55 PM
jusjoken jusjoken is offline
Sage Icon
 
Join Date: Dec 2005
Location: Minneapolis MN
Posts: 2,163
Plugin: OSD Enhancements

Version 1.4 - fixed issue with Play not working during a fast forward operation.


I have been using this for quite awhile and thought I should share it incase anyone else wanted these simple changes.

Various enhancements for the OSD.
- Adds the amount of time remaining to the OSD. The display will then indicate the time that has already played as well as the amount of time remaining to play.
- Enables a toggle effect with the play button, so pressing play when the OSD is displayed will remove the OSD from the display.

Let me know if there are any issues. I use it with the Diamond theme/plugin without issues (the screenshot below is with the Diamond plugin enabled).

Time remaining screenshot

k

Last edited by jusjoken; 02-13-2011 at 08:34 PM.
Reply With Quote
  #2  
Old 01-18-2011, 03:57 PM
Red Barchetta Red Barchetta is offline
Sage User
 
Join Date: Jan 2006
Location: Miami, Fl.
Posts: 12
I've got a little problem with this one. I have plenty of room on either side, but my display shows as below. Kinda defeats the purpose.

0:08:51|0:1...
__________________
Sage Server:
Shuttle SK43G, AMD XP 2700+, Seagate 2Tb SATA 150 hd, 2GB DDR333, PVR 250, Win7 Ultimate - Connected to DirectTV via Serial to Home Control port and S-Video ports
Display:
Sylvania 6842PF 42" HD Plasma connected to STV via S-Video
Reply With Quote
  #3  
Old 01-18-2011, 05:34 PM
jusjoken jusjoken is offline
Sage Icon
 
Join Date: Dec 2005
Location: Minneapolis MN
Posts: 2,163
Quote:
Originally Posted by Red Barchetta View Post
I've got a little problem with this one. I have plenty of room on either side, but my display shows as below. Kinda defeats the purpose.

0:08:51|0:1...
This has been fixed.... I didn't know anyone else was using this so I hadn't updated it for awhile and found a few small issues against the newer STV release so I fixed those too (users likely would not have seen the issues but the code is cleaner).

k
Reply With Quote
  #4  
Old 01-18-2011, 09:25 PM
Red Barchetta Red Barchetta is offline
Sage User
 
Join Date: Jan 2006
Location: Miami, Fl.
Posts: 12
Kudos! Quick fix, and yes, it fixed the display. Thank you very much.

To you all all that spend your time writing and debugging, today's programming is way beyond me, but from someone that used to run a BBS in the early 80's (C-Net on the Commodore 64, 128, and then Amiga) and used to modify the basic code, I have an understanding, and thank you all for what you have done, and what you will do for the rest of us.
__________________
Sage Server:
Shuttle SK43G, AMD XP 2700+, Seagate 2Tb SATA 150 hd, 2GB DDR333, PVR 250, Win7 Ultimate - Connected to DirectTV via Serial to Home Control port and S-Video ports
Display:
Sylvania 6842PF 42" HD Plasma connected to STV via S-Video
Reply With Quote
  #5  
Old 02-07-2011, 06:44 PM
Gustovier Gustovier is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Nov 2010
Location: Chicago
Posts: 460
With the current version of diamond I was experiencing an issue where if you start fastforwarding or rewinding live tv and then try to press the play button to start playback again, nothing will happen except bring up the osd. The only way to start playback again is to press pause and then play.
Reply With Quote
  #6  
Old 02-08-2011, 09:51 PM
jusjoken jusjoken is offline
Sage Icon
 
Join Date: Dec 2005
Location: Minneapolis MN
Posts: 2,163
Quote:
Originally Posted by Gustovier View Post
With the current version of diamond I was experiencing an issue where if you start fastforwarding or rewinding live tv and then try to press the play button to start playback again, nothing will happen except bring up the osd. The only way to start playback again is to press pause and then play.
I am out of town for a few days so I can't check this out right now but I will when I get back.

Did you disable this plugin and check if that fixes this issue?

I use Diamond and this plugin all the time but not sure if I have noticed this with live TV (I watch mostly recordings).

k
Reply With Quote
  #7  
Old 02-09-2011, 12:11 AM
Gustovier Gustovier is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Nov 2010
Location: Chicago
Posts: 460
Quote:
Originally Posted by jusjoken View Post
I am out of town for a few days so I can't check this out right now but I will when I get back.

Did you disable this plugin and check if that fixes this issue?

I use Diamond and this plugin all the time but not sure if I have noticed this with live TV (I watch mostly recordings).

k
Yes, I had to disable the plugin to get the play button to work as normal when fast fowarding or rewinding..
Reply With Quote
  #8  
Old 02-13-2011, 08:34 PM
jusjoken jusjoken is offline
Sage Icon
 
Join Date: Dec 2005
Location: Minneapolis MN
Posts: 2,163
Quote:
Originally Posted by Gustovier View Post
Yes, I had to disable the plugin to get the play button to work as normal when fast fowarding or rewinding..
This has been fixed in the latest version. Let me know how it works for you.

k
Reply With Quote
  #9  
Old 02-25-2018, 10:10 AM
mwhittaker1024 mwhittaker1024 is offline
Sage User
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 35
Cannot download this plugin

I'm seeing a FAILED - Resource Download for this plugin. The download is a Dropbox link. Is it still available?

Thanks

Mark
__________________
Mark J Whittaker
Reply With Quote
  #10  
Old 02-25-2018, 02:31 PM
jusjoken jusjoken is offline
Sage Icon
 
Join Date: Dec 2005
Location: Minneapolis MN
Posts: 2,163
Quote:
Originally Posted by mwhittaker1024 View Post
I'm seeing a FAILED - Resource Download for this plugin. The download is a Dropbox link. Is it still available?

Thanks

Mark
I did not realize this was still in use. i will move and update it soon as i find a few minutes

k
Reply With Quote
  #11  
Old 03-08-2018, 05:23 PM
jusjoken jusjoken is offline
Sage Icon
 
Join Date: Dec 2005
Location: Minneapolis MN
Posts: 2,163
Quote:
Originally Posted by mwhittaker1024 View Post
I'm seeing a FAILED - Resource Download for this plugin. The download is a Dropbox link. Is it still available?

Thanks

Mark
This has been migrated to a new home and available - no other changes.

k
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Plugin: Hide Volume Area from OSD pvrpenguin SageTV v7 Customizations 15 05-06-2019 05:50 PM
OSD resize plugin? dvd_maniac SageTV Customizations 1 10-29-2008 12:55 PM
How feasible is an OSD Overlay plugin? fieldeffect SageTV Customizations 1 08-10-2005 09:39 AM
Plugin Support for OSD and MediaPlayer? RobDMB SageTV Beta Test Software 55 01-09-2005 05:23 PM


All times are GMT -6. The time now is 02:55 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.