SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Development and Customizations > SageTV v7 Customizations > Batch Metadata Tools

Notices

Batch Metadata Tools This forums is for discussing the user-created Batch Metadata Tools for SageTV.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1001  
Old 06-13-2009, 01:37 PM
stuckless's Avatar
stuckless stuckless is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Oct 2007
Location: London, Ontario, Canada
Posts: 9,539
if you just extract the beta3 into the sage root, then you don't need to re-import the stv plugin at all. The only time you need to re-import he stv plugin is when you change/update the stv.
Reply With Quote
  #1002  
Old 06-13-2009, 02:31 PM
gplasky's Avatar
gplasky gplasky is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jul 2003
Location: Howell, MI
Posts: 9,203
Great job on this. What I'm seeing in my status is a failing for all of my DVDs. (About 1104 failures)The first line when I hover over it says "Scan did not produce a property file." and the second line says "Nothing found for Query: SearchQuery; Type: MOVIE; TITLE: VIDEO;"
Am I doing something wrong? I have DVD Profiler, theMovieDB, IMDB the TVDB as providers. (And of course the rest of the scan errors are TV movies I have recorded.)

Gerry
__________________
Big Gerr
_______
Server - WHS 2011: Sage 7.1.9 - 1 x HD Prime and 2 x HDHomeRun - Intel Atom D525 1.6 GHz, Acer Easystore, RAM 4 GB, 4 x 2TB hotswap drives, 1 x 2TB USB ext Clients: 2 x PC Clients, 1 x HD300, 2 x HD-200, 1 x HD-100 DEV Client: Win 7 Ultimate 64 bit - AMD 64 x2 6000+, Gigabyte GA-MA790GP-DS4H MB, RAM 4GB, HD OS:500GB, DATA:1 x 500GB, Pace RGN STB.
Reply With Quote
  #1003  
Old 06-13-2009, 02:58 PM
matt91's Avatar
matt91 matt91 is offline
Sage Icon
 
Join Date: Feb 2005
Location: Washington, DC
Posts: 1,185
Quote:
Originally Posted by babgvant View Post
change <Set name="extractWAR">false</Set> to <Set name="extractWAR">true</Set>
in "Program Files\SageTV\SageTV\jetty\contexts\bmt.xml"
Ah. Worked for me too. I had even tried to extract the war file myself (which I did), but it didn't help.

thanks for the hint.
Matt
__________________
Server: Ubuntu 16.04 running Sage for Linux v9

Last edited by matt91; 06-13-2009 at 03:23 PM.
Reply With Quote
  #1004  
Old 06-13-2009, 04:03 PM
stuckless's Avatar
stuckless stuckless is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Oct 2007
Location: London, Ontario, Canada
Posts: 9,539
Quote:
Originally Posted by gplasky View Post
Great job on this. What I'm seeing in my status is a failing for all of my DVDs. (About 1104 failures)The first line when I hover over it says "Scan did not produce a property file." and the second line says "Nothing found for Query: SearchQuery; Type: MOVIE; TITLE: VIDEO;"
Am I doing something wrong? I have DVD Profiler, theMovieDB, IMDB the TVDB as providers. (And of course the rest of the scan errors are TV movies I have recorded.)

Gerry
Sounds like you are doing things right... but "SearchQuery; Type: MOVIE; TITLE: VIDEO" means that bmt thinks the video title is "VIDEO". What's your folder layout look like?
Reply With Quote
  #1005  
Old 06-13-2009, 04:53 PM
gplasky's Avatar
gplasky gplasky is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jul 2003
Location: Howell, MI
Posts: 9,203
Quote:
Originally Posted by stuckless View Post
Sounds like you are doing things right... but "SearchQuery; Type: MOVIE; TITLE: VIDEO" means that bmt thinks the video title is "VIDEO". What's your folder layout look like?
Sage Import directory is \\MAIN\Videos\MainMovie
and also \\MAIN\Videos\FullDisc

Folders in MainMovie and FullDisc are DVD titles.

\\MAIN\Videos\MainMovie\300
\\MAIN\Videos\MainMovie310 to Yuma
\\MAIN\Videos\MainMovie\A Beautiful Mind

\\MAIN\Videos\FullDisc\Dark CIty
\\MAIN\Videos\FullDisc\Dead Space Downfall
\\MAIN\Videos\FullDisc\The Incredible Hulk


From the mailcheck log:
Code:
2009-06-13 16:55:45,345 ERROR [LibraryImporter] org.jdna.sage.MetadataUpdaterPlugin (MetadataUpdaterPlugin.java:152) - Failed to Fetch Metadata for Media: \\MAIN\Videos\FullDisc\The X-Files-I Want To Believe\VIDEO_TS
2009-06-13 16:55:45,455 ERROR [LibraryImporter] org.jdna.sage.MetadataUpdaterPlugin (MetadataUpdaterPlugin.java:152) - Failed to Fetch Metadata for Media: \\MAIN\Videos\FullDisc\Total Transformation\Jump Start DVD\VIDEO_TS
2009-06-13 16:55:45,549 ERROR [LibraryImporter] org.jdna.sage.MetadataUpdaterPlugin (MetadataUpdaterPlugin.java:152) - Failed to Fetch Metadata for Media: \\MAIN\Videos\FullDisc\Total Transformation\Workshop DVD\VIDEO_TS
2009-06-13 16:55:45,658 ERROR [LibraryImporter] org.jdna.sage.MetadataUpdaterPlugin (MetadataUpdaterPlugin.java:152) - Failed to Fetch Metadata for Media: \\MAIN\Videos\FullDisc\Winsor McCay-The Master Edition\VIDEO_TS
2009-06-13 16:55:45,830 ERROR [LibraryImporter] org.jdna.sage.MetadataUpdaterPlugin (MetadataUpdaterPlugin.java:152) - Failed to Fetch Metadata for Media: \\MAIN\Videos\FullDisc\Wonder Woman\VIDEO_TS
2009-06-13 16:55:45,939 ERROR [LibraryImporter] org.jdna.sage.MetadataUpdaterPlugin (MetadataUpdaterPlugin.java:152) - Failed to Fetch Metadata for Media: \\MAIN\Videos\FullDisc\You Don't Mess with the Zohan\VIDEO_TS
2009-06-13 16:55:46,080 ERROR [LibraryImporter] org.jdna.sage.MetadataUpdaterPlugin (MetadataUpdaterPlugin.java:152) - Failed to Fetch Metadata for Media: \\MAIN\Videos\MainMovie\10th & Wolf\VIDEO_TS
2009-06-13 16:55:46,174 ERROR [LibraryImporter] org.jdna.sage.MetadataUpdaterPlugin (MetadataUpdaterPlugin.java:152) - Failed to Fetch Metadata for Media: \\MAIN\Videos\MainMovie\11 14\VIDEO_TS
2009-06-13 16:55:46,377 ERROR [LibraryImporter] org.jdna.sage.MetadataUpdaterPlugin (MetadataUpdaterPlugin.java:152) - Failed to Fetch Metadata for Media: \\MAIN\Videos\MainMovie\16 Blocks\VIDEO_TS
2009-06-13 16:55:46,455 ERROR [LibraryImporter] org.jdna.sage.MetadataUpdaterPlugin (MetadataUpdaterPlugin.java:152) - Failed to Fetch Metadata for Media: \\MAIN\Videos\MainMovie\21\VIDEO_TS

And so on.
__________________
Big Gerr
_______
Server - WHS 2011: Sage 7.1.9 - 1 x HD Prime and 2 x HDHomeRun - Intel Atom D525 1.6 GHz, Acer Easystore, RAM 4 GB, 4 x 2TB hotswap drives, 1 x 2TB USB ext Clients: 2 x PC Clients, 1 x HD300, 2 x HD-200, 1 x HD-100 DEV Client: Win 7 Ultimate 64 bit - AMD 64 x2 6000+, Gigabyte GA-MA790GP-DS4H MB, RAM 4GB, HD OS:500GB, DATA:1 x 500GB, Pace RGN STB.

Last edited by gplasky; 06-13-2009 at 04:59 PM.
Reply With Quote
  #1006  
Old 06-13-2009, 08:06 PM
mkanet's Avatar
mkanet mkanet is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 3,359
Forgive the newbie question. But after I import BMI and after select the folder and settings it to automatic, I am not sure how to get it to automatically load fanart and update metadata for all the imports video I have; even after I select to scan import library. Am I missing something? What sageTV imports can I try to see fanart in action?

Is ther a missing component to populate all metadata for all my imported videos? So far, I have to manualy select "edit video info" then select Metadata/Fanart, then select the one it finds, then finally I get the fanart. It's not feasible to do this for every single movie.

I even put this in my properties page: force_full_content_reindex=true

What is causing these video files not to automatically get their metadata from BMI? How long does it take to update a few dozen videos? Mine doesnt appear to be doing anything automatically.

Thanks in advance!

This is what I did so far:
1) copy the BMI install files to the respective folders,
2) In SageMC import the MetadataFanartTools-SageMC.xml, SageMC/Extras/Batch Metadata Importer=Automatic
3) SageMC/Main/Global UI Options/Display/FanArt Options/Fan Art Central Path=E:\Fanart

The only way to get fanart is to manually go into imported videos, Edit Video Info, select Metadata/Fanart, choose the video name. Thats the only way my fanart central folder receives the files. I dont know how to make this automatic for any of the imports that support fanart. I would like all my metadata to be populated automaticaly for all recognized videos/tv shows. So far anything I do requires a manual "Edit video Info" under video imports; which I know isnt the right way to do it.
__________________
Upgraded to Comcast X1 + Netflix/Amazon Video streaming

***RIP SageTV***

Last edited by mkanet; 06-14-2009 at 01:55 AM.
Reply With Quote
  #1007  
Old 06-13-2009, 09:00 PM
stuckless's Avatar
stuckless stuckless is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Oct 2007
Location: London, Ontario, Canada
Posts: 9,539
Quote:
Originally Posted by gplasky View Post
Sage Import directory is \\MAIN\Videos\MainMovie
and also \\MAIN\Videos\FullDisc

Folders in MainMovie and FullDisc are DVD titles.

\\MAIN\Videos\MainMovie\300
....
The good news is that you are still doing everything right... unfortunately... I'm not There is bug in the dvd processing code.
Reply With Quote
  #1008  
Old 06-13-2009, 09:25 PM
rmccoy rmccoy is offline
Sage User
 
Join Date: May 2009
Location: Tampa, FL
Posts: 17
Well this is a bit frustrating... the web configuration page was loading just great for a while earlier today! But when I went back to it, now it just shows the directory structure...

Directory: /bmt/
BMTWeb.css 1365 bytes Jun 11, 2009 9:35:12 PM
BMTWeb.html 1868 bytes May 25, 2009 8:51:22 PM
WEB-INF/ 0 bytes Jun 13, 2009 10:11:51 AM
bmtweb/ 0 bytes Jun 13, 2009 10:11:50 AM

I've restarted my computer, and sagetv, even reinstalled BMI... any idea what would cause this?
Reply With Quote
  #1009  
Old 06-13-2009, 11:29 PM
mkanet's Avatar
mkanet mkanet is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 3,359
Can anyone who uses fanart please help? I was hoping to get it working tonight. Maybe I also need mediascraper to make BMI automatic?

Quote:
Originally Posted by mkanet View Post
Forgive the newbie question. But after I import BMI and after select the folder and settings it to automatic, I am not sure how to get it to automatically load fanart and update metadata for all the imports video I have; even after I select to scan import library. Am I missing something? What sageTV imports can I try to see fanart in action?

Is ther a missing component to populate all metadata for all my imported videos? So far, I have to manualy select "edit video info" then select Metadata/Fanart, then select the one it finds, then finally I get the fanart. It's not feasible to do this for every single movie.

I even put this in my properties page: force_full_content_reindex=true

What is causing these video files not to automatically get their metadata from BMI? How long does it take to update a few dozen videos? Mine doesnt appear to be doing anything automatically.

Thanks in advance!

This is what I did so far:
1) copy the BMI install files to the respective folders,
2) In SageMC import the MetadataFanartTools-SageMC.xml, SageMC/Extras/Batch Metadata Importer=Automatic
3) SageMC/Main/Global UI Options/Display/FanArt Options/Fan Art Central Path=E:\Fanart

The only way to get fanart is to manually go into imported videos, Edit Video Info, select Metadata/Fanart, choose the video name. Thats the only way my fanart central folder receives the files. I dont know how to make this automatic for any of the imports that support fanart. I would like all my metadata to be populated automaticaly for all recognized videos/tv shows. So far anything I do requires a manual "Edit video Info" under video imports; which I know isnt the right way to do it.
__________________
Upgraded to Comcast X1 + Netflix/Amazon Video streaming

***RIP SageTV***

Last edited by mkanet; 06-14-2009 at 01:54 AM.
Reply With Quote
  #1010  
Old 06-14-2009, 05:34 AM
gplasky's Avatar
gplasky gplasky is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jul 2003
Location: Howell, MI
Posts: 9,203
Quote:
Originally Posted by stuckless View Post
The good news is that you are still doing everything right... unfortunately... I'm not There is bug in the dvd processing code.
Thanks for the info. And good luck on the fix. I know how busy you must be.

Gerry
__________________
Big Gerr
_______
Server - WHS 2011: Sage 7.1.9 - 1 x HD Prime and 2 x HDHomeRun - Intel Atom D525 1.6 GHz, Acer Easystore, RAM 4 GB, 4 x 2TB hotswap drives, 1 x 2TB USB ext Clients: 2 x PC Clients, 1 x HD300, 2 x HD-200, 1 x HD-100 DEV Client: Win 7 Ultimate 64 bit - AMD 64 x2 6000+, Gigabyte GA-MA790GP-DS4H MB, RAM 4GB, HD OS:500GB, DATA:1 x 500GB, Pace RGN STB.
Reply With Quote
  #1011  
Old 06-14-2009, 07:07 AM
stuckless's Avatar
stuckless stuckless is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Oct 2007
Location: London, Ontario, Canada
Posts: 9,539
@mkanet - Is the bmt code installed on the sagetv server? Have you verfied the sage.properties on the server to see if the metadata plugin class is installed? If you run the bmt 3.x beta, then the web status screen will tell you if it's installed or not. Also the web status screen will show you last 5 errors that the automatic encountered. If the automatic plugin is showing a last scan date of many years ago, then the plugin is not being invoked on new media.
Reply With Quote
  #1012  
Old 06-14-2009, 09:18 AM
GollyJer's Avatar
GollyJer GollyJer is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 318
Quote:
Originally Posted by rmccoy View Post
Have you considered my proposition of including the option to auto import TV shows into the "Recorded TV Shows" menu? I know it's difficult to undo that action, but I haven't had a problem with it as of yet!
Quote:
Originally Posted by stuckless View Post
I've considered it... it's not implemented, yet.
This would be really awesome. I prefer BMT but have to use mediaScraper for the AddToSageDB functionality.
__________________
Currently using SageTV Media Center Server on Windows 7, SageTV Client as an HTPC on Windows 7, and an HD Theater HD200. The server controls 3 Motorola DCH-3200 cable boxes and 3 Hauppauge HD-PVRs (all Rev F1) with HD audio and changes channels via firewire WITH NO LOCKUPS. It's awesome.
4 Steps to Perfect Stutter Free Playback for SageTV
Quick Guide: How to Bitstream Audio in Windows 7
Reply With Quote
  #1013  
Old 06-14-2009, 10:50 AM
redman's Avatar
redman redman is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Apr 2004
Location: Malaysia
Posts: 159
Hi,
I am able to get the 3.0 BMT web page up, but cant get any updates to my sage data. (could only manually scan 2.0 bmt as well). On the status screemn Last scan is showing 1970, and no errors are showing up on this screen.

I have enable full debugging.
I noticed this error in the logs:

2009-06-15 00:18:04,733 ERROR [btpool0-7] sagex.phoenix.configuration.XmlMetadataProvider (XmlMetadataProvider.java:20) - Missing Configuration File: C:\Program Files\SageTV\SageTV\STVs\Phoenix\Configuration\Phoenix.xml

I can't seem to find this file anywhere. is it needed?

As something else of note, I am also using XMLTV, which uses some old Xerces.jar any conflicts with this at all perhaps?

Thanks for your awesome work.
__________________
"I Love it when a plan comes together"
Reply With Quote
  #1014  
Old 06-14-2009, 11:03 AM
stuckless's Avatar
stuckless stuckless is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Oct 2007
Location: London, Ontario, Canada
Posts: 9,539
Quote:
Originally Posted by redman View Post
Hi,
I am able to get the 3.0 BMT web page up, but cant get any updates to my sage data. (could only manually scan 2.0 bmt as well). On the status screemn Last scan is showing 1970, and no errors are showing up on this screen.
That's an indication that the automatic plugin is NOT being hit. Does it show as being installed? (Automatic Plugin Enabled (Server))

Quote:
I have enable full debugging.
I noticed this error in the logs:

2009-06-15 00:18:04,733 ERROR [btpool0-7] sagex.phoenix.configuration.XmlMetadataProvider (XmlMetadataProvider.java:20) - Missing Configuration File: C:\Program Files\SageTV\SageTV\STVs\Phoenix\Configuration\Phoenix.xml

I can't seem to find this file anywhere. is it needed?
Not needed. BMT uses the phoenix configuration metadata apis, and as such, if it's there, it will be loaded, if not, then shouldn't matter. I assume you are able to "configure" the other things using the web ui, such as log4j, Metadata Tools, etc.

Quote:
As something else of note, I am also using XMLTV, which uses some old Xerces.jar any conflicts with this at all perhaps?
If you are not seeing any configuration in the configuration screen, then perhaps this could be the issue.
Reply With Quote
  #1015  
Old 06-14-2009, 11:54 AM
mkanet's Avatar
mkanet mkanet is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 3,359
Exclamation Please

Stuckless, or anyone could you please help me? I would love to be able to automatically download fanart without manually having to select, "Metadata Fanart" and manually selecting the online name of the move/show. I am so close....
__________________
Upgraded to Comcast X1 + Netflix/Amazon Video streaming

***RIP SageTV***
Reply With Quote
  #1016  
Old 06-14-2009, 12:31 PM
robogeek robogeek is offline
Sage Expert
 
Join Date: Apr 2003
Location: Appleton, WI USA
Posts: 561
Quote:
Originally Posted by mkanet View Post
Stuckless, or anyone could you please help me? I would love to be able to automatically download fanart without manually having to select, "Metadata Fanart" and manually selecting the online name of the move/show. I am so close....
Are you using the 3.0 beta? Are your imported videos ripped DVD in VIDEO_TS folder structure? If so, that's the problem...there's a bug in 3.0 beta.

If you're using the 3.0 beta, check the BMT jetty web page to see if any errors or problems are reported on the Status page. If you're using the 3.0 beta or a previous version, also check the BMT log file (mailcheck.log) in the SageTV directory for errors.

BMT v2.3.1 was working great for me. If you're trying out the beta, maybe you should try v2.3.1 if you want something more stable.
__________________
--Jason

Server Hardware: GIGABYTE GA-EP45-UD3R, Intel Q9550 CPU 3.2GHz, 11GB RAM, 1xHDHR, 1xHVR1600, 1xHVR2250
29TB Server Storage: 1TB SSD (OS), 1TB (data), 2x6TB+2x10TB (22TB FlexRaid storage pool), 2x2TB (recordings), 1x750GB (VMs).
Server Software: Win10 Pro x64 OS, SageTV 64bit v9.2.0.441, Java 1.8 u201, PlayOn, Comskip (Donator) v0.82.003, WampServer v2.5.
Clients: 3xHD300s, 2xHD100, 2xPlaceshifters
Reply With Quote
  #1017  
Old 06-14-2009, 01:13 PM
mkanet's Avatar
mkanet mkanet is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 3,359
I'm using 2.3.1 I just followed the directions to install with only bare minimum settings (as described in all my posts requesting for help). TV recordings, Imports, everything will only have fanart if I manually select to do an "on demand" download of metadata.

Quote:
Originally Posted by robogeek View Post
Are you using the 3.0 beta? Are your imported videos ripped DVD in VIDEO_TS folder structure? If so, that's the problem...there's a bug in 3.0 beta.

If you're using the 3.0 beta, check the BMT jetty web page to see if any errors or problems are reported on the Status page. If you're using the 3.0 beta or a previous version, also check the BMT log file (mailcheck.log) in the SageTV directory for errors.

BMT v2.3.1 was working great for me. If you're trying out the beta, maybe you should try v2.3.1 if you want something more stable.
__________________
Upgraded to Comcast X1 + Netflix/Amazon Video streaming

***RIP SageTV***
Reply With Quote
  #1018  
Old 06-14-2009, 01:25 PM
stuckless's Avatar
stuckless stuckless is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Oct 2007
Location: London, Ontario, Canada
Posts: 9,539
Quote:
Originally Posted by mkanet View Post
I'm using 2.3.1 I just followed the directions to install with only bare minimum settings (as described in all my posts requesting for help). TV recordings, Imports, everything will only have fanart if I manually select to do an "on demand" download of metadata.
As per my previous post to you.... Is bmt running on the sagetv server? Is the server configured correctly as per the manual installatation instructions in the installation wiki. (ie, verify in the server's sage.properties includes then mediafile_metadata_parser_plugins property set correctly)

If the answers as "yes" and "yes", then the next step, as robogeek pointed out, is to look in the mailcheck.log for issues. You may have turn on debug logging. My first post contains a link to how configure logging in 2.3.

Also, you need to tell sage to rescan its media library when you add new media, or wait until sage does it on its interval.
Reply With Quote
  #1019  
Old 06-14-2009, 01:27 PM
mkanet's Avatar
mkanet mkanet is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 3,359
Oops.. sorry Stuckless, I didnt see this reply until now. I have the bmt code installed on the server. I am trying to get it work on the SageTV client thats on the same machine as the server as well. Can you check to see my properties files are okay? I am using the 2.xx version of BMT. I know that metadata download of fanart does work since I can do it manually (and the files get downloaded into the central fanart dir.

Edit: I can submit logs if everything looks like as far as properties go...

Thanks again so much for helping..

Quote:
Originally Posted by stuckless View Post
@mkanet - Is the bmt code installed on the sagetv server? Have you verfied the sage.properties on the server to see if the metadata plugin class is installed? If you run the bmt 3.x beta, then the web status screen will tell you if it's installed or not. Also the web status screen will show you last 5 errors that the automatic encountered. If the automatic plugin is showing a last scan date of many years ago, then the plugin is not being invoked on new media.
Attached Files
File Type: zip properties.zip (41.0 KB, 159 views)
__________________
Upgraded to Comcast X1 + Netflix/Amazon Video streaming

***RIP SageTV***
Reply With Quote
  #1020  
Old 06-14-2009, 01:33 PM
stuckless's Avatar
stuckless stuckless is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Oct 2007
Location: London, Ontario, Canada
Posts: 9,539
the properties look ok... the server (sage.properties) does have the automatic plugin installed. So the test would be to add a new video file to the library, tell sage to "refresh" its library, and then check the logs (maillog.log, and maybe sagetv_0.txt)
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Automated VideoRedo (DOS batch files) grauchy SageTV Customizations 3 09-08-2011 10:01 PM
STV Import: Read & Write Metadata files for Default STV 5/6 (v2.2.9 18/Feb./2010) JREkiwi SageTV Customizations 249 10-26-2010 12:15 AM
Simple utility to control multiple USB or Serial HD DirecTV STBs jchiso Hardware Support 15 02-19-2009 06:27 PM
DVB-S setup with Digiguide EPG Grabber & XMLTV importer MCE-Refugee SageTV United Kingdom 27 09-08-2008 09:10 AM
Keeping custom metadata for imports via AddShow() Opus4 SageTV Studio 9 02-20-2008 06:35 PM


All times are GMT -6. The time now is 05:50 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.