SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV Software

Notices

SageTV Software Discussion related to the SageTV application produced by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to the SageTV software application should be posted here. (Check the descriptions of the other forums; all hardware related questions go in the Hardware Support forum, etc. And, post in the customizations forum instead if any customizations are active.)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-06-2008, 10:57 AM
honeybrain honeybrain is offline
Sage User
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 6
PowerDVD and Arcsoft Media Theatre Integration

I am trying to integrate one of the player above with SageTV.

I have all the ripped SD/HD/BLU in HDD. If i use SageTV Software to play it from the folders will it open using one of the PowerDVD or Arcsoft players for playback. Also does SageTV software have inbuilt downloads for Pictures for DVD and cast information from IMDB etc...

Thanks in advance
Reply With Quote
  #2  
Old 02-06-2008, 12:34 PM
gplasky's Avatar
gplasky gplasky is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jul 2003
Location: Howell, MI
Posts: 9,203
Quote:
Originally Posted by honeybrain View Post
I am trying to integrate one of the player above with SageTV.

I have all the ripped SD/HD/BLU in HDD. If i use SageTV Software to play it from the folders will it open using one of the PowerDVD or Arcsoft players for playback. Also does SageTV software have inbuilt downloads for Pictures for DVD and cast information from IMDB etc...

Thanks in advance
Use this to run an external app like PowerDVD or Arcsoft to play HD/Blu-Ray.
External Apps Plugin

This capability is actually built into the SageMC 16x9 STV.

Gerry
__________________
Big Gerr
_______
Server - WHS 2011: Sage 7.1.9 - 1 x HD Prime and 2 x HDHomeRun - Intel Atom D525 1.6 GHz, Acer Easystore, RAM 4 GB, 4 x 2TB hotswap drives, 1 x 2TB USB ext Clients: 2 x PC Clients, 1 x HD300, 2 x HD-200, 1 x HD-100 DEV Client: Win 7 Ultimate 64 bit - AMD 64 x2 6000+, Gigabyte GA-MA790GP-DS4H MB, RAM 4GB, HD OS:500GB, DATA:1 x 500GB, Pace RGN STB.
Reply With Quote
  #3  
Old 02-09-2008, 10:25 AM
Polypro Polypro is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 1,803
I use neilm's Dynamic Menu to launch PDVD. Since I use Vista Aero, I don't need to worry about minimizing Sage or FSE, PDVD just grabs focus and runs over the top. PDVD responds natively to MCE commands (which I use with Sage) so I just press play on my Harmony. When finished, I mapped Ctrl-X (PDVD Exit) to the Exit button on the Harmony, and I'm back to Sage. I added the Sage background to a PDVD skin so it looks and runs about as seemlessly as your going to get. Since you're playing from folders, you'll just have the extra step of navigating to your content.

P
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 07:26 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.