SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > Hardware Support > Hardware Support

Notices

Hardware Support Discussions related to using various hardware setups with SageTV products. Anything relating to capture cards, remotes, infrared receivers/transmitters, system compatibility or other hardware related problems or suggestions should be posted here.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-17-2011, 06:10 PM
baradanikto baradanikto is offline
Sage User
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 34
HD300 Sage Server NIC problem

I've posted a similar thread regarding Wake on Lan here. Recently, I've determined that the root of my problem appears to lie in the NIC attached to the Sage server. No matter what I try for NIC settings and power management, I can't seem to maintain power to the NIC when the server goes to standby power. I've updated drivers, replaced the NIC, and updated chip set drivers. But still, when the server goes to standby, I see the light on the NIC go out. I'm using an ASUS mobo with appropriate BIOS settings and have already contacted them for help. As you can expect, they were no help. So, I'm asking the Sage community if anyone has any experience with NIC cards and maintaining power after standby, or, wake on lan. I would greatly appreciate any help as I have been wokring on this very frustrating problem for quite a while.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HD300 can't find shows? Sage server can, then it can't. grahamcowan SageTV HD Theater - Media Player 4 03-29-2011 09:56 PM
Sage Server Networking Problem wayner Hardware Support 3 02-27-2011 04:15 PM
setting up windows file server problem - hd300 cat6man SageTV Media Extender 1 10-12-2010 08:21 PM
Sage Application Problem-Server Ron SageTV Beta Test Software 0 07-28-2007 06:13 PM
Problem getting the sage client connected to the sage server modurn SageTV Software 1 07-21-2005 10:37 AM


All times are GMT -6. The time now is 11:11 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.