SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV Software

Notices

SageTV Software Discussion related to the SageTV application produced by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to the SageTV software application should be posted here. (Check the descriptions of the other forums; all hardware related questions go in the Hardware Support forum, etc. And, post in the customizations forum instead if any customizations are active.)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 09-09-2009, 01:46 AM
VCRUser VCRUser is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 293
Preview/Live TV fails on some channels

I think this started when I updated to the latest STV (6.6.2.9 September 4 2009, stv file set 2009090401; Sage 6.6.1.217). When I try to preview or live-view certain OTA channels on my ATSC tuners (3.1 and 10.1 seem to suffer from this, but not 10.2 or some higher channels), I get a black screen. Recordings made on those channels are ok, though. Also, when I've tried to tune some channels that aren't tunable, I've twice gotten BSOD. I suspect the STV is to blame, since I didn't have this problem before the stv update, so how do I revert to a previous one? It appears that at least some, but not all previous versions are automatically backed up when updating, but it would be nice to be able to get the most recent set to figure out which is the best one to use. Anyone else experiencing this?
__________________
Server: Windows 7 SP1; 4gb RAM; 2TB SATA. Dell GX745. Inputs: Haup. 850 & 950Q on ATSC; Haup 1600 on ATSC & Comcast DTA with USBUIRT. Haup 1800 on ATSC. Sage 9.
Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Should the video preview window be showing for parental locked channels ? AtariJeff SageTV Software 0 06-11-2008 10:11 AM
When TV is live, sagetvtranscoder.exe fails to start jmann SageTV Placeshifter 4 10-04-2007 12:38 PM
Live Preview question trace594 SageTV Software 0 09-04-2007 07:15 PM
All channels showing "No Signal" - but tuning preview works! sjgore Hardware Support 4 01-26-2007 02:47 AM
Missing Channels in Live TV Guide MSquid SageTV EPG Service 0 08-11-2004 12:40 PM


All times are GMT -6. The time now is 05:18 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.