SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Development and Customizations > SageTV v7 Customizations

Notices

SageTV v7 Customizations This forums is for discussing and sharing user-created modifications for the SageTV version 7 application created by using the SageTV Studio or through the use of external plugins. Use this forum to discuss plugins for SageTV version 7 and newer.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-11-2011, 10:27 AM
Ted@TNT's Avatar
Ted@TNT Ted@TNT is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Jul 2004
Location: Riverview, FL
Posts: 160
Send a message via AIM to Ted@TNT
Plugin to move Archived shows Movie directory

Maybe it already exists, but I can't seem to find in using scrolling through the plugins or searching here.

Sometimes, when I record a movie, I want to keep and view it a while. However, I'd rather not have it in the "Recordings" directory or located on the "Recordings" drive. I'd like to be able to save it as a Movie so that it will get moved to the "Movies" director (on a server on the network) and show up in the "Movies" listings like my other DVD's and movies.

Is there a way to do this?

Thanks,

Ted
__________________
W7 64-bit, SageTV V7, Phoenix2 Asus P5W DH-Deluxe Motherboard, Core 2 Quad, 12 GB DDR2, 250 GB OS, 2 TB Recordings, 6 TB Movies (holding DVD library), nVidia 285, HD PVR 1212 x2, HDHR x2, Zalmann HD160XT case, Harmony 890pro Remote. Pioneer 50" KURO Plasma, Pioneer Elite 7.1 surround A/V receiver, Energy & Paradigm speakers.
Reply With Quote
  #2  
Old 01-11-2011, 10:55 AM
vividweb vividweb is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Aug 2006
Location: Calgary AB
Posts: 399
BMT (Batch Metadata Tools) can change where a recording shows up either in the Videos area or the Recordings area. It won't move the actaul location of the file.
__________________

Sage Server: i5-2500K 8 GB DDR, 6000gb HDD, 4xHD-PVR < 4xBell 6141, Win7 x64
Client 1: HD-200, Panasonic 42PX75
Client 2: HD-300, Samsung LCD
Client 3: HD-300, Samsung PN50C550
Client 4: MS Surface Pro
Reply With Quote
  #3  
Old 01-11-2011, 04:42 PM
Spectrum Spectrum is offline
Sage Expert
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 720
You could automate moving movies with SJQ. I had it set up on V3, but haven't updated my mover script for V4 yet. If you already have V3 of SJQ installed I still have a rule and a client script you can modify and make work, but if you don't already have V3 installed you would need to figure out how to script the move using groovy unless someone else has already done so.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[PLUGIN] Move Imported TV Shows to SageTV Recordings Fuzzy SageTV v7 Customizations 32 02-26-2011 03:22 PM
Record to one directory.. move shows to another for viewing jasondragon SageTV Software 8 03-08-2009 08:59 AM
at root menu of DVD movie, can move cursor, but can't select (play movie)?? mattress SageTV Software 1 09-04-2006 11:15 AM
Don't want ripped versions of shows showing up in Archived Shows menu squee SageTV Software 1 07-03-2006 09:27 PM
How to move recorded shows into Archived Recordings? tmiranda SageTV Software 2 02-20-2006 12:00 PM


All times are GMT -6. The time now is 12:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.