SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV EPG Service

Notices

SageTV EPG Service Discussion related to the SageTV EPG Service used within SageTV. Questions about service area coverage, channel lineups, EPG listings, XMLTV, or anything else related to the service or programming guide data for SageTV should be posted here.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-04-2004, 12:08 PM
carlgar carlgar is offline
Sage Icon
 
Join Date: Oct 2003
Location: Brentwood, TN
Posts: 1,866
Question Anyone else having trouble getting channel linup for new source today

Today I have not been able to configure the source for any of my cards. I believe some of the servers at Frey were down earlier today but appear to be up now. When they were down I was not even able to get to select my provider. I now get to that point, but cannot seem to get past the "Please wait while your channel lineup is downloaded from the SageTV server...". I have made serveral attemps, the current attempt I have been waiting for 35 mins. Anyone else having trouble like this today? Has anyone configured a new source today? Any suggestions?
__________________
Server : Intel Core i7 2.8 GHz Processor: Gigabyte X58A-UD3R Motherboard: 6 GB Memory : 1 120 GB Intel SSD :3 2 TB WD hard drives:1 Hauppauge PVR 2250: 3 HDHomeRuns:1 HD300 extender;1 HD200 extender;1 HD100 extender 2 MVP Media Extenders: Windows 7 64 bit Home Premium all updates applied, SageTV V7.1.7.254.
Reply With Quote
  #2  
Old 06-04-2004, 12:10 PM
mlbdude's Avatar
mlbdude mlbdude is offline
Moderator
 
Join Date: May 2003
Location: Melbourne, Florida
Posts: 4,174
Anyone else notice the time in the forums are off an hour or is this just me? Maybe related?
Reply With Quote
  #3  
Old 06-04-2004, 12:12 PM
Opus4's Avatar
Opus4 Opus4 is offline
Administrator
 
Join Date: Sep 2003
Location: NJ
Posts: 19,620
Yes -- I was debating posting something about the forum time. Maybe it is related to the forum being down this morning?

But, I have not tried to configure a new source.

- Andy
__________________
SageTV Open Source v9 is available.
- Read the SageTV FAQ. Older PDF User's Guides mostly still apply: SageTV V7.0 & SageTV Studio v7.1.
- Hauppauge remote help: 1) Basics/Extending it 2) Replace it 3) Use it w/o needing focus
- HD Extenders: A) FAQs B) URC MX-700 remote setup
Note: This is a users' forum; see the Rules. For official tech support fill out a Support Request.
Reply With Quote
  #4  
Old 06-04-2004, 12:47 PM
carlgar carlgar is offline
Sage Icon
 
Join Date: Oct 2003
Location: Brentwood, TN
Posts: 1,866
The channel lineup problem is now working correctly.
__________________
Server : Intel Core i7 2.8 GHz Processor: Gigabyte X58A-UD3R Motherboard: 6 GB Memory : 1 120 GB Intel SSD :3 2 TB WD hard drives:1 Hauppauge PVR 2250: 3 HDHomeRuns:1 HD300 extender;1 HD200 extender;1 HD100 extender 2 MVP Media Extenders: Windows 7 64 bit Home Premium all updates applied, SageTV V7.1.7.254.
Reply With Quote
  #5  
Old 06-04-2004, 03:36 PM
gplasky's Avatar
gplasky gplasky is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jul 2003
Location: Howell, MI
Posts: 9,203
Frey Guide time 1 hour off

I had my Sage TV enabled to sync with the Sage servers. I have noticed for the past hour or so the time is off by one hour. I have disabled the time sync with the Sage servers so I can keep the correct time on my PC and have the correct programs show up at the right time. Anyone else notice this?

Gerry

EDIT: Based that the time on the forum is also one hour off it appears Frey needs to correct the time on their server. I will have to keep the sync with Sage servers disabled until this is corrected.
__________________
Big Gerr
_______
Server - WHS 2011: Sage 7.1.9 - 1 x HD Prime and 2 x HDHomeRun - Intel Atom D525 1.6 GHz, Acer Easystore, RAM 4 GB, 4 x 2TB hotswap drives, 1 x 2TB USB ext Clients: 2 x PC Clients, 1 x HD300, 2 x HD-200, 1 x HD-100 DEV Client: Win 7 Ultimate 64 bit - AMD 64 x2 6000+, Gigabyte GA-MA790GP-DS4H MB, RAM 4GB, HD OS:500GB, DATA:1 x 500GB, Pace RGN STB.

Last edited by gplasky; 06-04-2004 at 04:28 PM.
Reply With Quote
  #6  
Old 06-04-2004, 10:44 PM
omslaw omslaw is offline
Administrator
 
Join Date: Feb 2003
Location: Redondo Beach, CA
Posts: 79
We apologize for any inconvenience this has caused. We are currently working on the issue. A quick fix until this is resolved is go to Detailed Setup -> General and disable “Sync System Clock with SageTV Server”. Then change your system clock to the correct time. You can use this website. http://www.time.gov/index.html Get it as close as possible to the correct time you can.

Again we apologize.

George Oms
__________________
George Oms
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 08:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2023, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.