SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > Hardware Support > Hardware Support

Notices

Hardware Support Discussions related to using various hardware setups with SageTV products. Anything relating to capture cards, remotes, infrared receivers/transmitters, system compatibility or other hardware related problems or suggestions should be posted here.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21  
Old 03-17-2015, 06:01 PM
jvl711's Avatar
jvl711 jvl711 is offline
Sage Fanatic
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 825
Quote:
Originally Posted by Fuzzy View Post
With any luck, and if you are interested, we'd be able to port what you've made into the core sage system - once it is made available.

Out of curiosity, have to attempted to do any live transcoding with your ffmpeg process to convert the MPEG2 to H.264, instead of a straight stream dump?
I have absolutely been thinking about transcoding in real time! I am probably not going to add this feature for the first beta. I have some ideas for transcoding profiles based on the recording quality settings in sage. Sage passes that value to the Network encoder when it starts the recording.
Reply With Quote
  #22  
Old 03-18-2015, 05:52 AM
stanger89's Avatar
stanger89 stanger89 is offline
SageTVaholic
 
Join Date: May 2003
Location: Marion, IA
Posts: 15,188
Quote:
Originally Posted by rochurch View Post
If it could clear the copy once flag that Time Warner puts on almost all of their channels that would be great. I only want to copy once and keep it here in my home network for private viewing. I have a cable box and an HDHR to do one channel at a time. I don't want 3 cable boxes and 3 HDHR's. I have a Silicondust Prime with a cable card in it but it does me no good since it only works with Windows Media Center.
Quote:
Originally Posted by Fuzzy View Post
That's not something that will work without getting the system CableLabs certified - not something that Sage ever looked into, because Sage had put their bet on AllVid (they were a founding member of the AllVid alliance). Technically, the CableLabs specs say that you CAN retransmit protected content over unprotected channels, if it's resolution is dropped - so it would potentially be possible to make a protected path from HDHR -> CableLabs certified driver -> Degraded unprotected output - but the time and cost to get it certified is going to be better spent just using an HD-PVR for those channels.
The issue is, it's the tuner itself that wraps the file/recording in DRM, not the software. The recording software never (to my knowledge) sees or cares about the copy once flag. If it were up to the software to do the DRM wraping, it wouldn't be a very secure system, and we wouldn't have issues with SageTV et al not having CableCard support.

It would be pretty easy for SageTV (or SageDCT) to record copy once content, the issue is the DCT wraps the recording in Playready DRM (Microsoft) before handing it off to the software. The problem then arises with SageTV not having a Playready license.
Reply With Quote
  #23  
Old 03-18-2015, 05:59 AM
Fuzzy's Avatar
Fuzzy Fuzzy is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Location: Jurupa Valley, CA
Posts: 9,957
Quote:
Originally Posted by stanger89 View Post
...with SageTV not having a Playready license.
SageTV LLC actually did at one point, but never used it...
__________________
Buy Fuzzy a beer! (Fuzzy likes beer)

unRAID Server: i7-6700, 32GB RAM, Dual 128GB SSD cache and 13TB pool, with SageTVv9, openDCT, Logitech Media Server and Plex Media Server each in Dockers.
Sources: HRHR Prime with Charter CableCard. HDHR-US for OTA.
Primary Client: HD-300 through XBoxOne in Living Room, Samsung HLT-6189S
Other Clients: Mi Box in Master Bedroom, HD-200 in kids room
Reply With Quote
  #24  
Old 03-18-2015, 06:24 AM
stanger89's Avatar
stanger89 stanger89 is offline
SageTVaholic
 
Join Date: May 2003
Location: Marion, IA
Posts: 15,188
Yeah, I think it might have been more of a philosophical problem than a technical one.
Reply With Quote
  #25  
Old 03-18-2015, 07:44 AM
Fuzzy's Avatar
Fuzzy Fuzzy is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Location: Jurupa Valley, CA
Posts: 9,957
Quote:
Originally Posted by stanger89 View Post
Yeah, I think it might have been more of a philosophical problem than a technical one.
I think the hopes at the time were to have AllVid make their job easier, so they never went anywhere with the CableCard support. Obviously Jeff would know more about what the license was originally for, and what ever came of it. In any case, I doubt an open source project is going to get one.
__________________
Buy Fuzzy a beer! (Fuzzy likes beer)

unRAID Server: i7-6700, 32GB RAM, Dual 128GB SSD cache and 13TB pool, with SageTVv9, openDCT, Logitech Media Server and Plex Media Server each in Dockers.
Sources: HRHR Prime with Charter CableCard. HDHR-US for OTA.
Primary Client: HD-300 through XBoxOne in Living Room, Samsung HLT-6189S
Other Clients: Mi Box in Master Bedroom, HD-200 in kids room
Reply With Quote
  #26  
Old 03-18-2015, 08:26 AM
rochurch rochurch is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 88
Quote:
Originally Posted by Fuzzy View Post
That's not something that will work ...... but the time and cost to get it certified is going to be better spent just using an HD-PVR for those channels.
Thanks for explaining that. I always hoped there would be a digital equivalent to the HD-PVR analog hole like some sort of digital to analog back to digital loopback.

Anyway - I'm excited to hear about the Open Source announcement. Many thanks to Jeff! Also excited to see all of this activity here. I check in every so often.

We use SageTV via a couple of extenders every single day we are at home (a family of 4). Have tried other solutions but SageTV is still by far the best!
Reply With Quote
  #27  
Old 03-18-2015, 09:03 AM
stanger89's Avatar
stanger89 stanger89 is offline
SageTVaholic
 
Join Date: May 2003
Location: Marion, IA
Posts: 15,188
Quote:
Originally Posted by rochurch View Post
Thanks for explaining that. I always hoped there would be a digital equivalent to the HD-PVR analog hole like some sort of digital to analog back to digital loopback.
That's the HD PVR/Colossus.
Reply With Quote
  #28  
Old 03-18-2015, 10:29 AM
rochurch rochurch is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 88
Yeah we got one and a cable box. Just don't want to have 3 and 3 cable boxes. Ughhh....

Let's see what comes out of this open source. Maybe a way to get SlingTV to work. I am also an owner of PlayOn and PlayLater. PlayLater is cool but you can't start watching until the recording is over (unlike semi-live TV).
Reply With Quote
  #29  
Old 03-18-2015, 11:12 PM
valnar valnar is offline
Sage Icon
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 1,244
Send a message via ICQ to valnar
I'm quite happy with my HD-PVR setup but like others mentioned, it does cost me a HD tuner rental. The only thing I'm missing is CC support in those recordings. It's that reason alone I'd love to get Prime working (don't own one yet), but based on what I've read online, it appears my cable provider Cox may be one of the bad ones.
__________________
Server: ASUS Q87M-E, Intel i5-4590S, 8GB RAM, DR-400-6 RM case, 2x Addonics Disk Array 3SA, 9TB disk, 2x HDHomeRun, HD-PVR 1212, Win8.1-64bit, Sage 9
Client 1: HD300 on Panasonic Plasma TC-P50ST60
Client 2: HD300 on Vizio 40"
Others: Sage Client & Placeshifter
Reply With Quote
  #30  
Old 03-19-2015, 05:53 AM
jvl711's Avatar
jvl711 jvl711 is offline
Sage Fanatic
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 825
I have something that is ready for testing. If anyone is interested in helping test it can they please send me a PM and I will send them the Network Tuner and instructions.

I would like to get some feedback before I release to everyone.

P.S. Does anyone know if there is documentation on the Network Turner protocol. I had to reverse engineer the protocol from readying other's code. I have some questions I would like to see some documentation on.
Reply With Quote
  #31  
Old 03-19-2015, 07:36 AM
BobPhoenix BobPhoenix is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 3,152
Quote:
Originally Posted by jvl711 View Post
I have something that is ready for testing. If anyone is interested in helping test it can they please send me a PM and I will send them the Network Tuner and instructions.

I would like to get some feedback before I release to everyone.

P.S. Does anyone know if there is documentation on the Network Turner protocol. I had to reverse engineer the protocol from readying other's code. I have some questions I would like to see some documentation on.
Can't help you test because I don't have cable card yet. But I'm definitely in once I DO get setup for it as I have 3 HDHR primes itching to be fully used with more than just QAM.
__________________
"Keep your goals away from the trolls"
Reply With Quote
  #32  
Old 03-19-2015, 08:30 AM
farscapesg1 farscapesg1 is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 202
Would love to help test... if I can risk breaking my setup SageDCT has been pretty much 100% stable for me with cablecard and Comcast. This would be the time since we've been trying without SageTV for the last 2 months and I'm just now getting ready to re-enable recordings (just couldn't take WMC anymore)...
Reply With Quote
  #33  
Old 03-19-2015, 08:34 AM
mechling-burgh mechling-burgh is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Feb 2006
Location: Pittsburgh, PA
Posts: 406
I would like to test it for you. Is it for all tuners or can we select one of the three for yours and two for sagedct. The other thought was I have a spare pc in the basement maybe set one tuner for it and two for my regular server then compare the recordings.
Reply With Quote
  #34  
Old 03-19-2015, 11:47 AM
nyplayer nyplayer is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4,923
Quote:
Originally Posted by jvl711 View Post
I have something that is ready for testing. If anyone is interested in helping test it can they please send me a PM and I will send them the Network Tuner and instructions.

I would like to get some feedback before I release to everyone.

P.S. Does anyone know if there is documentation on the Network Turner protocol. I had to reverse engineer the protocol from readying other's code. I have some questions I would like to see some documentation on.
Include me in Testing already have a test machine and ready to go.
__________________
Channels DVR UBUNTU Server 2 Primes 3 Connects TVE SageTV Docker with input from Channels DVR XMLTV and M3U VIA Opendct.
Reply With Quote
  #35  
Old 03-19-2015, 12:39 PM
Opus4's Avatar
Opus4 Opus4 is offline
Administrator
 
Join Date: Sep 2003
Location: NJ
Posts: 19,620
Quote:
Originally Posted by jvl711 View Post
P.S. Does anyone know if there is documentation on the Network Turner protocol. I had to reverse engineer the protocol from readying other's code. I have some questions I would like to see some documentation on.
Attached is the only doc file I know of for now.

Andy
Attached Files
File Type: txt NetworkEncoderSDK.txt (4.7 KB, 180 views)
__________________
SageTV Open Source v9 is available.
- Read the SageTV FAQ. Older PDF User's Guides mostly still apply: SageTV V7.0 & SageTV Studio v7.1.
- Hauppauge remote help: 1) Basics/Extending it 2) Replace it 3) Use it w/o needing focus
- HD Extenders: A) FAQs B) URC MX-700 remote setup
Note: This is a users' forum; see the Rules. For official tech support fill out a Support Request.
Reply With Quote
  #36  
Old 03-19-2015, 12:48 PM
stanger89's Avatar
stanger89 stanger89 is offline
SageTVaholic
 
Join Date: May 2003
Location: Marion, IA
Posts: 15,188
Will this work with QAM (still HDHomeRun) too, or just CableCard?
Reply With Quote
  #37  
Old 03-19-2015, 02:13 PM
Fuzzy's Avatar
Fuzzy Fuzzy is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Location: Jurupa Valley, CA
Posts: 9,957
Quote:
Originally Posted by Opus4 View Post
Attached is the only doc file I know of for now.

Andy
That's all i had laying around too. Unfortunately, I think some was added after that as well. Some discovery logic was added, and such, but was only ever implemented in the SageTV software, for finding encoders from other SageTV software. Nothing else was ever made to use it, because I'm not sure the documentation ever included it. I don't know.. the end of the document says to direct all questions to some Jeff guy at "freytechnologies.com". I don't think that's a thing.. :-)
__________________
Buy Fuzzy a beer! (Fuzzy likes beer)

unRAID Server: i7-6700, 32GB RAM, Dual 128GB SSD cache and 13TB pool, with SageTVv9, openDCT, Logitech Media Server and Plex Media Server each in Dockers.
Sources: HRHR Prime with Charter CableCard. HDHR-US for OTA.
Primary Client: HD-300 through XBoxOne in Living Room, Samsung HLT-6189S
Other Clients: Mi Box in Master Bedroom, HD-200 in kids room

Last edited by Fuzzy; 03-19-2015 at 02:32 PM.
Reply With Quote
  #38  
Old 03-19-2015, 02:55 PM
jvl711's Avatar
jvl711 jvl711 is offline
Sage Fanatic
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 825
Quote:
Originally Posted by Opus4 View Post
Attached is the only doc file I know of for now.

Andy
Thanks Andy. Hopefully that will answer some of my questions. If not I will post them here and see if anyone has any ideas.

Quote:
Originally Posted by stanger89 View Post
Will this work with QAM (still HDHomeRun) too, or just CableCard?
Just curious, why would you want to use a QAM tunner through a Network Tuner? Is there HDHomeRun tunners that do not work directly in Sage? Anyway, I think it should work. You just need to make sure all of the mappings are correct in the guide.

Quote:
Originally Posted by mechling-burgh View Post
I would like to test it for you. Is it for all tuners or can we select one of the three for yours and two for sagedct. The other thought was I have a spare pc in the basement maybe set one tuner for it and two for my regular server then compare the recordings.
You can run 1 or many. I think this will technically support as many tuners as your network and SageTV can handle.

Quote:
Originally Posted by Fuzzy View Post
That's all i had laying around too. Unfortunately, I think some was added after that as well. Some discovery logic was added, and such, but was only ever implemented in the SageTV software, for finding encoders from other SageTV software. Nothing else was ever made to use it, because I'm not sure the documentation ever included it. I don't know.. the end of the document says to direct all questions to some Jeff guy at "freytechnologies.com". I don't think that's a thing.. :-)
LOL... The main reason I asked for the documentation was for the transcoding. Sage sends me the filename, so I can not repackage the stream in another container. I tried stuffing h264 in .mpg container and nothing would play it back. Not even VLC. I was wondering if I could get sage to let me change the container. Possibly to MKV.
Reply With Quote
  #39  
Old 03-19-2015, 03:02 PM
Fuzzy's Avatar
Fuzzy Fuzzy is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Location: Jurupa Valley, CA
Posts: 9,957
Quote:
Originally Posted by jvl711 View Post
LOL... The main reason I asked for the documentation was for the transcoding. Sage sends me the filename, so I can not repackage the stream in another container. I tried stuffing h264 in .mpg container and nothing would play it back. Not even VLC. I was wondering if I could get sage to let me change the container. Possibly to MKV.
Not sure what specific issue you were having, but you SHOULD be able to put h264 in a .mpg container if it is actually m2ts or m2ps just named wrong. I'm pretty sure that's how the r5000HD network encoder's did it, which worked great for me with Dish network's h.264 streams for many years.
__________________
Buy Fuzzy a beer! (Fuzzy likes beer)

unRAID Server: i7-6700, 32GB RAM, Dual 128GB SSD cache and 13TB pool, with SageTVv9, openDCT, Logitech Media Server and Plex Media Server each in Dockers.
Sources: HRHR Prime with Charter CableCard. HDHR-US for OTA.
Primary Client: HD-300 through XBoxOne in Living Room, Samsung HLT-6189S
Other Clients: Mi Box in Master Bedroom, HD-200 in kids room

Last edited by Fuzzy; 03-19-2015 at 03:04 PM.
Reply With Quote
  #40  
Old 03-19-2015, 03:34 PM
nyplayer nyplayer is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4,923
I am getting this error.

Code:
03/19/2015 15:22:36 - Setting local IP address to: 192.168.0.104
03/19/2015 15:22:36 - Starting encoder thread: 13147C7B-0
03/19/2015 15:33:17 - Unknown Command: BUFFER HDHomeRun Prime Tuner 1 TV Tuner|2|16777216|C:\Users\Edwin\Videos\SageTV\HDHomeRunPrimeTuner1on19216801047000TVTuner-0.mpgbuf|Great
03/19/2015 15:33:19 - --------------------------------------------------------------------------------
03/19/2015 15:33:19 - Stopping Recording: 13147C7B 0
03/19/2015 15:33:19 - --------------------------------------------------------------------------------
properties file.
Code:
#
#Mon Mar 16 20:38:01 EDT 2015
tuner0.name=HDHomeRun Prime Tuner 1
tuner0.port=7000
tuner0.id=13147C7B
tuner0.transcoder.port=5000
tuner0.number=0
tuner0.enabled=True
tuner1.name=HDHomeRun Prime Tuner 2
tuner1.port=7001
tuner1.id=13147C7B
tuner1.transcoder.port=5010
tuner1.number=1
tuner1.enabled=True
tuner2.port=7002
tuner2.id=13147C7B
tuner2.number=2
tuner2.transcoder.port=5020
tuner2.name=HDHomeRun Prime Tuner 3
tuner2.enabled=True
discovery.port=8271
ffmpeg.path=ffmpeg.exe
HDHomeRunConfig.path=C\:\\Program Files\\Silicondust\\HDHomeRun\\hdhomerun_config.exe
Sage.Properties
Code:
mmc/encoders/1012343954/1/0/available_channels=
mmc/encoders/1012343954/1/0/brightness=-1
mmc/encoders/1012343954/1/0/broadcast_standard=
mmc/encoders/1012343954/1/0/contrast=-1
mmc/encoders/1012343954/1/0/device_name=
mmc/encoders/1012343954/1/0/hue=-1
mmc/encoders/1012343954/1/0/last_channel=2
mmc/encoders/1012343954/1/0/provider_id=0
mmc/encoders/1012343954/1/0/saturation=-1
mmc/encoders/1012343954/1/0/sharpness=-1
mmc/encoders/1012343954/1/0/tuning_mode=Cable
mmc/encoders/1012343954/1/0/tuning_plugin=
mmc/encoders/1012343954/1/0/tuning_plugin_port=0
mmc/encoders/1012343954/1/0/video_crossbar_index=0
mmc/encoders/1012343954/1/0/video_crossbar_type=1
mmc/encoders/1012343954/audio_capture_device_name=
mmc/encoders/1012343954/broadcast_standard=
mmc/encoders/1012343954/capture_config=2050
mmc/encoders/1012343954/default_device_quality=
mmc/encoders/1012343954/delay_to_wait_after_tuning=1000
mmc/encoders/1012343954/device_class=
mmc/encoders/1012343954/encoder_merit=0
mmc/encoders/1012343954/encoding_host=192.168.0.104\:7000
mmc/encoders/1012343954/fast_network_encoder_switch=false
mmc/encoders/1012343954/forced_video_storage_path_prefix=
mmc/encoders/1012343954/last_cross_index=0
mmc/encoders/1012343954/last_cross_type=1
mmc/encoders/1012343954/live_audio_input=
mmc/encoders/1012343954/multicast_host=
mmc/encoders/1012343954/never_stop_encoding=false
mmc/encoders/1012343954/video_capture_device_name=HDHomeRun Prime Tuner 1
mmc/encoders/1012343954/video_capture_device_num=0
mmc/encoders/1012343954/video_encoding_params=Great
mmc/encoders/1012343955/1/0/available_channels=
mmc/encoders/1012343955/1/0/brightness=-1
mmc/encoders/1012343955/1/0/broadcast_standard=
mmc/encoders/1012343955/1/0/contrast=-1
mmc/encoders/1012343955/1/0/device_name=
mmc/encoders/1012343955/1/0/hue=-1
mmc/encoders/1012343955/1/0/last_channel=2
mmc/encoders/1012343955/1/0/provider_id=0
mmc/encoders/1012343955/1/0/saturation=-1
mmc/encoders/1012343955/1/0/sharpness=-1
mmc/encoders/1012343955/1/0/tuning_mode=Cable
mmc/encoders/1012343955/1/0/tuning_plugin=
mmc/encoders/1012343955/1/0/tuning_plugin_port=0
mmc/encoders/1012343955/1/0/video_crossbar_index=0
mmc/encoders/1012343955/1/0/video_crossbar_type=1
mmc/encoders/1012343955/audio_capture_device_name=
mmc/encoders/1012343955/broadcast_standard=
mmc/encoders/1012343955/capture_config=2050
mmc/encoders/1012343955/default_device_quality=
mmc/encoders/1012343955/delay_to_wait_after_tuning=1000
mmc/encoders/1012343955/device_class=
mmc/encoders/1012343955/encoder_merit=0
mmc/encoders/1012343955/encoding_host=192.168.0.104\:7001
mmc/encoders/1012343955/fast_network_encoder_switch=false
mmc/encoders/1012343955/forced_video_storage_path_prefix=
mmc/encoders/1012343955/last_cross_index=0
mmc/encoders/1012343955/last_cross_type=1
mmc/encoders/1012343955/live_audio_input=
mmc/encoders/1012343955/multicast_host=
mmc/encoders/1012343955/never_stop_encoding=false
mmc/encoders/1012343955/video_capture_device_name=HDHomeRun Prime Tuner 2
mmc/encoders/1012343955/video_capture_device_num=0
mmc/encoders/1012343955/video_encoding_params=Great
mmc/encoders/1012343956/1/0/available_channels=
mmc/encoders/1012343956/1/0/brightness=-1
mmc/encoders/1012343956/1/0/broadcast_standard=
mmc/encoders/1012343956/1/0/contrast=-1
mmc/encoders/1012343956/1/0/device_name=
mmc/encoders/1012343956/1/0/hue=-1
mmc/encoders/1012343956/1/0/last_channel=
mmc/encoders/1012343956/1/0/provider_id=0
mmc/encoders/1012343956/1/0/saturation=-1
mmc/encoders/1012343956/1/0/sharpness=-1
mmc/encoders/1012343956/1/0/tuning_mode=Cable
mmc/encoders/1012343956/1/0/tuning_plugin=
mmc/encoders/1012343956/1/0/tuning_plugin_port=0
mmc/encoders/1012343956/1/0/video_crossbar_index=0
mmc/encoders/1012343956/1/0/video_crossbar_type=1
mmc/encoders/1012343956/audio_capture_device_name=
mmc/encoders/1012343956/broadcast_standard=
mmc/encoders/1012343956/capture_config=2050
mmc/encoders/1012343956/default_device_quality=
mmc/encoders/1012343956/delay_to_wait_after_tuning=1000
mmc/encoders/1012343956/device_class=
mmc/encoders/1012343956/encoder_merit=0
mmc/encoders/1012343956/encoding_host=192.168.0.104\:7002
mmc/encoders/1012343956/fast_network_encoder_switch=false
mmc/encoders/1012343956/forced_video_storage_path_prefix=
mmc/encoders/1012343956/last_cross_index=0
mmc/encoders/1012343956/last_cross_type=1
mmc/encoders/1012343956/live_audio_input=
mmc/encoders/1012343956/multicast_host=
mmc/encoders/1012343956/never_stop_encoding=false
mmc/encoders/1012343956/video_capture_device_name=HDHomeRun Prime Tuner 3
mmc/encoders/1012343956/video_capture_device_num=0
mmc/encoders/1012343956/video_encoding_params=Great
__________________
Channels DVR UBUNTU Server 2 Primes 3 Connects TVE SageTV Docker with input from Channels DVR XMLTV and M3U VIA Opendct.

Last edited by nyplayer; 03-19-2015 at 03:43 PM.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Prime Encoder Script checkbin SageTV Linux 14 03-22-2015 07:50 AM
SageTV as a network encoder / recording on network encoder works, not from server perfessor101 SageTV Software 0 06-21-2014 05:59 AM
Ubuntu + HDHomerunPrime + Prime Encoder matt91 SageTV Linux 2 03-23-2014 03:46 PM
HDHomerun Prime? cenwesi Hardware Support 26 04-19-2011 05:40 PM


All times are GMT -6. The time now is 04:31 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2023, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.