SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV Software

Notices

SageTV Software Discussion related to the SageTV application produced by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to the SageTV software application should be posted here. (Check the descriptions of the other forums; all hardware related questions go in the Hardware Support forum, etc. And, post in the customizations forum instead if any customizations are active.)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-29-2013, 10:22 AM
aairon aairon is offline
Sage User
 
Join Date: Oct 2009
Location: San Diego, CA
Posts: 18
Online Video ERROR (-5,0x80040200)

I keep getting this error, along with "There was a problem rendering the audio portion of the content for playback".
I've tried everything mentioned here in the forums, AC3 filter all audio renders and decoders, etc with no success.
There are a lot of threads here about this error but I keep running into dead ends. I can play the exact same videos from the Firefox browser with no problems. I didn't have any problems with sage version 7.0.x but I updated to 7.1.9.256 and lost the online videos.
Any suggestions would be greatly appreciated.
Reply With Quote
  #2  
Old 07-01-2013, 08:29 AM
SHS's Avatar
SHS SHS is offline
Moderator
 
Join Date: Mar 2003
Location: Vinita, Oklahoma
Posts: 4,586
Quote:
Originally Posted by aairon View Post
I keep getting this error, along with "There was a problem rendering the audio portion of the content for playback".
I've tried everything mentioned here in the forums, AC3 filter all audio renders and decoders, etc with no success.
There are a lot of threads here about this error but I keep running into dead ends. I can play the exact same videos from the Firefox browser with no problems. I didn't have any problems with sage version 7.0.x but I updated to 7.1.9.256 and lost the online videos.
Any suggestions would be greatly appreciated.
That problem is SageTV is out date you may fine that online video are useless
Reply With Quote
  #3  
Old 07-01-2013, 09:00 AM
aairon aairon is offline
Sage User
 
Join Date: Oct 2009
Location: San Diego, CA
Posts: 18
Quote:
Originally Posted by SHS View Post
That problem is SageTV is out date you may fine that online video are useless
Does this apply to everyone using SageTV?
Can I update my SageTV so that it works?
I thought I had the latest version, and do regular manual updates from within SageTV.
Reply With Quote
  #4  
Old 07-02-2013, 09:57 AM
aairon aairon is offline
Sage User
 
Join Date: Oct 2009
Location: San Diego, CA
Posts: 18
The reason I ask the above is that as I look through the forum here it appears that others are getting youtube videos and channels.com online so I don't understand how SageTV can be out of date for me and not others?
I do get all weather info online perfectly.

OS Vista Ultimate Svc Pk 2 no UAC always run as administrator.

SageTV Software Version 7.1.9.256

FileSet is 2013010701 MDS 7a308a

Online Videos is 2013032101 MDS c51c2f
Online Video Updates ENABLED

Java Version 1.7.0_25

Current STV File SageTV7.xml(Version 7.1.9.12 January 7,2013,Name:SageTV7)

Weather plugin jar Version 2.0.2

PlayOn Version 1.51 NOT INSTALLED

Audio Render(I'm using Default)

Default
Speakers(Via high definition Audio)
Default Direct Sound Device
Default Wave Out
DirectSound:SPDIF
DirectSound:Speakers
SPDIF Interface.


MPEG2 Audio Decoder Filter

Default
AC3Filter
Microsoft MPEG-1/DD Audio Decoder
MPEG Audio Decoder
SageTV MPEG Audio Decoder


HD Audio Decoder:AC3Filter

Only known=Default

List All Decoders

9x8 Resize
AC3Filter
AC3 Parser Filter
ACM Wrapper
Allocator Fix
AudioRecorder WAV Dest
AudioRecorder Wave Form
AVI/WAV File Source
AVI Decompressor
AVI Draw
AVI Mux
AVI Splitter
AVS Video Out
and dozens of others.


Thank you in advance for any information at all.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Online video playing error -5,0x80040200 gary201 SageTV Software 3 05-18-2011 09:32 AM
PlaybackException: ERROR(-5,0x80040200) gabrielcab SageTV Software 4 01-04-2011 05:14 PM
ERROR (-5,0x80040200) johncaruso SageTV Beta Test Software 8 08-08-2010 12:37 PM
New Install WHS - playback exception error (-5,0x80040200) rhansen SageTV Software 18 10-18-2009 10:14 PM
Enable Custom Menu throws an error -- No Online Video entry webdad SageMC Custom Interface 0 06-22-2008 07:44 AM


All times are GMT -6. The time now is 03:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.