SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV Software

Notices

SageTV Software Discussion related to the SageTV application produced by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to the SageTV software application should be posted here. (Check the descriptions of the other forums; all hardware related questions go in the Hardware Support forum, etc. And, post in the customizations forum instead if any customizations are active.)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-13-2010, 09:37 AM
MCE-Refugee's Avatar
MCE-Refugee MCE-Refugee is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 301
Clients cannot connect to SageTV server after power outage (SOLVED)

In case anyone else suffers the same problem I thought that I would post what happened to me today. I have a Windows 7 system that is dedicated as a SageTV server serving Mac & HD200 clients around the house over the LAN. Today I accidentally cut the power to the server but on restoring power none of the clients could connect. I restarted the SageTV service a couple of times but that didn't fix the problem. The system was accessible over the network via RDP or ping.

Eventually I took a look at the Firewall settings & discovered that Windows had decided that my Home network was disconnected & that my system was instead connected to a Public network presumably with another more restrictive set of Firewall rules. On disconnecting the Public network & Connecting the Home network it all worked again.

Why is Windows so arbitrary & frustrating? This just highlighted to me another good reason why I am so happy that most of the other systems in the house are now Macs.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HD100 HDMI sound not working after power outage heffneil SageTV Media Extender 1 07-05-2009 01:46 PM
Bad timing - power outage during firmware update Texsun SageTV HD Theater - Media Player 3 04-20-2009 06:13 PM
Power outage apparently corrupts wiz.bin file. Help! bmcraig SageTV Software 20 01-11-2008 10:30 PM
Power Outage, Sources Removed? Humanzee SageTV Software 3 12-21-2006 03:58 PM
Loses setup after power outage Wakecrash SageTV Beta Test Software 10 04-11-2006 08:02 PM


All times are GMT -6. The time now is 04:42 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.