SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV BETA Release Products > SageTV Beta Test Software

Notices

SageTV Beta Test Software Discussion related to BETA Releases of the SageTV application produced by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. regarding SageTV Beta Releases should be posted here.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-26-2010, 11:05 PM
QueOnda's Avatar
QueOnda QueOnda is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 1,093
some hiccups in the audio spdif

Ok, I'm don't think it's a v7 (because I had the same issue in v6).

I was having some issues, with some stuttering (video) but turned out to be a failing hard drive.

Before I found out it was that, I updated the firmware to the beta v6 firmware (forgot what it was for). Then fixed the real problem, then noticed the small hiccup in the sound (like when you push mute then unmute but very very fast). If I rewind to listen to the spot again its fine. I say it happens about every 4 to 6 minutes. No video skips. I don't remember it before the v6 beta firmware. Anyone else has any ideas?
__________________
Server: HP AMD64 dual core running Win7 64bit (MCE disabled) with 4G memory Tuners: 2 PVR-500(disabled), 3 HDHR and 1 HDPVR Clients: 2 HD200 and 1 HD100 TV: 70" and 52" and 42" Media Storage: ReadyNas 8TB Recording media: 300GB + 200GB+ 250 GB Network: Gigabit backbone'

Thanks to all the developers who work on SageMC, code, utilities and plug-ins to make SageTV better!!!
Reply With Quote
  #2  
Old 05-27-2010, 11:21 PM
QueOnda's Avatar
QueOnda QueOnda is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 1,093
I'm using the box connected to sagetv server. I'm using SPDIF to my receiver for audio and hdmi to video. I had another HD200 box and did the same thing.

I did notice for the setup for the box (in standalone mode), has hdmi/spdif for digital pcm and digital bitstream. When was this put in? I'm going to try to change from pcm to bitstream to see if that makes a difference.
__________________
Server: HP AMD64 dual core running Win7 64bit (MCE disabled) with 4G memory Tuners: 2 PVR-500(disabled), 3 HDHR and 1 HDPVR Clients: 2 HD200 and 1 HD100 TV: 70" and 52" and 42" Media Storage: ReadyNas 8TB Recording media: 300GB + 200GB+ 250 GB Network: Gigabit backbone'

Thanks to all the developers who work on SageMC, code, utilities and plug-ins to make SageTV better!!!
Reply With Quote
  #3  
Old 05-28-2010, 10:44 AM
QueOnda's Avatar
QueOnda QueOnda is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 1,093
Still have an issue with the other box. used same power cord. This could either be a network problem or power problem or another.

Anyone has some ideas?
__________________
Server: HP AMD64 dual core running Win7 64bit (MCE disabled) with 4G memory Tuners: 2 PVR-500(disabled), 3 HDHR and 1 HDPVR Clients: 2 HD200 and 1 HD100 TV: 70" and 52" and 42" Media Storage: ReadyNas 8TB Recording media: 300GB + 200GB+ 250 GB Network: Gigabit backbone'

Thanks to all the developers who work on SageMC, code, utilities and plug-ins to make SageTV better!!!
Reply With Quote
  #4  
Old 05-29-2010, 07:13 AM
TwistedMelon TwistedMelon is offline
Sage Expert
 
Join Date: Aug 2005
Location: Ontario, Canada
Posts: 554
It's likely a reported issue of audio drop-out. Check the DTS thread.
__________________
Bruno
Twisted Melon Inc.
While you're clicking, check out my Mini Theater custom build.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Two Extenders ... One has the Hiccups (SPIDF Audio Skips ) Qusix SageTV Media Extender 1 11-08-2008 10:47 AM
Ac3 audio over spdif bigbeav SageTV Placeshifter 7 07-04-2008 04:13 PM
Audio Pops using SPDIF wylee SageTV Software 0 10-31-2007 06:29 PM
Audio from both SPDIF and analog xcor635 Hardware Support 9 07-13-2005 12:16 PM
No audio out using SPDIF Jesse SageTV Software 3 03-14-2005 08:48 PM


All times are GMT -6. The time now is 12:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.