SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Development and Customizations > SageTV v7 Customizations > Batch Metadata Tools

Notices

Batch Metadata Tools This forums is for discussing the user-created Batch Metadata Tools for SageTV.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-12-2022, 02:06 PM
MattHelm MattHelm is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jun 2005
Location: Chicago, IL
Posts: 1,208
Rebuild of all .properties files?

All, for various reasons, I have never let BMT make new .properties files. For Movies, I let BMT create it when I first added the movie, then turned creation off. For imported TV shows I used a different program.

I now find that most of my older movie files have some bad data (mostly OriginalAirDate) and almost all my imported TV shows have no OriginalAirDate.


My questions are:

1. Would it be OK to remove (I'll be backing them up, somehow, just in case) all my .properties files, and let BMT make all new ones?

2. Can BMT safely do this on it's own (automatically)? (most of my movies are just movie name, no date, and TV shows are "SeriesName - SxxExx")
__________________
Server #1= AMD A10-5800, 8G RAM, F2A85-M PRO, 12TB, HDHomerun Prime, HDHR, Colossus (Playback - HD-200)
Server #2= AMD X2 3800+, 2G RAM, M2NPV-VM, 2TB, 3x HDHR OTA (Playback - HD-200)
Reply With Quote
  #2  
Old 02-13-2022, 01:18 AM
VCRUser VCRUser is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 415
I can't answer #2, but for #1, I have frequently removed unwanted .properties files with no noticeable ill effects.
__________________
Server: Windows 8.1 4gb RAM; 4TB SATA + others. Homebrew quad core AMD. Inputs: Haup. 980, 850 & 950Q on ATSC; Haup 1600 on ATSC & Comcast 2 DTAs with USBUIRT for NTSC. Haup 1800 on ATSC. HDHR Dual (ATSC). Sage 9.22 64 bit.
Reply With Quote
  #3  
Old 02-13-2022, 03:12 PM
wayner wayner is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jan 2008
Location: Toronto, ON
Posts: 7,401
My .properties files see to keep recreating themselves. I am not sure what is doing it - BMT or it may be CMT.
__________________
New Server - Sage9 on unRAID 2xHD-PVR, HDHR for OTA
Old Server - Sage7 on Win7Pro-i660CPU with 4.6TB, HD-PVR, HDHR OTA, HVR-1850 OTA
Clients - 2xHD-300, 8xHD-200 Extenders, Client+2xPlaceshifter and a WHS which acts as a backup Sage server
Reply With Quote
  #4  
Old 02-13-2022, 08:25 PM
VCRUser VCRUser is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 415
I think mine sometimes do that too. Since I only run BMT on occasion, I think it might be CMT or Phoenix (Not sure whether I have CMT installed). One of those insists on regenerating the fanart files I delete, so I have given up deleting them; the space-savings achieved isn't worth the futile effort.
__________________
Server: Windows 8.1 4gb RAM; 4TB SATA + others. Homebrew quad core AMD. Inputs: Haup. 980, 850 & 950Q on ATSC; Haup 1600 on ATSC & Comcast 2 DTAs with USBUIRT for NTSC. Haup 1800 on ATSC. HDHR Dual (ATSC). Sage 9.22 64 bit.
Reply With Quote
  #5  
Old 02-14-2022, 01:28 PM
MattHelm MattHelm is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jun 2005
Location: Chicago, IL
Posts: 1,208
OK, I tested this last night, and it seamed to work fine (just did it on 3 movies).

After I did this, I notice that when I went to the Show details, it's still showing the file date, not the Original Air Date. Is there anyway to show the Original air date?
__________________
Server #1= AMD A10-5800, 8G RAM, F2A85-M PRO, 12TB, HDHomerun Prime, HDHR, Colossus (Playback - HD-200)
Server #2= AMD X2 3800+, 2G RAM, M2NPV-VM, 2TB, 3x HDHR OTA (Playback - HD-200)
Reply With Quote
  #6  
Old 02-22-2022, 12:22 PM
phelme's Avatar
phelme phelme is offline
Sage Icon
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 1,136
Quote:
Originally Posted by wayner View Post
My .properties files see to keep recreating themselves. I am not sure what is doing it - BMT or it may be CMT.
Mine too. I think that's CMT.

A couple a days ago, something started to rename my new recordings either "Surround" or "Stereo" and blitz their recording info in the process (see thread). I suspect now CMT, the extended_filenames property and the new jetty 9 jars all have conspired to make this happen, just not sure how yet.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
What uses the .properties files in v7 SWKerr SageTV v7 Customizations 2 05-19-2011 03:16 PM
.properties files wayner SageTV v7 Customizations 14 12-03-2010 09:38 PM
Properties files appear from nowhere... robk SageTV v7 Customizations 2 06-08-2010 09:06 PM
Questions about my files and properties files jbuszkie SageMC Custom Interface 0 05-01-2009 03:53 PM
.my vs .properties files? Nick_W SageMC Custom Interface 2 04-14-2009 08:59 AM


All times are GMT -6. The time now is 02:05 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.