SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV Software

Notices

SageTV Software Discussion related to the SageTV application produced by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to the SageTV software application should be posted here. (Check the descriptions of the other forums; all hardware related questions go in the Hardware Support forum, etc. And, post in the customizations forum instead if any customizations are active.)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-13-2006, 07:33 AM
jbarr's Avatar
jbarr jbarr is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Aug 2006
Location: Anderson, SC
Posts: 419
Scheduling Conflict question

I have two Hauppauge 150 cards installed. Card 1 is connected via composite to a DCT-2000 Digital Cable box with a specific Cable channel lineup listing assigned. Various channels are enabled ranging from channel 3 through channel 399. Card 2 is connected to a "raw" cable feed using the same channel lineup as card 1 with the identical channels selected from channel 3-99 and all channels 100 and higher are disabled.

I have a Favorite scheduled to record on channel 39 from 3:00pm to 4:00pm, and another show scheduled to record on channel 6 form 3:00pm to 3:30pm. SageTV is telling me that there is a Scheduling Conflict. How can this be if there are no other shows scheduled to record in that time slot? Intuitively, I would expect there to be no conflict because both channels are available on both cards, so both cards should be able to handle both recordings.

Now I'm wondering if there is something "messed up" in the source setups.

Any suggestions?

Side note: Because I've been "playing around" with my current installation, I'm thinking of just doing a clean re-install of SageTV from scratch. Maybe this will clear things up?
__________________
-Jim Barr
SageTVTips.com


HTPC: AMD ASUS M2N-E Socket AM2 Motherboard; Athlon 64 3200+ Orleans 2.0GHz; 2GB RAM; eVGA 256MB Geforce 7300LE; 1x40GB IDE HDD (OS), 2xSeagate Barracuda 320GB SATA HDD (Recordings); Antec Overture II Case; Windows XP Pro SP2; SageTV v6.5
STV: SageMC
Video sources: Currently, none. I'm using SageTV for Music, Photos, and Video playback.
Reply With Quote
  #2  
Old 09-13-2006, 08:44 AM
blade blade is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 2,500
Is it saying these two recordings are conflicting with each other and only one will be recorded or is there another show in the conflict manager that is conflicting? Shows that have conflicts and won't be recorded aren't displayed in the recording schedule.

Are there any recordings before or after that have padding?
Reply With Quote
  #3  
Old 09-13-2006, 12:29 PM
jbarr's Avatar
jbarr jbarr is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Aug 2006
Location: Anderson, SC
Posts: 419
Aha! I discovered the problem.... I was looking through the Web Interface, and it shows that there is only one Hauppauge card being used. Makes perfect sense as I now recall that I was having some setup issues with the other card. Now that I have tested SageTV and purchased it, I am planning on doing a complete clean re-install, so this should give me the chance to configure things completely and correctly this time around.
__________________
-Jim Barr
SageTVTips.com


HTPC: AMD ASUS M2N-E Socket AM2 Motherboard; Athlon 64 3200+ Orleans 2.0GHz; 2GB RAM; eVGA 256MB Geforce 7300LE; 1x40GB IDE HDD (OS), 2xSeagate Barracuda 320GB SATA HDD (Recordings); Antec Overture II Case; Windows XP Pro SP2; SageTV v6.5
STV: SageMC
Video sources: Currently, none. I'm using SageTV for Music, Photos, and Video playback.
Reply With Quote
  #4  
Old 09-14-2006, 06:29 AM
jbarr's Avatar
jbarr jbarr is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Aug 2006
Location: Anderson, SC
Posts: 419
It turns out that in all of my tweaking, testing, and playing with SageTV, I had inadvertently removed the second video source. Adding it back in eliminated all conflicts....
__________________
-Jim Barr
SageTVTips.com


HTPC: AMD ASUS M2N-E Socket AM2 Motherboard; Athlon 64 3200+ Orleans 2.0GHz; 2GB RAM; eVGA 256MB Geforce 7300LE; 1x40GB IDE HDD (OS), 2xSeagate Barracuda 320GB SATA HDD (Recordings); Antec Overture II Case; Windows XP Pro SP2; SageTV v6.5
STV: SageMC
Video sources: Currently, none. I'm using SageTV for Music, Photos, and Video playback.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 07:13 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.