SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > Hardware Support > Hardware Support

Notices

Hardware Support Discussions related to using various hardware setups with SageTV products. Anything relating to capture cards, remotes, infrared receivers/transmitters, system compatibility or other hardware related problems or suggestions should be posted here.

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 11-24-2009, 11:41 PM
cblawton cblawton is offline
New Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: Virginia
Posts: 4
Fuzzy Analog Video?

So I've been using Sage for a few months and really like it. One of the things that's been bothering me is the quality of the analog channels. Most seem to me, to be a little fuzzy. I know the issue isn't being caused by a poor analog signal because I'm using a cable amp and the same channels to the 42" Plasma downstairs look fuzz free, infact, they look great. My current tuner card is a Hauppage HVR-1250. I've posted a few examples. I've heard that newer Hybrid tuner cards don't have all that great of analog video. Ideas?

http://i47.tinypic.com/2ngdeer.png
http://i46.tinypic.com/14kw7lu.png
http://i46.tinypic.com/2s01gfo.png
__________________
Server: Intel Celeron E1500 DC 2.20GHz, 350GB Hitachi, 1TB Samsung, 2GB DDR2, Windows 7 Ultimate x64, SageTV 6.6.2
Capture Devices: 2 Hauppauge HVR-1250, more to come
Clients: Intel C2Q Q6600, 620GB Samsung, 5GB DDR2, Windows 7 Ultimate x64

Last edited by Opus4; 11-25-2009 at 12:21 AM. Reason: Images are too wide to be inline; changed them to links.
Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
AverTV M780 able to do Analog & OTA at the same time? MCE only uses Analog crewxp Hardware Support 0 08-23-2009 12:19 AM
HD100 Extender and analog video capture (SD) CanadianEh SageTV Media Extender 0 05-23-2008 07:14 PM
TV is Fuzzy mike1961 SageTV Software 3 12-15-2005 10:53 AM
Video Cards For Analog TV's atlantic Hardware Support 1 10-04-2005 08:15 AM


All times are GMT -6. The time now is 11:38 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.