SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV Software

Notices

SageTV Software Discussion related to the SageTV application produced by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to the SageTV software application should be posted here. (Check the descriptions of the other forums; all hardware related questions go in the Hardware Support forum, etc. And, post in the customizations forum instead if any customizations are active.)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-13-2005, 12:10 AM
mike1961 mike1961 is offline
Sage Icon
 
Join Date: Dec 2005
Location: California
Posts: 1,555
TV is Fuzzy

Hello - all of the sudden today for some reason channels 29 to about 53 are fuzzy with no sound. But, it works fine with my Win TV 2000 software. When I restarted the application several times it finally worked for a few more channels but still does not work from 32-53. I tried removing and adding the source Win TV 150 again. I also tried reinstalling the Sage TV app again and it still doesn't seem to work. Also it seems to be a little more fuzzy than the Win TV 2000 software. Any ideas?

Thanks,
Mike
Reply With Quote
  #2  
Old 12-13-2005, 11:01 AM
mike1961 mike1961 is offline
Sage Icon
 
Join Date: Dec 2005
Location: California
Posts: 1,555
Well this is strange....perhaps it required a computer reset but now everything is working fine. The channels were always clear with the Win 2000 program and I tried restarting the Sage several times but those channels remained fuzzy. Since I did the computer restart, everything has been fine.

Any thoughts on what may have caused this?

Thanks,
Mike
Reply With Quote
  #3  
Old 12-14-2005, 10:08 PM
mike1961 mike1961 is offline
Sage Icon
 
Join Date: Dec 2005
Location: California
Posts: 1,555
It's doing it again....seems like from channels 29 to about 53 are fuzzy with no sound. I tried resetting my computer and it still does it. Any ideas as to why this is happening? It works fine on my Win PVR-150 software for the tv but not with sage.

Mike
Reply With Quote
  #4  
Old 12-15-2005, 10:53 AM
mike1961 mike1961 is offline
Sage Icon
 
Join Date: Dec 2005
Location: California
Posts: 1,555
Anyone have any suggestions? I have already tried restarting my computer and reinstalling Sage. I do not understand why channels 31-53 are fuzzy and yet everything above and below those channels are fine. Yet, channels 31-53 work fine when I run my Win TV software.

Thanks,
Mike
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 01:23 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.