SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV Software

Notices

SageTV Software Discussion related to the SageTV application produced by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to the SageTV software application should be posted here. (Check the descriptions of the other forums; all hardware related questions go in the Hardware Support forum, etc. And, post in the customizations forum instead if any customizations are active.)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-18-2007, 08:01 AM
msmith8228 msmith8228 is offline
Sage User
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 61
Client Licenses for SageTV version 2.x

If I purchase a new current SageTV 6.x client license will it still work on my SageTV 2.x system as a full client?

I have the client 2.x software but need an additional license and I am not in a position to upgrade due to a very complex Firewire setup that I have working perfectely. It it works dont break it.

MJS
Reply With Quote
  #2  
Old 01-18-2007, 10:14 AM
Opus4's Avatar
Opus4 Opus4 is offline
Administrator
 
Join Date: Sep 2003
Location: NJ
Posts: 19,619
Quote:
Originally Posted by msmith8228
If I purchase a new current SageTV 6.x client license will it still work on my SageTV 2.x system as a full client?
I'm pretty sure that a v6 client license will not work w/a v2 client, but you could email SageTV to confirm.

- Andy
__________________
SageTV Open Source v9 is available.
- Read the SageTV FAQ. Older PDF User's Guides mostly still apply: SageTV V7.0 & SageTV Studio v7.1.
- Hauppauge remote help: 1) Basics/Extending it 2) Replace it 3) Use it w/o needing focus
- HD Extenders: A) FAQs B) URC MX-700 remote setup
Note: This is a users' forum; see the Rules. For official tech support fill out a Support Request.
Reply With Quote
  #3  
Old 01-18-2007, 11:36 AM
joe123 joe123 is offline
Sage Fanatic
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 954
How about the reverse?

Will a SagetTV Client V2 key work on V6 Client?
Reply With Quote
  #4  
Old 01-18-2007, 06:06 PM
BobPhoenix BobPhoenix is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 3,152
Quote:
Originally Posted by joe123
How about the reverse?

Will a SagetTV Client V2 key work on V6 Client?
Mine do. 2.0.20.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 09:52 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.