SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Development and Customizations > SageTV Clients Development

Notices

SageTV Clients Development This forum is for discussions relating to SageTV Open Source Clients Development.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #761  
Old 09-14-2021, 05:49 PM
KryptoNyte's Avatar
KryptoNyte KryptoNyte is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 2,535
Great work. Thank you, Josh.
Reply With Quote
  #762  
Old 10-09-2021, 03:40 AM
mwittl mwittl is offline
Sage User
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 43
Very nice work and much appreciated! I bought several FireTV 4k sticks to use for remote viewing of our SageTV content since I was getting very frustrated with our HD300 and HD200 freeze-ups. Josh's work is breathing new life into the best PVR/TV ever developed! Hats off to Josh and SageTV!

Last edited by mwittl; 10-09-2021 at 03:43 AM.
Reply With Quote
  #763  
Old 10-09-2021, 04:51 AM
gexi gexi is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 77
Nice job with this last release! Compatibility shot way up and I am able to use exoplayer for most files now. I have only found a handful of files that this does not seem to work with. Thank you for all your hard work!
Reply With Quote
  #764  
Old 10-09-2021, 01:36 PM
tvmaster2's Avatar
tvmaster2 tvmaster2 is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jun 2005
Location: tarana
Posts: 3,999
Thank you sir your continued expertise
__________________
Sage 9 server = Gigabyte AMD quad-core - 4 gigs - integrated ATI HD4200 chipset - SSD boot, Hitachi Deskstar show drives. HD-PVR - Colossus - Win7 32 bit. HD200/300ís networked. HDHomerun tuner. "If you've given up on Weird Al, you've given up on life" - Homer Simpson
Reply With Quote
  #765  
Old 10-17-2021, 08:24 PM
Scriber Scriber is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Jan 2004
Location: AZ
Posts: 205
Got the new FireTV 4K Max using v1.9.1

As with the FireTV 4K, ExoPlayer is still no workie (get an error message no audio/video).

Unfortunately, after selecting IJKPlayer, no video but get audio.

In the past I'd deselect the second MPEG2 decoder but now there's only 1 MPEG2 decoder and deselecting that results in SW decoders being used. Not a fan of the SW decoders.

Anyone know how to get the FireTV 4K Max to use IJK HW decoders?

Thanks.
Reply With Quote
  #766  
Old 10-17-2021, 08:37 PM
nyplayer nyplayer is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4,606
Quote:
Originally Posted by Scriber View Post
Got the new FireTV 4K Max using v1.9.1

As with the FireTV 4K, ExoPlayer is still no workie (get an error message no audio/video).

Unfortunately, after selecting IJKPlayer, no video but get audio.

In the past I'd deselect the second MPEG2 decoder but now there's only 1 MPEG2 decoder and deselecting that results in SW decoders being used. Not a fan of the SW decoders.

Anyone know how to get the FireTV 4K Max to use IJK HW decoders?

Thanks.
Funny I got the FireSick 4K max and exoplayer works flawlessly ? Are you on the latest SageTV Server release ? Watching Steelers game no problem.
__________________
Windows 10 I3 Dual Core 3.0 Server, SageTV9... OpenDCT with 2 HDHRPrimes and 4 HDHRconnects for a total of 14 Tuners.

Last edited by nyplayer; 10-17-2021 at 08:40 PM.
Reply With Quote
  #767  
Old 10-17-2021, 09:06 PM
Scriber Scriber is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Jan 2004
Location: AZ
Posts: 205
Quote:
Originally Posted by nyplayer View Post
Funny I got the FireSick 4K max and exoplayer works flawlessly ? Are you on the latest SageTV Server release ? Watching Steelers game no problem.
Nope. Didnt even think to try that but will give that a try. Thx.
Reply With Quote
  #768  
Old 10-18-2021, 04:16 PM
tvmaster2's Avatar
tvmaster2 tvmaster2 is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jun 2005
Location: tarana
Posts: 3,999
Quote:
Originally Posted by wayner View Post
There is also a separate Mobile web client that was developed a long time ago, before phones got larger screens. But it may not work anymore.

That is fine since the main web UI works fine on phones with larger screens and is very usable, including the page for the web UI remote. I wouldn't want to use that all of the time, but to change the occasional setting it works pretty well.
really old thread - I'm rebuilding my system, and parts of the Mobile Web App still work. Does anyone else use this on their small screen, Android device? I still find it amazingly useful when on the go, but either Java or Jetty coding have made 1/3 of it inoperable. Anyone else here who’d like to pony up a few $$ to the right hero to revive this app?
__________________
Sage 9 server = Gigabyte AMD quad-core - 4 gigs - integrated ATI HD4200 chipset - SSD boot, Hitachi Deskstar show drives. HD-PVR - Colossus - Win7 32 bit. HD200/300ís networked. HDHomerun tuner. "If you've given up on Weird Al, you've given up on life" - Homer Simpson

Last edited by tvmaster2; 10-18-2021 at 09:37 PM.
Reply With Quote
  #769  
Old 10-18-2021, 06:05 PM
Scriber Scriber is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Jan 2004
Location: AZ
Posts: 205
Quote:
Originally Posted by nyplayer View Post
Funny I got the FireSick 4K max and exoplayer works flawlessly ? Are you on the latest SageTV Server release ? Watching Steelers game no problem.

Darn! Exoplayer is no workie for me even using the latest Server (9.2.6.976) and FTV Max.

Get a brief error message with a frozen image and no sound.

Am i doomed to use IJK + SW decoders on the FTV Max?
Reply With Quote
  #770  
Old 10-18-2021, 07:49 PM
nyplayer nyplayer is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4,606
Quote:
Originally Posted by Scriber View Post
Darn! Exoplayer is no workie for me even using the latest Server (9.2.6.976) and FTV Max.

Get a brief error message with a frozen image and no sound.

Am i doomed to use IJK + SW decoders on the FTV Max?
Are you using Opendct ? or not ? What tuners are you using ?
__________________
Windows 10 I3 Dual Core 3.0 Server, SageTV9... OpenDCT with 2 HDHRPrimes and 4 HDHRconnects for a total of 14 Tuners.
Reply With Quote
  #771  
Old 10-18-2021, 09:11 PM
jusjoken jusjoken is offline
Sage Icon
 
Join Date: Dec 2005
Location: Strathmore, AB
Posts: 2,283
Quote:
Originally Posted by tvmaster2 View Post
really old thread - I'm rebuilding my system, and parts of the Mobile Web App still work. Does anyone else use this on their small screen, Android device? I still find it amazing useful when on the go, but either Java or Jetty coding have made 1/3 of it inoperable. Anyone else who's pony up a few $$ to the right hero to revive this app?
It looks like the mobile web app has not been touched since 2011. I believe I have the source and plan to at least review what it will take to make it work again while I am upgrading Jetty to v9

K
__________________
If you wish to see what I am up to and support my efforts visit my Patreon page
Reply With Quote
  #772  
Old 10-18-2021, 09:45 PM
tvmaster2's Avatar
tvmaster2 tvmaster2 is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jun 2005
Location: tarana
Posts: 3,999
Quote:
Originally Posted by jusjoken View Post
It looks like the mobile web app has not been touched since 2011. I believe I have the source and plan to at least review what it will take to make it work again while I am upgrading Jetty to v9

K
That would be superb. Itís so well designed, but the guide data has been crippled, as well as the search functions. But most things still work, depending on installed plugins I believeÖ
__________________
Sage 9 server = Gigabyte AMD quad-core - 4 gigs - integrated ATI HD4200 chipset - SSD boot, Hitachi Deskstar show drives. HD-PVR - Colossus - Win7 32 bit. HD200/300ís networked. HDHomerun tuner. "If you've given up on Weird Al, you've given up on life" - Homer Simpson
Reply With Quote
  #773  
Old 10-20-2021, 08:25 AM
waynedunham waynedunham is offline
Sage Icon
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 1,460
Quote:
Originally Posted by jusjoken View Post
It looks like the mobile web app has not been touched since 2011. I believe I have the source and plan to at least review what it will take to make it work again while I am upgrading Jetty to v9

K
That would be awesome. I just posted over in the migrating Web Apps thread with at least one part of the Mobile Web App that is "broken" under Java 1.8. That being the Search EPG function.

Oh, one other thing I'd love to see in the Mobile Web App is something that is in the older remote app. Being able to restart SageTV from the menu. Right now I have to browse to the old app to do that. Sure would be nice to be able to do it from the newer "formatted for my tablet" Mobile Web App.
__________________
Wayne Dunham
Reply With Quote
  #774  
Old 10-20-2021, 01:19 PM
tvmaster2's Avatar
tvmaster2 tvmaster2 is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jun 2005
Location: tarana
Posts: 3,999
Is this the thread where the mobile web interface was born?

https://forums.sagetv.com/forums/showthread.php?t=48460
__________________
Sage 9 server = Gigabyte AMD quad-core - 4 gigs - integrated ATI HD4200 chipset - SSD boot, Hitachi Deskstar show drives. HD-PVR - Colossus - Win7 32 bit. HD200/300ís networked. HDHomerun tuner. "If you've given up on Weird Al, you've given up on life" - Homer Simpson
Reply With Quote
  #775  
Old 10-20-2021, 03:04 PM
phelme's Avatar
phelme phelme is offline
Sage Icon
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 1,093
FYI. look what one can do under Windows 11 as of today

Attached Images
File Type: jpg Sagetv small 2021-10-20 134353.jpg (112.6 KB, 62 views)
Reply With Quote
  #776  
Old 10-20-2021, 05:32 PM
jusjoken jusjoken is offline
Sage Icon
 
Join Date: Dec 2005
Location: Strathmore, AB
Posts: 2,283
Quote:
Originally Posted by phelme View Post
FYI. look what one can do under Windows 11 as of today

Cool....report back as to benefits/performance of the android client on Win11 vs placeshifter/client. Interesting.

K
__________________
If you wish to see what I am up to and support my efforts visit my Patreon page
Reply With Quote
  #777  
Old 10-20-2021, 05:34 PM
jusjoken jusjoken is offline
Sage Icon
 
Join Date: Dec 2005
Location: Strathmore, AB
Posts: 2,283
Quote:
Originally Posted by tvmaster2 View Post
Is this the thread where the mobile web interface was born?

https://forums.sagetv.com/forums/showthread.php?t=48460
Yep. That's it.
__________________
If you wish to see what I am up to and support my efforts visit my Patreon page
Reply With Quote
  #778  
Old 10-20-2021, 07:37 PM
tvmaster2's Avatar
tvmaster2 tvmaster2 is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jun 2005
Location: tarana
Posts: 3,999
Quote:
Originally Posted by jusjoken View Post
Yep. That's it.
Which is different than Stuckless's awesome, Phoenix Remote Android app
__________________
Sage 9 server = Gigabyte AMD quad-core - 4 gigs - integrated ATI HD4200 chipset - SSD boot, Hitachi Deskstar show drives. HD-PVR - Colossus - Win7 32 bit. HD200/300ís networked. HDHomerun tuner. "If you've given up on Weird Al, you've given up on life" - Homer Simpson
Reply With Quote
  #779  
Old 10-20-2021, 08:16 PM
Scriber Scriber is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Jan 2004
Location: AZ
Posts: 205
Quote:
Originally Posted by nyplayer View Post
Are you using Opendct ? or not ? What tuners are you using ?
Nope. OTA recordings via QuadHD.
Reply With Quote
  #780  
Old 10-20-2021, 08:36 PM
tvmaster2's Avatar
tvmaster2 tvmaster2 is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jun 2005
Location: tarana
Posts: 3,999
I bought a TiVo Stream4k a while back.
Finally got around to using the Mini Client on it (I believe itís based in Android TV).
When I played a Sage recording, pulled up the transport overlay, and then tried to FF 2:30 or :30, the recording kept jumping backwards, sometimes to the start.
Totally at random, with no rhyme or reason.
Anyone see this behavior with the Mini Client, with a Stream4k or any other HDMI plug-in stick? Sorry, if no one has a Stream4k, itís a Firestick by Tivo.
__________________
Sage 9 server = Gigabyte AMD quad-core - 4 gigs - integrated ATI HD4200 chipset - SSD boot, Hitachi Deskstar show drives. HD-PVR - Colossus - Win7 32 bit. HD200/300ís networked. HDHomerun tuner. "If you've given up on Weird Al, you've given up on life" - Homer Simpson
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SageTV MiniClient for Android Indiegogo Campaign (Thanks) stuckless SageTV Clients Development 13 10-27-2020 01:49 PM
Android MiniClient 1.4.3 stuckless SageTV Clients Development 20 03-25-2019 10:32 AM
Android MiniClient 1.2.9 stuckless SageTV Clients Development 53 04-16-2018 07:30 AM
Android Miniclient and UK TV rickgillyon SageTV Clients Development 6 12-01-2016 05:58 PM
Android Miniclient on Mi Box Crashing SageTV Server v9 mackb SageTV Clients Development 9 11-27-2016 07:28 PM


All times are GMT -6. The time now is 10:53 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.