SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > Hardware Support > Hardware Support

Notices

Hardware Support Discussions related to using various hardware setups with SageTV products. Anything relating to capture cards, remotes, infrared receivers/transmitters, system compatibility or other hardware related problems or suggestions should be posted here.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-09-2012, 08:54 AM
AJ Bertelson AJ Bertelson is offline
Sage Expert
 
Join Date: Dec 2003
Location: Maple Grove, MN
Posts: 532
do all versions of silicon dust tuners work witg digital ota?

The wide and I are going to drop cable in the next month or so. With two kids we just don't have the time anymore.

With that being said I still have one of the silicon dust dual tuners, but I annotated sure id it works for ota stuff now that everything is digital. I am going to grab an antenna and just plug it into the runner but if it doesn't work what will I need since its a coaxconnwction?
Reply With Quote
  #2  
Old 01-09-2012, 10:59 AM
stanger89's Avatar
stanger89 stanger89 is offline
SageTVaholic
 
Join Date: May 2003
Location: Marion, IA
Posts: 15,186
The Prime (cablecard) doesn't, but the rest do (unless you're talking one of the european DVB-T ones).
Reply With Quote
  #3  
Old 01-10-2012, 10:42 AM
AJ Bertelson AJ Bertelson is offline
Sage Expert
 
Join Date: Dec 2003
Location: Maple Grove, MN
Posts: 532
Thanks stagger, any recommendations on antennas?


Also we are close to being 10year members next year. Man remember those first releases.
Reply With Quote
  #4  
Old 01-10-2012, 10:52 AM
pjpjpjpj pjpjpjpj is offline
Sage Icon
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 2,154
Search these forums for "OTA". There are quite a few threads discussing OTA reception, antennas, installation, etc. The type of antenna that will work best for you is dependent on where you live, where the broadcast towers are located with respect to you, what's in between (hills? buildings? trees?), where you locate the antenna, house construction (if you put it indoors, such as an attic), etc.

Check out www.tvfool.com, put in your info, take a screenshot of your results and post. Lots of people will be willing to comment.
__________________
Server: AMD Athlon II x4 635 2.9GHz, 8 Gb RAM, Win 10 x64, Java 8, Gigabit network
Drives: Several TB of internal SATA and external USB drives, no NAS or RAID or such...
Software: SageTV v9x64, stock STV with ADM.
Tuners: 4 tuners via (2) HDHomeruns (100% OTA, DIY antennas in the attic).
Clients: Several HD300s, HD200s, even an old HD100, all on wired LAN. Latest firmware for each.
Reply With Quote
  #5  
Old 01-17-2012, 10:38 AM
AJ Bertelson AJ Bertelson is offline
Sage Expert
 
Join Date: Dec 2003
Location: Maple Grove, MN
Posts: 532
Do you have your attic designs posted anywhere?
Reply With Quote
  #6  
Old 01-17-2012, 11:12 AM
Fuzzy's Avatar
Fuzzy Fuzzy is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Sep 2005
Location: Jurupa Valley, CA
Posts: 9,957
Quote:
Originally Posted by AJ Bertelson View Post
Also we are close to being 10year members next year. Man remember those first releases.
At this point, I'm more interested in the next one...
__________________
Buy Fuzzy a beer! (Fuzzy likes beer)

unRAID Server: i7-6700, 32GB RAM, Dual 128GB SSD cache and 13TB pool, with SageTVv9, openDCT, Logitech Media Server and Plex Media Server each in Dockers.
Sources: HRHR Prime with Charter CableCard. HDHR-US for OTA.
Primary Client: HD-300 through XBoxOne in Living Room, Samsung HLT-6189S
Other Clients: Mi Box in Master Bedroom, HD-200 in kids room
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Will one charter digital box and two tuners work?? Mtlca401 Hardware Support 3 07-07-2009 07:30 PM
Silicon Dust HomeRun: Mystery Channels? PeteCress Hardware Support 5 02-20-2009 09:43 AM
Silicon Dust HomeRun: "No Signal"? PeteCress Hardware Support 2 02-16-2009 06:47 PM
"No Signal": Silicon Dust HomeRun? PeteCress Hardware Support 8 02-12-2009 06:17 PM
Added BDA support for the HDHomeRun from Silicon Dust camus SageTV Beta Test Software 28 07-20-2007 11:24 AM


All times are GMT -6. The time now is 04:09 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.