SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Development and Customizations > SageTV v7 Customizations

Notices

SageTV v7 Customizations This forums is for discussing and sharing user-created modifications for the SageTV version 7 application created by using the SageTV Studio or through the use of external plugins. Use this forum to discuss plugins for SageTV version 7 and newer.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #81  
Old 01-29-2012, 06:11 PM
zoop's Avatar
zoop zoop is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Jan 2006
Location: Elkridge, MD
Posts: 184
Quote:
Originally Posted by PiX64 View Post
if you are getting errors in the scanner then its not likely the agent is getting called at all.

Please attach your entire PlexMediaScanner log as well as the bmtagent.log if one exists.

A few things to check
1) is bmt installed
2) are you able to hit the url http://x.x.x.xort/sagex/api
3) does your bmt require a username and password
4) did you correctly specify your sage username, password, ip address, etc in the properties file of teh bmtagent.bundle
5) did you correctly change the line of code in the SageTVScanner.py file which points to your sage server
6) did you place the plex.js file in the correct place on your sage server

~Mike
sorry, i should have been more complete with my post.

BMT is installed and working fine. hitting sagex with a browser works fine, including using the proper u/p combination. i changed both properties files, and here are some logs from sagex after a rescan request inside plex:

Code:
Sun 1/29 19:01:17.038 [323870850@qtp-320844814-9 - /sagex/api?c=plex:GetMediaFileForName&1=NFLLive-14746961-0.ts&encoder=json@134de082] ::DEBUG: REQUEST /sagex/api on org.mortbay.jetty.HttpConnection@1316b8f8
Sun 1/29 19:01:17.038 [323870850@qtp-320844814-9 - /sagex/api?c=plex:GetMediaFileForName&1=NFLLive-14746961-0.ts&encoder=json@134de082] ::DEBUG: Credentials: Basic amhhcnRtMjpmaXJlMXVw
Sun 1/29 19:01:17.038 [323870850@qtp-320844814-9 - /sagex/api?c=plex:GetMediaFileForName&1=NFLLive-14746961-0.ts&encoder=json@134de082] ::DEBUG: servlet=sagex.remote.SagexServlet-324662012
Sun 1/29 19:01:17.038 [323870850@qtp-320844814-9 - /sagex/api?c=plex:GetMediaFileForName&1=NFLLive-14746961-0.ts&encoder=json@134de082] ::DEBUG: chain=null
Sun 1/29 19:01:17.038 [323870850@qtp-320844814-9 - /sagex/api?c=plex:GetMediaFileForName&1=NFLLive-14746961-0.ts&encoder=json@134de082] ::DEBUG: servlet holder=sagex.remote.SagexServlet-324662012
Sun 1/29 19:01:17.150 [323870850@qtp-320844814-9 - /sagex/api?c=plex:GetMediaFileForName&1=NFLLive-14746961-0.ts&encoder=json@134de082] ::DEBUG: RESPONSE /sagex/api  200
Sun 1/29 19:01:17.154 [323870850@qtp-320844814-9 - /sagex/api?c=plex:GetMediaFileForName&1=IronChefAmerica-S02E03-FlayvsLang-14686493-0.ts&encoder=json@134de082] ::DEBUG: REQUEST /sagex/api on org.mortbay.jetty.HttpConnection@1312f506
Sun 1/29 19:01:17.154 [323870850@qtp-320844814-9 - /sagex/api?c=plex:GetMediaFileForName&1=IronChefAmerica-S02E03-FlayvsLang-14686493-0.ts&encoder=json@134de082] ::DEBUG: Credentials: Basic amhhcnRtMjpmaXJlMXVw
Sun 1/29 19:01:17.154 [323870850@qtp-320844814-9 - /sagex/api?c=plex:GetMediaFileForName&1=IronChefAmerica-S02E03-FlayvsLang-14686493-0.ts&encoder=json@134de082] ::DEBUG: servlet=sagex.remote.SagexServlet-324662012
Sun 1/29 19:01:17.154 [323870850@qtp-320844814-9 - /sagex/api?c=plex:GetMediaFileForName&1=IronChefAmerica-S02E03-FlayvsLang-14686493-0.ts&encoder=json@134de082] ::DEBUG: chain=null
Sun 1/29 19:01:17.154 [323870850@qtp-320844814-9 - /sagex/api?c=plex:GetMediaFileForName&1=IronChefAmerica-S02E03-FlayvsLang-14686493-0.ts&encoder=json@134de082] ::DEBUG: servlet holder=sagex.remote.SagexServlet-324662012
Sun 1/29 19:01:17.260 [323870850@qtp-320844814-9 - /sagex/api?c=plex:GetMediaFileForName&1=IronChefAmerica-S02E03-FlayvsLang-14686493-0.ts&encoder=json@134de082] ::DEBUG: RESPONSE /sagex/api  200
thx

/jer
Attached Files
File Type: zip PlexLogs.zip (32.5 KB, 91 views)
__________________

AMD Ryzen 7 1700 w/ SageTV Server Linux V9.1.8.774 - Ubuntu 16.04LTS AMD64
-- 1x HDHomeRun Prime
-- 1x HDHR-DT
-- 1x HD-PVR
2x SageTV HD-300 Media Extenders
1x NVIDIA ShieldTV

Last edited by zoop; 01-29-2012 at 06:16 PM. Reason: adding attachment
Reply With Quote
  #82  
Old 01-29-2012, 08:19 PM
PiX64's Avatar
PiX64 PiX64 is offline
Sage Icon
 
Join Date: Dec 2008
Location: Illinois
Posts: 1,991
Quote:
Originally Posted by zoop View Post
sorry, i should have been more complete with my post.

BMT is installed and working fine. hitting sagex with a browser works fine, including using the proper u/p combination. i changed both properties files, and here are some logs from sagex after a rescan request inside plex:

Code:
Sun 1/29 19:01:17.038 [323870850@qtp-320844814-9 - /sagex/api?c=plex:GetMediaFileForName&1=NFLLive-14746961-0.ts&encoder=json@134de082] ::DEBUG: REQUEST /sagex/api on org.mortbay.jetty.HttpConnection@1316b8f8
Sun 1/29 19:01:17.038 [323870850@qtp-320844814-9 - /sagex/api?c=plex:GetMediaFileForName&1=NFLLive-14746961-0.ts&encoder=json@134de082] ::DEBUG: Credentials: Basic amhhcnRtMjpmaXJlMXVw
Sun 1/29 19:01:17.038 [323870850@qtp-320844814-9 - /sagex/api?c=plex:GetMediaFileForName&1=NFLLive-14746961-0.ts&encoder=json@134de082] ::DEBUG: servlet=sagex.remote.SagexServlet-324662012
Sun 1/29 19:01:17.038 [323870850@qtp-320844814-9 - /sagex/api?c=plex:GetMediaFileForName&1=NFLLive-14746961-0.ts&encoder=json@134de082] ::DEBUG: chain=null
Sun 1/29 19:01:17.038 [323870850@qtp-320844814-9 - /sagex/api?c=plex:GetMediaFileForName&1=NFLLive-14746961-0.ts&encoder=json@134de082] ::DEBUG: servlet holder=sagex.remote.SagexServlet-324662012
Sun 1/29 19:01:17.150 [323870850@qtp-320844814-9 - /sagex/api?c=plex:GetMediaFileForName&1=NFLLive-14746961-0.ts&encoder=json@134de082] ::DEBUG: RESPONSE /sagex/api  200
Sun 1/29 19:01:17.154 [323870850@qtp-320844814-9 - /sagex/api?c=plex:GetMediaFileForName&1=IronChefAmerica-S02E03-FlayvsLang-14686493-0.ts&encoder=json@134de082] ::DEBUG: REQUEST /sagex/api on org.mortbay.jetty.HttpConnection@1312f506
Sun 1/29 19:01:17.154 [323870850@qtp-320844814-9 - /sagex/api?c=plex:GetMediaFileForName&1=IronChefAmerica-S02E03-FlayvsLang-14686493-0.ts&encoder=json@134de082] ::DEBUG: Credentials: Basic amhhcnRtMjpmaXJlMXVw
Sun 1/29 19:01:17.154 [323870850@qtp-320844814-9 - /sagex/api?c=plex:GetMediaFileForName&1=IronChefAmerica-S02E03-FlayvsLang-14686493-0.ts&encoder=json@134de082] ::DEBUG: servlet=sagex.remote.SagexServlet-324662012
Sun 1/29 19:01:17.154 [323870850@qtp-320844814-9 - /sagex/api?c=plex:GetMediaFileForName&1=IronChefAmerica-S02E03-FlayvsLang-14686493-0.ts&encoder=json@134de082] ::DEBUG: chain=null
Sun 1/29 19:01:17.154 [323870850@qtp-320844814-9 - /sagex/api?c=plex:GetMediaFileForName&1=IronChefAmerica-S02E03-FlayvsLang-14686493-0.ts&encoder=json@134de082] ::DEBUG: servlet holder=sagex.remote.SagexServlet-324662012
Sun 1/29 19:01:17.260 [323870850@qtp-320844814-9 - /sagex/api?c=plex:GetMediaFileForName&1=IronChefAmerica-S02E03-FlayvsLang-14686493-0.ts&encoder=json@134de082] ::DEBUG: RESPONSE /sagex/api  200
thx

/jer
ill take a look for ya now.

What os are you running this on?

Also make sure you are running the most version of SageTV, BMT, and sagex. I saw a similiar issue when i first started using the custom .js file that would NOT allow me to call the file which is what looks like is happening. Make sure all that stuff is up to date, and then make sure to restart sage/service. Also please remove the import directory in plex, restart plex, then readd. Post your new logs...

Last edited by PiX64; 01-29-2012 at 08:36 PM.
Reply With Quote
  #83  
Old 01-29-2012, 08:19 PM
PiX64's Avatar
PiX64 PiX64 is offline
Sage Icon
 
Join Date: Dec 2008
Location: Illinois
Posts: 1,991
* Initial SageTV Movie Scanner (Recorded Movies) built
* Initial SageTV BMTMovie Agent also built

both are working nicely. working out the kinks and will release later this week.
Reply With Quote
  #84  
Old 01-29-2012, 08:41 PM
sagestuff sagestuff is offline
Sage User
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 42
Updated link to log files

https://docs.google.com/open?id=0ByQ...EwOTA4Zjc4NWY3
Reply With Quote
  #85  
Old 01-29-2012, 08:52 PM
PiX64's Avatar
PiX64 PiX64 is offline
Sage Icon
 
Join Date: Dec 2008
Location: Illinois
Posts: 1,991
For anyone running plex client on Roku2 -- check this out

http://streamfree.tv/apps/roku-priva...81-thread.html

I have been using this for a while and its pretty awesome. bascially makes the roku2 ui for plex look exactly like the netflix standard ui for roku its cool!
Reply With Quote
  #86  
Old 01-29-2012, 09:58 PM
PiX64's Avatar
PiX64 PiX64 is offline
Sage Icon
 
Join Date: Dec 2008
Location: Illinois
Posts: 1,991
SageTV Movie Scanner
&
BMTMoviesAgent

might be release sooner than we thought! working great so far.
Attached Images
File Type: jpg plexmovies.jpg (248.1 KB, 282 views)
Reply With Quote
  #87  
Old 01-30-2012, 05:46 PM
WellThen's Avatar
WellThen WellThen is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Dec 2005
Location: The Great Pagoda of Funn
Posts: 193
Quote:
Originally Posted by darcilicious View Post
Here's the thing about Plex / Plex clients.

If the Plex client can play the format natively, it will. If it can't, then I believe the Plex Media Server will try to transcode on the fly -- how well that works depends on the horsepower of the server.
Darci, when you talk about whether the client "can play the format" in the quote above, is that related to the horsepower of the client, or is it about which codecs (or some other separately installable item) are installed on the client? Or, is it tied to which formats Plex intrinsically knows how to play back?

Just about to try setting up Plex, and wondered. Thanks!
Reply With Quote
  #88  
Old 01-30-2012, 05:55 PM
PiX64's Avatar
PiX64 PiX64 is offline
Sage Icon
 
Join Date: Dec 2008
Location: Illinois
Posts: 1,991
Quote:
Originally Posted by WellThen View Post
Darci, when you talk about whether the client "can play the format" in the quote above, is that related to the horsepower of the client, or is it about which codecs (or some other separately installable item) are installed on the client? Or, is it tied to which formats Plex intrinsically knows how to play back?

Just about to try setting up Plex, and wondered. Thanks!
When we refer to horsepower we are mostly referring to the server. Whenever a client accesses a piece of media on Plex that it cannot play natively the server needs to transcode into an acceptable format for the client on the fly. Thr being said there are specific situations where u may have an under powered client pc running Plex front end, an Plex server thinks u can play the untranscoded format on your Plex pc client when u can't...in that situation us run into horsepower issues on the client...

Last edited by PiX64; 01-30-2012 at 06:02 PM.
Reply With Quote
  #89  
Old 01-30-2012, 06:04 PM
darcilicious's Avatar
darcilicious darcilicious is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jul 2009
Location: Venus
Posts: 1,306
Good question. And since I deal with a limited number of encoding/container types, I'll answer the best I can.

For example, iOS devices don't play .mkv files natively so the Plex server will transcode. (This is somewhat a bad example because there's a cool/special setting in Plex called direct stream to override the container since in most cases, mkv files contain h.264 files which iOS does play ) But hopefully you get the idea.

So I would say (and you may want to double-check this over at http://forums.plexapp.com) is that if the client doesn't natively support the codec/container, then the server transcodes.

What each client natively supports is dependent on that platform. For some platforms (like Windows), I don't believe it will ever transcode local content and playback quality will depend totally on the horsepower of the client. While other clients (Roku, SamsungTV, etc) I would expect that they support fewer codecs/containers and the unsupported ones get transcoded.

Does that help at all??
__________________
SageTV Server 7.1.x w/Gemstone and Plex Home Theater v1.0.10 w/PlexPass
HD-PVR w/v1.5.6 drivers / Hauppauge IR blaster / FiOS Extreme HD / Motorola QIP6200 / SPDIF+720p Fixed Output
on HP Media Center 8400F (Phenom 9500 QuadCore 2.2GHz, nVidia GeForce 8500 GT)
via Olevia 247TFHD/Onyko TX-SR606/Harmony 550/HP MediaSmart EX490 WHS w/12TB
Plex Media Server v0.9.9.5 on HP Touchsmart Envy 23 d16qd
Sonos Play:3, Connect / SimpleTV v2 / Roku 2 XS+Plex / iPhone 5 / iPad 2
Reply With Quote
  #90  
Old 01-30-2012, 06:32 PM
WellThen's Avatar
WellThen WellThen is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Dec 2005
Location: The Great Pagoda of Funn
Posts: 193
Thanks Pix64 and Darci, I think that clarifies it. Since my clients are Windows PCs, it sounds like it's totally up to the client - and I don't have to worry about my server (which is only a Dual Core) getting bogged down by transcoding for Plex.
Reply With Quote
  #91  
Old 01-30-2012, 07:17 PM
PiX64's Avatar
PiX64 PiX64 is offline
Sage Icon
 
Join Date: Dec 2008
Location: Illinois
Posts: 1,991
Quote:
Originally Posted by WellThen View Post
Thanks Pix64 and Darci, I think that clarifies it. Since my clients are Windows PCs, it sounds like it's totally up to the client - and I don't have to worry about my server (which is only a Dual Core) getting bogged down by transcoding for Plex.
Yup u should be good. One cool thig about Plex IMO is that there is almost ultimate flexibilty for clients. So roku2 running Plex or plexgrid channel, atv2 running Plex, are super cheap ways to extend the system to more TVs. I can't say I would use any of the current available extenders for my main movie watchig tv only because they struggle with bluray, but for all other content they are solid in my experience. If I was going to deploy Plex at my
Main "movie" watching tv it'd most likely be a pc client...
Reply With Quote
  #92  
Old 01-31-2012, 08:35 PM
Halstead Halstead is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Jul 2005
Location: Portland, Or
Posts: 183
Quote:
Originally Posted by SWKerr View Post
The plugin appears to work great. I had not problems getting this to work.

I did notice in playing around with this today that I have a bad Audio sync issue with HD-PVR recordings right now. This also occurs with the Eden release of XBMC. OTA HD MPEG2 and my h264 Movie rips work fine, it is just the HD-PVR files with problems. I would be interested if anyone else is experiencing this issue.
I'm having the same sync issue- a good second or two off during playback on my Windows Plex client.

My streaming clients do not seem to have the same problem.

Does Plex use it's own codecs?
__________________
Halstead York

HTPC/Server: A8 3850; Win 7 Home x86 + Java 1.6.0_26; Sage 7.1.9; Driving Epson 8500 pj @ 1080p | Office: Core2Duo E8500 w/ EFI-X running OS X 10.5 & Win 7 Pro x64 (dual boot) + Java 1.6.0_20; Sage 7.0.23; Driving 30" Samsung 1900x1200 monitor
Reply With Quote
  #93  
Old 01-31-2012, 08:42 PM
Halstead Halstead is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Jul 2005
Location: Portland, Or
Posts: 183
Flawless install and setup!

Guys,
Just want to say that I was able to get the plugins installed and configured with no problem at all. Great job on the instructions!
__________________
Halstead York

HTPC/Server: A8 3850; Win 7 Home x86 + Java 1.6.0_26; Sage 7.1.9; Driving Epson 8500 pj @ 1080p | Office: Core2Duo E8500 w/ EFI-X running OS X 10.5 & Win 7 Pro x64 (dual boot) + Java 1.6.0_20; Sage 7.0.23; Driving 30" Samsung 1900x1200 monitor
Reply With Quote
  #94  
Old 01-31-2012, 11:39 PM
wbarber69's Avatar
wbarber69 wbarber69 is offline
Sage Expert
 
Join Date: Oct 2004
Location: Hammond, La.
Posts: 511
Send a message via ICQ to wbarber69 Send a message via AIM to wbarber69 Send a message via MSN to wbarber69 Send a message via Yahoo to wbarber69 Send a message via Skype™ to wbarber69
Now if we could only get the HDX00 extenders to work with plex
Reply With Quote
  #95  
Old 02-01-2012, 03:49 AM
Jason's Avatar
Jason Jason is offline
Sage Expert
 
Join Date: Nov 2003
Location: Texas
Posts: 598
Are there plans to implement any sort of 'watched' status synchronization across the systems (plex <-> Sage)?

-Jason
__________________
True standalone tuner functionality with the --> HAVA Channel Changer<--
Reply With Quote
  #96  
Old 02-01-2012, 08:10 AM
wayner wayner is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jan 2008
Location: Toronto, ON
Posts: 6,576
Quote:
Originally Posted by wbarber69 View Post
Now if we could only get the HDX00 extenders to work with plex
Why? If you want Plex you have options like Roku, ATV, etc. The real problem that everyone is trying to deal with is to get Sage on other extenders.
__________________
New Server - Sage9 on unRAID 2xHD-PVR, HDHR for OTA
Old Server - Sage7 on Win7Pro-i660CPU with 4.6TB, HD-PVR, HDHR OTA, HVR-1850 OTA
Clients - 2xHD-300, 8xHD-200 Extenders, Client+2xPlaceshifter and a WHS which acts as a backup Sage server
Reply With Quote
  #97  
Old 02-01-2012, 10:28 AM
Halstead Halstead is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Jul 2005
Location: Portland, Or
Posts: 183
Quote:
Originally Posted by Halstead View Post
I'm having the same sync issue- a good second or two off during playback on my Windows Plex client.

My streaming clients do not seem to have the same problem.
Aaaaand, apparently I was sniffing glue when i said this. Looks like there are a few recordings that do not have the sync issue, and I got lucky. Looks like a good 90% of mine do, and on every platform.

Is anyone *not* having the sync issues? It would be interesting to see the differences in platforms.
__________________
Halstead York

HTPC/Server: A8 3850; Win 7 Home x86 + Java 1.6.0_26; Sage 7.1.9; Driving Epson 8500 pj @ 1080p | Office: Core2Duo E8500 w/ EFI-X running OS X 10.5 & Win 7 Pro x64 (dual boot) + Java 1.6.0_20; Sage 7.0.23; Driving 30" Samsung 1900x1200 monitor

Last edited by Halstead; 02-01-2012 at 11:02 AM.
Reply With Quote
  #98  
Old 02-01-2012, 10:48 AM
darcilicious's Avatar
darcilicious darcilicious is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jul 2009
Location: Venus
Posts: 1,306
Are you talking about HD-PVR recordings or something else?

Have you enabled HW acceleration in Plex (for Windows clients)?

Which clients are you using (other than Windows)?
__________________
SageTV Server 7.1.x w/Gemstone and Plex Home Theater v1.0.10 w/PlexPass
HD-PVR w/v1.5.6 drivers / Hauppauge IR blaster / FiOS Extreme HD / Motorola QIP6200 / SPDIF+720p Fixed Output
on HP Media Center 8400F (Phenom 9500 QuadCore 2.2GHz, nVidia GeForce 8500 GT)
via Olevia 247TFHD/Onyko TX-SR606/Harmony 550/HP MediaSmart EX490 WHS w/12TB
Plex Media Server v0.9.9.5 on HP Touchsmart Envy 23 d16qd
Sonos Play:3, Connect / SimpleTV v2 / Roku 2 XS+Plex / iPhone 5 / iPad 2
Reply With Quote
  #99  
Old 02-01-2012, 11:40 AM
Halstead Halstead is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Jul 2005
Location: Portland, Or
Posts: 183
Quote:
Originally Posted by darcilicious View Post
Are you talking about HD-PVR recordings or something else?
HD-PVR only.

Quote:
Have you enabled HW acceleration in Plex (for Windows clients)?
Yep. Tried it both ways.

Quote:
Which clients are you using (other than Windows)?
OSX, iOS, Android. I've also tried both local and remote (streaming) connections. Behavior seems to be consistent across all clients.

I'm happy to troubleshoot, but given my novice Plex-sperience, I'm not are where to start.
__________________
Halstead York

HTPC/Server: A8 3850; Win 7 Home x86 + Java 1.6.0_26; Sage 7.1.9; Driving Epson 8500 pj @ 1080p | Office: Core2Duo E8500 w/ EFI-X running OS X 10.5 & Win 7 Pro x64 (dual boot) + Java 1.6.0_20; Sage 7.0.23; Driving 30" Samsung 1900x1200 monitor
Reply With Quote
  #100  
Old 02-01-2012, 11:47 AM
darcilicious's Avatar
darcilicious darcilicious is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jul 2009
Location: Venus
Posts: 1,306
Okay what are the CPU/GPU/OS specs/info for the Plex server and Windows clients?

I've got HDPVR/1080i recordings and I haven't had any audio sync issues, primarily on a Windows client, W7/QuadCore AMD/nVidia 8400GT.
__________________
SageTV Server 7.1.x w/Gemstone and Plex Home Theater v1.0.10 w/PlexPass
HD-PVR w/v1.5.6 drivers / Hauppauge IR blaster / FiOS Extreme HD / Motorola QIP6200 / SPDIF+720p Fixed Output
on HP Media Center 8400F (Phenom 9500 QuadCore 2.2GHz, nVidia GeForce 8500 GT)
via Olevia 247TFHD/Onyko TX-SR606/Harmony 550/HP MediaSmart EX490 WHS w/12TB
Plex Media Server v0.9.9.5 on HP Touchsmart Envy 23 d16qd
Sonos Play:3, Connect / SimpleTV v2 / Roku 2 XS+Plex / iPhone 5 / iPad 2
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Comparing to Plex heffneil Batch Metadata Tools 20 01-08-2012 04:54 PM
Need help with SJQv4 remote agent coppit SageTV v7 Customizations 4 12-19-2010 11:03 AM
Plex in a TV? What about sage? rwc General Discussion 9 09-05-2010 04:38 PM
Possible to get SageTV to handle my library more like Plex? DAMAC SageTV Mac Edition 0 06-10-2009 10:33 AM
SagetTVService Virus Win32.Agent.dwo Ponchera SageTV Software 6 02-04-2008 06:33 PM


All times are GMT -6. The time now is 07:35 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.