SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > Hardware Support > Hardware Support

Notices

Hardware Support Discussions related to using various hardware setups with SageTV products. Anything relating to capture cards, remotes, infrared receivers/transmitters, system compatibility or other hardware related problems or suggestions should be posted here.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-08-2008, 08:06 PM
951porsche 951porsche is offline
Sage User
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 6
anyone else get a DirectTV firmware upgrade d10 serial gone....

My D10 stopped responding to serial commands, so I rebooted the box, when it came back up i had new overlay screens in green. When I noticed that I thought something was up, and sure enough a screen popped up that informed me that my receiver has new upgrades. I tried DTV control and I got timeouts, so for now I'm in IR-blaster until others report this or I have time to check things out more thoroughly.

P
Reply With Quote
  #2  
Old 01-08-2008, 09:33 PM
kirkb kirkb is offline
Sage User
 
Join Date: May 2006
Posts: 20
Did you try adjusting the baud rate of your com port? I don't use serial control. However, I have read on other forums about the peterson serial control and the d11s. Looks like some people have had to switch between 9600 and 14.4 due to firmware updates.
Reply With Quote
  #3  
Old 01-08-2008, 10:12 PM
gilded07's Avatar
gilded07 gilded07 is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 412
I have the D10-300 and alls well w/ serial tuning so far...I'll keep an eye on it. thanx.
__________________
Headless Server: Q8400 2.66ghz / MSI P45 Neo2-FR / 4GB
Storage: 120 SSD for SageTV / 3TB for TV recordings / atom-based NAS Ubuntu 12.04 4TB in RAID 5 for movies & music
Tuners: HDHR3 x 2
Extenders: Nvidia Shield / HD300 / HD200 / 3 placeshifters
SageTV Client: G620, Win 10 64, 4GB, ML03B, MCE remote & EventGhost, K400 KB
Server Software: Win 10 64, SageTV 9.1.5.683, Java 7_71, Real VNC
Other: Commercial Detector UI, Sage Recording Extender
Reply With Quote
  #4  
Old 01-11-2008, 02:20 PM
951porsche 951porsche is offline
Sage User
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 6
I guess its just a local problem with my setup. I'll have to debug it this weekend I guess. Thanks for the replies...

Pete
Reply With Quote
  #5  
Old 01-11-2008, 02:36 PM
Steve52 Steve52 is offline
Sage Aficionado
 
Join Date: Dec 2005
Location: Middle Tennessee
Posts: 356
After reading your post I checked my DirecTv D10-100 serial tuning last night when I got home and it was wotking just fine.
__________________

Central Sage Server Win 10 64 Bit, Three HD200, Two HD300, & One PC Client 18 TB storage. SageTv v9
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Firmware upgrade results foolio SageTV Media Extender 21 12-18-2007 04:19 PM
MVP Firmware Versions mdnttoker SageTV Media Extender 10 10-23-2006 05:31 PM
DirectTV Serial Control UFGrayMatter Hardware Support 8 10-08-2006 09:59 PM
DirectTV serial control on dtv only? ryan711 Hardware Support 1 01-13-2006 11:43 PM
DirectTV RCA D10 serial control issues jlindborg Hardware Support 0 01-11-2005 10:46 AM


All times are GMT -6. The time now is 09:06 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.