SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Development and Customizations > SageTV Github Development

Notices

SageTV Github Development Discussion related to SageTV Open Source Development. Use this forum for development topics about the Open Source versions of SageTV, hosted on Github.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-24-2017, 09:32 PM
justindd justindd is offline
Sage User
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 12
DVD / BD ISO Not Working

Recently updated from an old version of 9.0 which was still when we were installing onto windows using a .jar file.

Suddenly, I don't see any DVD/BD ISO imported anymore. It works fine if I extract the .iso but not with .iso files. I can see the import go by if I kill all imports and re-add the directory, and I can watch it mount every .iso using Virtual CloneDrive, but they don't show up.

If I Seach->Browse, it shows .iso files, but they don't work. What has changed that I missed?
Reply With Quote
  #2  
Old 09-25-2017, 04:36 AM
jusjoken jusjoken is offline
Sage Icon
 
Join Date: Dec 2005
Location: Strathmore, AB
Posts: 2,207
Did you run the installer a second time using the repair option as that is needed if installing over a manual install.

k
__________________
If you wish to see what I am up to and support my efforts visit my Patreon page
Reply With Quote
  #3  
Old 09-25-2017, 11:19 AM
Narflex's Avatar
Narflex Narflex is offline
Sage
 
Join Date: Feb 2003
Location: Redondo Beach, CA
Posts: 6,315
If that doesn't work, please post the sagetv log file from when you try to play one back.
__________________
Jeffrey Kardatzke
Google
Founder of SageTV
Reply With Quote
  #4  
Old 09-25-2017, 04:54 PM
justindd justindd is offline
Sage User
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 12
Re-running the installer and using repair did not work by itself. I had to remove the folder from imports and then add it back again. It is still indexing everything right now, but those steps together seem to be working, and I have a movie playing right now.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HDPVR working. Dish HD receiver working - Yeeeehaaa david zero Hardware Support 2 10-18-2009 07:36 AM
Does anyone have HD working well??? COLO_PVR_GUY Hardware Support 19 06-26-2008 02:33 PM
My 1.4 Key not working in 2.0? Jack_PVR SageTV Software 3 05-12-2004 12:50 PM
XML tv not working... madpoet General Discussion 1 10-03-2003 06:31 PM
XML not working Xleon SageTV EPG Service 2 09-13-2003 09:57 AM


All times are GMT -6. The time now is 10:55 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.