SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV International User Forums > SageTV Netherlands

Notices

SageTV Netherlands SageTV and SageTV Recorder Users from The Netherlands - This forum is for you to post about specific issues using SageTV software in The Netherlands.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #61  
Old 06-30-2006, 12:11 PM
Franc Franc is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 182
Heren, het is een oude thread, ik weet het
maar ik ben pas net begonnen met SageTV en dacht al dat ik het zonder EPG moest doen, totdat ik dit las en me erin verdiepte.

Ik grab nu vrolijk alle info van TVGids.nl en heb een prachtige EPG in SageTV.

Alleen Talpa blijft leeg. Ik heb hem ingesteld als ID=92 en hij lijkt wel gevuld te worden in de XML file, maar in Sage zie ik "no data". Waarschijnlijk gaat er iets fout bij het importeren?

Hoe dan ook: super dit ik hoop dat het blijft werken.
Reply With Quote
  #62  
Old 10-17-2008, 06:56 AM
blubberhoofd's Avatar
blubberhoofd blubberhoofd is offline
New Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 3
hier een oproep voor amontillado, de ontwikkelaar van TVgids_to_xml

ik gebruik versie 1.23.0 build 77 en het lijkt erop dat tvgids.nl z'n site dusdanig veranderd heeft dat de grabber nier meer werkt.

hier een fragment van het log;
Code:
17-10-2008 14:53 TVGids_to_xml is gestart, build 76
17-10-2008 14:53 Geen proxy ingesteld
17-10-2008 14:53 Detailmode ingesteld
17-10-2008 14:53 Lege dag, Kanaal = 1, (Ned 1) Dag = 0,  Pagina wordt overnieuw geprobeerd (retry empty page nr:1)
17-10-2008 14:53 Lege dag, Kanaal = 1, (Ned 1) Dag = 0,  Pagina wordt niet overnieuw geprobeerd (retry empty page nr:2)
17-10-2008 14:53 Lege dag, Kanaal = 2, (Ned 2) Dag = 0,  Pagina wordt overnieuw geprobeerd (retry empty page nr:1)
17-10-2008 14:53 Lege dag, Kanaal = 2, (Ned 2) Dag = 0,  Pagina wordt niet overnieuw geprobeerd (retry empty page nr:2)
17-10-2008 14:53 Lege dag, Kanaal = 3, (Ned 3) Dag = 0,  Pagina wordt overnieuw geprobeerd (retry empty page nr:1)
17-10-2008 14:53 Lege dag, Kanaal = 3, (Ned 3) Dag = 0,  Pagina wordt niet overnieuw geprobeerd (retry empty page nr:2)
17-10-2008 14:53 Lege dag, Kanaal = 4, (RTL 4) Dag = 0,  Pagina wordt overnieuw geprobeerd (retry empty page nr:1)
17-10-2008 14:53 Lege dag, Kanaal = 4, (RTL 4) Dag = 0,  Pagina wordt niet overnieuw geprobeerd (retry empty page nr:2)
17-10-2008 14:53 Lege dag, Kanaal = 5, (RTL 5) Dag = 0,  Pagina wordt overnieuw geprobeerd (retry empty page nr:1)
17-10-2008 14:54 Lege dag, Kanaal = 5, (RTL 5) Dag = 0,  Pagina wordt niet overnieuw geprobeerd (retry empty page nr:2)
Ik zou graag willen weten of er reeds aan een update gewerkt wordt

Last edited by blubberhoofd; 10-17-2008 at 06:58 AM.
Reply With Quote
  #63  
Old 10-17-2008, 07:07 AM
Franc Franc is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 182
Als dat echt waar is, ben ik ook erg benieuwd!!

Het zou rampzalig zijn als de grabber niet meer werkt, want dat maakt de EPG leeg en Sage nagenoeg onbruikbaar

Ik zal straks mijn logs eens bekijken.
Reply With Quote
  #64  
Old 10-17-2008, 05:11 PM
blubberhoofd's Avatar
blubberhoofd blubberhoofd is offline
New Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 3
na wat googelen vond ik deze: http://www.servercare.nl/Lists/Posts/Post.aspx?ID=38

setup duurde slechts 5 minuten
Reply With Quote
  #65  
Old 10-18-2008, 12:50 AM
Franc Franc is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 182
Hartelijk dank voor het zoeken en vinden van dit alternatief!!

Ik had dus dezelfde meldingen in de log en na zondag zou het doek gevallen zijn voor mijn EPG.
Ik ben nu WebGrab aan het draaien. Even zien of het allemaal goed gaat.
Reply With Quote
  #66  
Old 10-22-2008, 10:25 AM
eurojojo eurojojo is offline
Sage User
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 18
Denk ook eens aan MC2XML. Dat programmaatje haalt dezelfde info op als Microsoft's Media Center.
http://mc2xml.110mb.com/

Ik zet vanavond een uitgewerkt plan op mijn site http://www.prize.nl/software/pvr . Komt neer op het volgende:

1. Programmaatje in een map zetten
2. commandobox openen en dan mc2xml -c nl -g <je postcode, bijv. 2652>
3. Ding vraagt om je verbinding, kies lekker UPC Digital (veel!)
4. In 39 seconden haalt-ie van 140 zenders 2 weken informatie op

Maak een bestandje mc2xml.chl en zet daarin alleen zenders die je wil hebben. Verwijder het .dat bestandje uit de map.

Mijn chl lijstje is:

Ned 1
Ned 2
Ned 3
RTL 4
Net 5
SBS 6
RTL7
Veronica
RTL 5
RTL 8
En
Ketnet/Canvas
Discovery Channel
National Geographic
CNNI
TMF The Music Factory
MTV Netherlands
Nick/Comedy Central
13th Street
Sci-Fi Channel (NL)
TCM
Film 1.1
Film 1.2
Film 1.3
Film 1+1

Dit is puntgaaf, volgens mij.
Reply With Quote
  #67  
Old 10-24-2008, 06:00 PM
eurojojo eurojojo is offline
Sage User
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 18
Ik heb nu instructies online gezet hoe je de MC2XML informatie kunt combineren met de volledige Film1 tv gids (hele week, inclusief Film1 Action). Ik moet nog flink aan de pagina werken, maar je krijgt denk ik vast een goede indruk.

http://www.prize.nl/software/pvr/dutch.html

Meer volgt, zoals nieuwe TVGids rip scripts en informatie hoe je TCM, MGM en Hallmark info aan de MC2XML info kunt toevoegen. En een nieuwe set channel icons.

Commentaar?
Reply With Quote
  #68  
Old 10-27-2008, 03:46 AM
eurojojo eurojojo is offline
Sage User
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 18
Dames en heren, met veel plezier presenteer ik op http://www.prize.nl/software/pvr de nieuwe TVGids scripts voor de TVxb grabber. Het was even doorwerken. De site moet even grondig op de schop (later deze week), dus ik hoop dat je alles kunt vinden.

Voordeel van deze methode is dat je alle zendernamen zelf kunt aanpassen.

Blijft zo dat ik denk dat je beter de bulk kunt downloaden met MC2XML, en de ontbrekende data toevoegen met TVxb vanaf de site van Film1 zelf en TVGids.nl. Dat staat allemaal uitgelegd.

Stuur anders een mailtje.
Reply With Quote
  #69  
Old 11-11-2008, 09:16 AM
kasperke kasperke is offline
Sage User
 
Join Date: Feb 2008
Location: Belgium
Posts: 20
ik vrees dat het niet werkt

ik haal de data rechtstreeks binnen met mc2xml voor belgie vlaanderen om hem daarna met xmltv import tool van stephane in sage tv te halen.

er zijn kanalen te weinig of gewoon verkeerd. Er zitten er ook goede tussen hoor. Normaal zou ik er 25 moeten hebben en er kloppen er maar een 15 van...ook staan ze allemaal juist in de importer tooltje van stephane.

Ik heb geen andere keus dan de listing van hauppage zelf binnen te halen met het gevolg dat ik 107 kanalen heb waarvan ik er 25 juist kan van aanduiden. Alleen krijg ik nu niet de epg van mc2xml (die wel juist in de importtool lineup van stephane staat) gekoppelt te krijgen aan mn channels lineup van hauppage.


<<<How to remap the channels??
I have a hauppage pvr 250 and use mc2xml to get the epgdata and xmltv importer for sage tv.

i get all the epgdata in sagetv but the channels that i import after setting the lineup are wrong and some are missing.

After struggeling for a full day i managed to get all the correct channels in sagetv...i just had to use the channel line up from hauppage itself to get a full listing with all the correct channels.
Now i have: -13 -tv tuner hauppage wintv pvr pci II capture tv tuner
-14 -tv tuner hauppage wintv pvr pci II capture tv tuner
etc i just use (put a green dot before) the ones where i have a real channel and no snow:-)

Btw i upgraded to the latest wintv drivers.

I know that i have all the epg data, i can see the list in the cannel line up of the importer and i know these are correct, but how do i get them associated with the correct channel in sagetv?

Excemple in the channel lineup
- id: I2.751667.microsoft.com, name:2BE, call sign: 2BE, number: 2, Time off: 0, HD: empty, XMLTVDATA: 2BE (I2.751667.microsoft.com)

I know that it is 14 -tv tuner hauppage wintv pvr pci II capture tv tuner , but how do i link them together.

if i try to get the tunerdata from the xlmlisting itself, it misses some channels and even get wrong channels.

Any help would be appreciated
Kasper

edit, when i take the channel line up from the imported xml listing..some channels are correct and others are totale wrong...and even when i change them to another physical or logical number (the numer i see in your importer) it just wont work.
i get 17 - France2 [18] France 2 ...whn i view it i see that it is the correct channel but in your listing i see the number for france 2 must be 59 ...when i remap it in another physical or logical number, there is just snow??

I'm getting all grey hair now:-)
>>>

enig idee???
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 01:18 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.