SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV Software

Notices

SageTV Software Discussion related to the SageTV application produced by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to the SageTV software application should be posted here. (Check the descriptions of the other forums; all hardware related questions go in the Hardware Support forum, etc. And, post in the customizations forum instead if any customizations are active.)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-15-2010, 08:26 AM
redondo_se redondo_se is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: May 2007
Posts: 190
Media file durations messed up after moving recordings. (Resolved)

I submitted the following as an official sage support request, but I'd thought I'd post here also in case some friendly user knows a solution.

Thanks

--------------------------------------------------

Hi,

One of my recording disks in my server was dying. I put in a new disk, copied all my recordings to new disk, changed advanced_video_file_recovery to true, and sage found all my recordings. HOWEVER, the media file duration (as reported by nielm's web interface) for all my recordings prior to the disk swap are WRONG! This manifests in sage as the time bar being all messed up, and I can't seek in my shows.

For example, the NBC nightly news from Oct 12 is 30 minutes long. The web interface shows the media file duration as 199688. It should be 1797 (because it started 1.5 seconds after the airing start time).

I tried renaming the media file, deleting the show from sagetv using the web interface, then re-importing the show xml with the corrected duration. When I do this, I get a message that the airing is already in the DB. After the import, the mediafile duration returns to the incorrect time.

How can I fix this?

Thanks,
Sean

Last edited by redondo_se; 10-21-2010 at 07:46 AM. Reason: added Resolved to thread title
Reply With Quote
  #2  
Old 10-21-2010, 07:45 AM
redondo_se redondo_se is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: May 2007
Posts: 190
Found the problem. The internal format detection is not working on my system. Seems like things are OK for new recordings, but not for existing. I'm able to work around it by setting

skip_internal_format_parser=true

That seems to be working so far. I re-did the advanced file recovery with that set and the durations are good again.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help with moving file in Java using renameTo() PLUCKYHD SageTV Studio 5 10-10-2009 07:18 AM
Media folders are all messed up - help? gveres SageTV Software 5 08-08-2008 07:31 PM
recordings timelines' get messed up JonTom SageTV Software 26 01-30-2007 04:46 PM
Moving video file to another disk hamptonhills SageTV Software 1 11-29-2003 09:49 AM


All times are GMT -6. The time now is 11:07 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.