SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV HD Theater - Media Player

Notices

SageTV HD Theater - Media Player Discussion related to using the SageTV HD Theater as a Media Player, i.e.: in use while not connected to a SageTV server. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to using a SageTV HD Theater as a Media Player should be posted here. Use the SageTV Media Extender forum for issues related to using it while connected to a SageTV server.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-26-2009, 07:26 AM
walter scott walter scott is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 104
updating media import directories

I have a small video collection and a very large music collection. when i update the import directores, it takes the HD200 several minutes to scan through all of the music. is there anyway to just update the video directory?
Reply With Quote
  #2  
Old 08-26-2009, 09:05 AM
jaminben jaminben is offline
Sage Icon
 
Join Date: Sep 2007
Location: Norwich, UK
Posts: 1,754
Send a message via MSN to jaminben
Quote:
Originally Posted by walter scott View Post
I have a small video collection and a very large music collection. when i update the import directores, it takes the HD200 several minutes to scan through all of the music. is there anyway to just update the video directory?
Not sure if you can only update the video folders but you can set it to update automatically. Mine is set to update once every hour, the only downside to this is if you wanted to watch something as soon as you've copied it over as you may have to wait a maximum of one hour for it to refresh.
__________________
Server - Win7 64bit, 2.4Ghz Intel Core 2 Duo, TBS 6284 PCI-E Quad DVB-T2 Tuner, 3 x HD200 & 1 x HD300 extenders
Reply With Quote
  #3  
Old 08-26-2009, 09:13 AM
walter scott walter scott is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 104
i may end up doing that. can you continue to use the unit while it is doing an auto update?
Reply With Quote
  #4  
Old 08-26-2009, 09:16 AM
jaminben jaminben is offline
Sage Icon
 
Join Date: Sep 2007
Location: Norwich, UK
Posts: 1,754
Send a message via MSN to jaminben
Quote:
Originally Posted by walter scott View Post
i may end up doing that. can you continue to use the unit while it is doing an auto update?
Yeah, you'd never know it was doing it.....well I never notice anyway, except for when I see the little icon to indicate that its doing a scan.
__________________
Server - Win7 64bit, 2.4Ghz Intel Core 2 Duo, TBS 6284 PCI-E Quad DVB-T2 Tuner, 3 x HD200 & 1 x HD300 extenders
Reply With Quote
  #5  
Old 08-26-2009, 09:41 AM
walter scott walter scott is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 104
thanks!
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Import Directories SFlex SageTV Media Extender 8 04-18-2010 04:09 PM
SageTV - Import media directories not accepting UNC nor mapped drives? hagur SageTV Software 3 12-28-2008 11:13 AM
Import directories viperdiablo SageTV Software 0 12-13-2008 06:13 PM
Import Directories rickgillyon SageTV Beta Test Software 1 10-11-2006 03:15 AM
Import Directories Francois Parent SageTV Software 1 02-26-2006 07:52 AM


All times are GMT -6. The time now is 09:03 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.