SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV Software

Notices

SageTV Software Discussion related to the SageTV application produced by SageTV. Questions, issues, problems, suggestions, etc. relating to the SageTV software application should be posted here. (Check the descriptions of the other forums; all hardware related questions go in the Hardware Support forum, etc. And, post in the customizations forum instead if any customizations are active.)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-19-2020, 10:30 AM
FlyingDoc FlyingDoc is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: May 2008
Posts: 123
Problem adding network encoder

I have a sage system that was upgraded from ver 7 to ver 9 a long time ago. The configuration that was migrated includes two network encoders (sagegraph encoder) that are used to capture from Cable STBs via firewire. These two capture devices are working without error. I am trying to add a third similar encode device and am having a problem. When Adding the New source i select the firewire input for the video and I am then required to select an audio device but there isnt one to choose from which prevents me from continuing.

Note i did run a test after backing up the sagetv folder by deleting an existing working encoder and trying to add it back. I get the same problem.

Does anyone know if something changes between version 7 and 9 that would cause this problem and more importantly how can i get version 9 to allow me to add this third encoder?
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Odd problem with Network Encoder panteragstk SageTV Github Development 85 02-10-2018 02:05 PM
Network Encoder Problem nox71 SageTV Beta Test Software 0 06-22-2010 07:23 PM
Weird Network Encoder Problem interloper SageTV Beta Test Software 0 04-09-2009 06:50 AM
HD-PVR as network encoder problem phelme Hardware Support 9 07-28-2008 12:38 AM
Adding a network encoder walts81 SageTV Software 2 08-09-2004 07:19 AM


All times are GMT -6. The time now is 04:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.