SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Development and Customizations > SageTV Customizations

Notices

SageTV Customizations This forums is for discussing and sharing user-created modifications for the SageTV application created by using the SageTV Studio or through the use of external plugins. Use this forum to discuss customizations for SageTV version 6 and earlier, or for the SageTV3 UI.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-06-2007, 11:06 AM
bialio's Avatar
bialio bialio is offline
SageTVaholic
 
Join Date: May 2007
Location: Frisco, TX
Posts: 3,445
Webserver Java Error

Just tried to log into my server from work and got this error :

HTML Code:
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en" dir="ltr">
<head>
 <link rel="stylesheet"  type="text/css" media="all" href="sage_all.css"/>
 <link rel="stylesheet"  type="text/css" media="print" href="sage_print.css"/>
 <link rel="stylesheet"  type="text/css" media="handheld" href="sage_handheld.css"/>
 <link rel="Shortcut Icon" href="/favicon.ico" type="image/x-icon"/>
 <script type="text/javascript" src="sage.js"></script>
<title>SageTV Web Interface</title>
</head>

<body>
<div id="title">
<h1><a href="index.html" title="home"><img id="logoimg" src="sagelogo.gif" alt="SageTV logo" title="Home Screen" border="0"/></a></h1>
</div>
<div id="content">
<h2>Currently Watching:</h2>
<h3>On Sage Extender at: 000dfe224f14:
<a href="/sage/Home?xml=currplaying&amp;context=000dfe224f14" title="Return currently playing in XML"><img src="xml_button.png" alt="[XML]"/></a>
<a href="webremote.html?context=000dfe224f14&contextname=000dfe224f14" target="webremote" title="Webremote for Sage Extender" >[WebRemote]</a>

 <a onclick="confirmAction('Are you sure you want to Power Off this MVP?','ExtenderCommand?context=000dfe224f14&command=poweroff&returnto=Home&amp;confirm=yes'); return false;"href="ExtenderCommand?context=000dfe224f14&command=poweroff&returnto=Home" title="Power off this MVP" >[Power Off]</a>

 <a onclick="confirmAction('Are you sure you want to Reboot this MVP?','ExtenderCommand?context=000dfe224f14&command=reboot&returnto=Home&amp;confirm=yes'); return false;"href="ExtenderCommand?context=000dfe224f14&command=reboot&returnto=Home" title="Reboot this MVP" >[Reboot]</a>

</h3>


<body><pre>
Exception while processing servlet:
java.lang.NoSuchMethodError: net.sf.sageplugins.sageutils.SageApi.ApiUI(Ljava/lang/String;Ljava/lang/String;)Ljava/lang/Object;
java.lang.NoSuchMethodError: net.sf.sageplugins.sageutils.SageApi.ApiUI(Ljava/lang/String;Ljava/lang/String;)Ljava/lang/Object;
	at net.sf.sageplugins.webserver.HomeServlet.doServletGet(HomeServlet.java:206)
	at net.sf.sageplugins.webserver.SageServlet.doGet(SageServlet.java:82)
	at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:740)
	at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:853)
	at Acme.Serve.ServeConnection.runServlet(Serve.java:1501)
	at Acme.Serve.ServeConnection.parseRequest(Serve.java:1476)
	at Acme.Serve.ServeConnection.run(Serve.java:1363)
	at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
</pre>
Any clue what this might be?
__________________
PHOENIX 3 is here!
Server : Linux V9, Clients : Win10 and Nvidia Shield Android Miniclient
Reply With Quote
  #2  
Old 12-06-2007, 03:37 PM
nielm's Avatar
nielm nielm is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Oct 2003
Location: Belgium
Posts: 4,496
SageTV/Jars/nielm_sageutls.jar is an old version -- replace it with the one from the webserver zipfile, or reinstall the webserver.

Have you (re)installed any new plugins recently that may have overwritten this file with an older version?
__________________
Check out my enhancements for Sage in the Sage Customisations and Sageplugins Wiki
Reply With Quote
  #3  
Old 12-06-2007, 03:39 PM
bialio's Avatar
bialio bialio is offline
SageTVaholic
 
Join Date: May 2007
Location: Frisco, TX
Posts: 3,445
I did install the Meekell STV that replaced that .jar - that is undoubtedly it. I'll reinstall the webserver.

Thanks,
btl.
__________________
PHOENIX 3 is here!
Server : Linux V9, Clients : Win10 and Nvidia Shield Android Miniclient
Reply With Quote
  #4  
Old 12-06-2007, 04:07 PM
waynedunham waynedunham is offline
Sage Icon
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 1,466
Nielm,

Is there any chance of getting an RSS feed for the current recordings in addition to the XML?

I have a 3rd party program on my Roku Photobridge that can use RSS feeds, but doesn't do XML. The RSS feed of the upcoming recordings works fine, but I'd like to be able to get a nice list of my current recordings to display on the Roku. Right now I have to just call up a file selector to see my recordings on my shared recording directories on the Sage machine.

The Roku has no web browser so I can't "see" the webserver and have to rely on the RSS feeds that it puts out.

I'm eagerly awaiting the HD extender and will be getting one as soon as possible, but I'd still have to use the Roku in one of my locations. Right now I'm using an MVP in one location but the transcoding of HDTV doesn't work well since my Sage machine isn't powerful enough to record, mark commercials, and transcode simultaneously.
Getting an HD extender and using the Roku in the other locations would mean that I wouldn't need to transcode any more.
__________________
Wayne Dunham
Reply With Quote
  #5  
Old 12-07-2007, 02:18 PM
nielm's Avatar
nielm nielm is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Oct 2003
Location: Belgium
Posts: 4,496
Search for recorded tv files, enter no search text, OK, then click the 'rss' button.

there is a filesize bug at the moment... files >2gb cause a Java error when generating RSS.
__________________
Check out my enhancements for Sage in the Sage Customisations and Sageplugins Wiki
Reply With Quote
  #6  
Old 12-07-2007, 06:56 PM
waynedunham waynedunham is offline
Sage Icon
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 1,466
Quote:
Originally Posted by nielm View Post
Search for recorded tv files, enter no search text, OK, then click the 'rss' button.

there is a filesize bug at the moment... files >2gb cause a Java error when generating RSS.
I just tried it and it works. Would the java errors show up on the web page? I didn't see any errors there and I just checked the log file in the webserver sub-folder and nothing there. I haven't updated to 2.2, I'm still using 2.19 of the webserver if that makes any difference?
Also I'll have to check later tonight after some stuff records to see if that RSS link will update the list with new recordings automatically, or if I'll have to create the list via my computers web browser before I use the RSS on the Roku.

Thanks, as usual you're the best!
__________________
Wayne Dunham

Last edited by waynedunham; 12-07-2007 at 07:00 PM.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Java error - file attached stani SageTV Software 0 11-05-2007 10:33 AM
SageTV java issues jayemdae SageTV Linux 3 05-20-2007 02:55 PM
Wired MVP Losing Connection MeInMaui SageTV Media Extender 12 09-20-2006 05:53 PM
Java version error.... beelzerob SageTV Studio 4 09-07-2006 12:31 AM
Java Error deliverer SageTV Software 1 01-14-2006 10:06 AM


All times are GMT -6. The time now is 05:18 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.