SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Development and Customizations > SageTV Customizations

Notices

SageTV Customizations This forums is for discussing and sharing user-created modifications for the SageTV application created by using the SageTV Studio or through the use of external plugins. Use this forum to discuss customizations for SageTV version 6 and earlier, or for the SageTV3 UI.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-11-2010, 08:07 PM
wayner wayner is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jan 2008
Location: Toronto, ON
Posts: 7,396
SageTV\SageTV\cache\url folder

On my server this folder contains over 5600 files and takes up over 60MB. Where do these files come from and shouldn't they be cleaned up automatically? Is it safe to delete these?

* moved; use the customizations forum for all customization issues *
__________________
New Server - Sage9 on unRAID 2xHD-PVR, HDHR for OTA
Old Server - Sage7 on Win7Pro-i660CPU with 4.6TB, HD-PVR, HDHR OTA, HVR-1850 OTA
Clients - 2xHD-300, 8xHD-200 Extenders, Client+2xPlaceshifter and a WHS which acts as a backup Sage server
Reply With Quote
  #2  
Old 04-11-2010, 08:28 PM
stuckless's Avatar
stuckless stuckless is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Oct 2007
Location: London, Ontario, Canada
Posts: 9,712
Those files are created by the BMT processor. If you are running 4.0 betas, then they should be cleaned up automatically... if you are running 3.x, then you can safely delete the folder, and it will be created the the next time BMT runs.
Reply With Quote
  #3  
Old 04-11-2010, 08:32 PM
wayner wayner is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jan 2008
Location: Toronto, ON
Posts: 7,396
Thanks I am (was) running BMT 3 - at least I know I haven't upgraded in at least six months so it wasn't 4.0. I am having a ton of issues with my Sage server recently so I have actually just disabled all addins to see if that helps.
__________________
New Server - Sage9 on unRAID 2xHD-PVR, HDHR for OTA
Old Server - Sage7 on Win7Pro-i660CPU with 4.6TB, HD-PVR, HDHR OTA, HVR-1850 OTA
Clients - 2xHD-300, 8xHD-200 Extenders, Client+2xPlaceshifter and a WHS which acts as a backup Sage server
Reply With Quote
  #4  
Old 04-12-2010, 05:32 AM
stuckless's Avatar
stuckless stuckless is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Oct 2007
Location: London, Ontario, Canada
Posts: 9,712
Quote:
Originally Posted by wayner View Post
Thanks I am (was) running BMT 3 - at least I know I haven't upgraded in at least six months so it wasn't 4.0. I am having a ton of issues with my Sage server recently so I have actually just disabled all addins to see if that helps.
Yeah... disabling plugins is a good start.... i know with all the amount of plugins available, memory certainly becomes an issue. I don't run that many plugins, and I typically set my jvm memory to 768mb.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Reinstall Sage - can I just copy my SageTV folder? wayner SageTV Software 30 12-02-2009 06:34 PM
Sage for WHS users - how do you backup the SageTV folder? wayner SageTV Software 3 01-11-2009 05:05 PM
How do I restore the /Library/Application Support/SageTV folder? smaier SageTV Mac Edition 6 03-02-2008 10:54 PM
Is there a registry value that holds the path to the SageTV Folder? evilpenguin SageTV Studio 5 01-03-2007 02:25 PM
Folder icons not working on SageTV Client with MlbDude2 TerryMathews SageTV Customizations 2 07-15-2004 10:38 AM


All times are GMT -6. The time now is 05:16 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.