SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV International User Forums > SageTV United Kingdom

Notices

SageTV United Kingdom SageTV and SageTV Recorder Users from the UK - This forum is for you to post about specific issues using SageTV software in the UK.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-04-2011, 07:36 AM
ChrisHill ChrisHill is offline
Sage User
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 13
Cinergy T PCIe Dual

Has anyone got/used on of these?

http://www.terratec.net/en/products/...en_141643.html

I have a 2400DT which has been great but seems to have intermittent problems when one or the other tuner breaks on it. (I think it is a hardware issues as it did it on an XP and Windows 7 computer). So I am looking at a replacement. Its either this or go for the BlackGold HD duel tuner but that doesnt seem to be well supported yet by sage.

Any suggestions, thanks in advance.
Reply With Quote
  #2  
Old 04-05-2011, 01:48 AM
rickgillyon's Avatar
rickgillyon rickgillyon is offline
Sage Icon
 
Join Date: Sep 2005
Location: Whitley Bay, England
Posts: 1,944
Yes, I had periodic failures with Terratec too. Would disable one of the tuners from time-to-time when it played up, then re-enable it later. Haven't used the new version.

Did you see this thread - these Kworld tuners are working pretty well, and you can probably get three for the price of one of the Terratecs.
__________________
unRAID Server: Intel Core i5 7600K, 16GB DDR4, 2x512GB PCIe M.2 Cache Pool, 2x4TB SATA3 Parity Drive, 2x3TB + 1x4TB SATA Array, 1x TBS 6284 PCIe DVB-T2 Quad, 2x TBS 6205 PCIe DVB-T Quad, Cable TV from TBS2603 sat/IP, IPTV via Telly & node-ffmpeg-mpegts-proxy, unRAID 6.6.6, TVheadend for recording back end, OpenDCT, SDEPG, SageTV 9
Clients: 3 Nvidia Shields, 2 Android Miniclients (Amlogic S905X), 3 Win10 Pro PC Clients
Reply With Quote
  #3  
Old 04-09-2011, 08:12 AM
ChrisHill ChrisHill is offline
Sage User
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 13
Thanks for that I am going to order one now 20 you can't go far wrong.
Reply With Quote
  #4  
Old 04-15-2012, 08:42 AM
doc doc is offline
Sage Fanatic
 
Join Date: Jun 2006
Location: Leicester, England
Posts: 915
Glad I found this thread.

I noticed some recording errors a few months back on my 2400i card. I put my old nova-t-500 in and its been fine since.

I decided to play with the card today to do some retuning, and found that tuner 2 works fine, but tuner 1 doesn't work at all.

I was thinking it's something I've messed up, but it looks like a common fault.

It's a shame, but it'll do in the test pc as long as I remember which tuner doesn't work.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PCIE dual tuner card with COMPONENT in and DIVX hardware capture!!! antisoshal Hardware Support 15 01-07-2010 10:48 AM
Dual Digital OTA PCI/PCIe card? CanadianEh Hardware Support 2 08-22-2008 12:08 PM
Lost 2nd Tuner on terratec cinergy dual tuner michaeldjcox Hardware Support 2 07-10-2007 01:57 AM
What's the highest quality dual tuner PCIe card? mkanet Hardware Support 11 05-31-2007 03:33 PM
vBox dual tuner HDTV PCIe (Cat's Eye e154) coming first quarter ToxMox Hardware Support 3 01-26-2006 10:58 AM


All times are GMT -6. The time now is 10:36 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.