SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > SageTV Products > SageTV EPG Service

Notices

SageTV EPG Service Discussion related to the SageTV EPG Service used within SageTV. Questions about service area coverage, channel lineups, EPG listings, XMLTV, or anything else related to the service or programming guide data for SageTV should be posted here.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-15-2017, 07:54 AM
zakrzep zakrzep is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 88
Duplicate channels in my guide

I recently converted over to Schedules Direct, but I am seeing several duplicate channels in my guide. One with just the channel number and the other with the name.

Does anyone know what the fix is?

Attached Images
File Type: png Capture.PNG (141.1 KB, 112 views)
Reply With Quote
  #2  
Old 06-15-2017, 09:37 AM
graywolf's Avatar
graywolf graywolf is offline
Sage Icon
 
Join Date: Oct 2009
Location: NC
Posts: 1,178
1 card or multiple?
Did you remove/readd tuner source or just changed from sagetv epg to sdepg?
Have you stopped/restarted sagetv?
Reply With Quote
  #3  
Old 06-15-2017, 10:34 AM
zakrzep zakrzep is offline
Sage Advanced User
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 88
Quote:
Originally Posted by graywolf View Post
1 card or multiple?
Did you remove/readd tuner source or just changed from sagetv epg to sdepg?
Have you stopped/restarted sagetv?

Just changed to sdepg for 3 tuners. Have restarted SageTV service several times. Think I need to remove the sources and start over?
Reply With Quote
  #4  
Old 06-15-2017, 11:41 AM
NetworkGuy NetworkGuy is offline
Sage Expert
 
Join Date: Dec 2009
Location: Central NJ
Posts: 671
I had a different problem when converting to SD, but removing and reinstalling the tuners resolved it.
__________________
Server: Intel Core i5-3330 CPU @3.00GHz; 8GB (2 x 4GB) PC3-12800 DDR3 1600MHz; 3-1TB WD Blue SATA 6.0Gb/s 64 MB Cache 7200RPM HDD; Windows 7; SageTV 9
Tuner: (2) HDHomeRun Prime
Client: HD300; Onkyo TX-SR607; Sony XBR-65X850D
Client: HD300; Samsung UN46B7000
Client: Nexus Player / Mini-Client; Sony KDL-32L4000
Client: SageTV Placeshifter 7
Client: SageTV Client 9
Reply With Quote
  #5  
Old 06-15-2017, 02:46 PM
wayner wayner is offline
SageTVaholic
 
Join Date: Jan 2008
Location: Toronto, ON
Posts: 6,588
Quote:
Originally Posted by NetworkGuy View Post
I had a different problem when converting to SD, but removing and reinstalling the tuners resolved it.
If you are doing this then don't forget to take note of your tuning method for when you add the source back in.
__________________
New Server - Sage9 on unRAID 2xHD-PVR, HDHR for OTA
Old Server - Sage7 on Win7Pro-i660CPU with 4.6TB, HD-PVR, HDHR OTA, HVR-1850 OTA
Clients - 2xHD-300, 8xHD-200 Extenders, Client+2xPlaceshifter and a WHS which acts as a backup Sage server
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hide SD duplicate channels in EPG bastian74 SageTV EPG Service 6 10-14-2009 06:38 PM
Dish and Duplicate HD channels jdonovan SageTV EPG Service 6 09-19-2009 08:25 PM
Duplicate channels issues JuddMan SageTV Australia/New Zealand 3 07-23-2009 05:17 AM
SD & HD duplicate channels...How can I tune to the SD channel? Mtlca401 SageTV Software 12 03-20-2008 04:02 PM
DVB EPG shows duplicate channels with two tuners pjwerdna SageTV Beta Test Software 2 11-12-2006 03:45 PM


All times are GMT -6. The time now is 10:09 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.