SageTV Community  

Go Back   SageTV Community > Hardware Support > Hardware Support

Notices

Hardware Support Discussions related to using various hardware setups with SageTV products. Anything relating to capture cards, remotes, infrared receivers/transmitters, system compatibility or other hardware related problems or suggestions should be posted here.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-02-2019, 09:01 PM
disco340 disco340 is offline
Sage User
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 60
USB-UIRT Problems

Hoping somebody here can help. I was previously running V9 on a Windows 7 64bit machine. I had no issues running a HD-PVR with a USB-UIRT controlling the set top box. My main drive crashed which forced me to do a brand new install. I decided with it being a fresh install I should give the 64bit version a try. With lots of reboots and re-installs I got everything back up and going with the exception of the USB-UIRT. I keep getting the "Failed setting the infrared Transmitter port! Please ensure that the USB-UIRT is connected, it's drivers are properly installed, and that no other applications are using it.". I am able to learn and transmit IR codes through lrnhelper without any issues. So I'm not sure what I'm doing wrong or missing. I checked the log files but I couldn't really see what the issue was, except it failed to open the port.

Tue 4/2 19:56:16.039 [PooledThread@301a418f] Failed opening COM port 0. Trying again!
Tue 4/2 19:56:16.040 [PooledThread@301a418f] Failed opening COM port 0. Darn!

Any help would be greatly appreciated.
__________________
Server: Windows 7, Intel I7 3770 3.4, 16 Gb RAM, Gigabit network
Drives: Recordings: External WD Caviar Black 2 TB SATA. DVD collection: External WD Caviar Green 2 TB SATA, Internal WD Caviar Green 2 TB, Kid's media collection: Internal WD Caviar Black 2 TB .
Software: SageTV 9 Tuners: USB-UIRT w 2 Motorola STB's w 2 C2 HD PVRs 1.5.6.1,
Clients: (3) HD200s (1 - Wireless, 2 - Wired) (4) HD300 wired
Reply With Quote
  #2  
Old 04-02-2019, 09:18 PM
wnjj wnjj is offline
Sage Icon
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 1,088
From the GitHub section of the forums:

https://forums.sagetv.com/forums/showthread.php?t=65932

You're probably missing the 64-bit driver in the system32 directory

Last edited by wnjj; 04-02-2019 at 09:21 PM.
Reply With Quote
  #3  
Old 04-03-2019, 01:29 PM
disco340 disco340 is offline
Sage User
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 60
Thanks Wnjj, that did the trick :-)
__________________
Server: Windows 7, Intel I7 3770 3.4, 16 Gb RAM, Gigabit network
Drives: Recordings: External WD Caviar Black 2 TB SATA. DVD collection: External WD Caviar Green 2 TB SATA, Internal WD Caviar Green 2 TB, Kid's media collection: Internal WD Caviar Black 2 TB .
Software: SageTV 9 Tuners: USB-UIRT w 2 Motorola STB's w 2 C2 HD PVRs 1.5.6.1,
Clients: (3) HD200s (1 - Wireless, 2 - Wired) (4) HD300 wired
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
USB-UIRT problems Robert Wise Hardware Support 3 09-02-2010 09:17 PM
USB-UIRT and Zone problems Cooper Hardware Support 1 11-23-2008 08:48 PM
USB-UIRT Problems Huggs Hardware Support 6 06-18-2007 07:46 AM
Two problems: USB-UIRT and Dish Network 301 problems neilbradley Hardware Support 5 07-06-2006 11:24 PM
Problems with USB UIRT and 2.1 fangal SageTV Beta Test Software 9 11-08-2004 04:18 PM


All times are GMT -6. The time now is 06:51 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2003-2005 SageTV, LLC. All rights reserved.